consultanta-ajutor

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
cmo

consultanta-ajutor

Post by cmo » 19 Jan 2013, 14:02

buna ziua asi dori un mic ajutor sotul maeu in iunie 2012 a ifaptuit o tentativa de omor asuora mea care sa finalizat cu aproape moartea mea printr-un miracol am trait este cazul prezentat la stiri in prezent sotul meu se afla incis cum pot obtine pensie de intretinere datorita sanatatii mele precare si pensie alimentara la copii acesta detin o proprietate care este gestionata de sora lui iar eu traiesc cu doi minori din ajutor de somaj in valoare de 400 lei

ahurem

pensie grad 2

Post by ahurem » 19 Jan 2013, 16:03

Mama mea este pensionata pe caz de boala din anul 1998,pensie de gradul 2.In anul 2010,a semnat o conventie civila de prestari servicii pentru o firma care se ocupa de contorizarea blocurilor (ea citea niste repartitoare de caldura). In urma acestei conventii a incasat suma de 486 ron doar in luna mai a anului 2010. Venit cu care bineinteles a aparut si cei de la casa de pensii o pun acum sa dea inapoi toata pensia pe anul 2010. Am citit legea pensiilor,am vazut ca la gradul de pensie 2(fara drept de munca) nu are voie sa realizeze venit din activitati independente dar intrebarea mea este daca e corect sa ii opreasca pensia pe un an de zile daca a avut venit doar pe o luna din anul respectiv. Imi trebuie un raspuns urgent deoarece mai am termen de 5 zile sa depun o contestatie, am scos de la firma angajatoare veniturile din anul 2010 unde apare cu zero venit lunar,mai putin pe luna mai...doar o luna din 12 dar da pensia inapoi pentru un an. E corect? Va multumesc pentru raspuns!!!

Post Reply