Am un dosar finalizat cu NUP. Am facut plangere importriva hotararii procurorului, acesta nu a raspuns in termenul legal aferent, apoi am facut plângere la instanta, aceasta s-a amanat 1 data ptr ca nu a trimis dosarul procurorul catre judecator, acum istoria se repeta a doua oara identic după ce intre aceste doua procese procurorul a trimis o hartie care pare a fi raspuns la prima plangere impotriva deciziei lui dar si cu data modificata ca sa para valabila - lucru mentionat in plangerea 2 catre instanta de judecata si deci in porcesul 2 s-a amanat pe acealsi motiv.
Menționez ca in hârtia respectiva procurorul ma incriminează pe mine ca făptuitor alături de realul făptuitor - si am cerut explicatii pentru ambele probleme - in plângerea 2 către judecător.
Întrebarea este cum pot forța mana procurorului de caz / general sa dea drumu dosarului către instanta de judecata, ca sa pot sa-mi fac dreptate ??
Unde pot face plagere - care sa fie luata in seama ??
Pot muta dosarul in alt oras unde am eu influenta ca sa-i rup in doua pe nemernicii astia ??
dosar penal finalizat cu NUP