Accident rutier!

Discutii privind procedura penala
Post Reply
Bnk_mp

Accident rutier!

Post by Bnk_mp » 08 Dec 2012, 00:00

Buna seara.. Am si eu o nelamurire sau mai bine nu stiu ce sa fac.
Am trecut printr-un accident zilele astea.. eram in taxiu , veneam din oras. Eram pasageru din dreapta soferului , in spate mai era un baiat si o fata. La un moment dat , Pe strada Ramnicu Valcea se face un scuar pe centru strazi care trebuie ocolit ca sa nu intri in el. Soferu de taxi , in varsta cam de vreo 60 de ani , a intrat in el cu o viteza cam de 70 km/h. Urmarile sunt urmatoarele , eu am stat in spital cam 3 zile , pe loc am facut semipareza , dar mi-am revenit , sunt lovit la coloana , am vertebra c3 deplasata si , sa zic cam in cateva cuvinte sunt terminat pe viata.. daca nu pe viata pe o perioada lunga de timp. Nu mai am voi efort , nu mai am voie sa car nimic , nu am voie miscari bruste pentru ca risc sa raman paralizat pe viata.. Sa se deplaseze Vertebra si mai rau. Vreau si eu niste sfaturi daca se poate. Va multumesc.

Leon Carmen

Re: Accident rutier!

Post by Leon Carmen » 08 Dec 2012, 13:11

Soferul de taxi va fi cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Dvs. va puteti constitui parte civila, cerand daune morale si materiale pentru suferintele produse prin accident.

Post Reply