probleme succesiune

Post Reply
desire

probleme succesiune

Post by desire » 12 May 2013, 22:25

Buna ziua!
Pentru a primi un raspuns cat mai exact am sa etalez in urmatoarele randuri situatia in care sunt si care ar fi nelamurirea mea sperand ca,nu o sa fie cu suparare daca rapesc din timpul dumneavoastra.
Parintii mei au decedat(tatal in 1976,mama in 2006)cum nu a fost nici o graba in a efectua succesiunea am tot amanat pana in momentul in care din nefericire si sora mea a decedat in 2012 si atunci am zis ca ar fi momentul sa nu mai amanam.Zis si facut .
Am demarat toate necesare si dupa o luna jumatate toti mostenitorii am fost prezenti in fata notarului pentru succesiune.
Mentionez ca am fost patru frati.Unul dinte frati a decedat in 1994 si sora dupa cum am scris in 2012.Mostenitorii legali suntem eu,sora mea si doi copii din partea fratelui meu decedat,masa succesorala constand in bunuri imobile(imobil si suprafata de 20 000mp)Mostenitorii legali au primit astfel cate 2/6 eu,sora mea 2/6 si cate 1/6 cei doi nepoti ai mei.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
_Eu pot vinde partea mea fiului meu?
_Pentru intocmirea cartii funciare am novoie de acordul tuturor?
_Sora mea vrea sa i-mi cedeze partile ei de mstenire care sunt pasii de urmat pentru a intra in posesia lor?
_Presupunand ca nu ne intelegem intre noi care parte din masa succesorala ne revine(asta in cazul in care nu ne intelegem care parte din casa sau pamantne revin fiecaruia) care sunt pasii urmatori de efectuat,cum se procedeaza?
Va multumesc anticipat!

Citeste mai mult: succesiune-t25044.html#ixzz2T6zx1wZO

Post Reply