buna ziua

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
gabriel miahi

buna ziua

Post by gabriel miahi » 14 Nov 2012, 14:02

buna ziua.lucrez la o firma de paza pe interventie si am avut de a face cu un fost puscarias beat si scandalagiu intrun bar.nea injurat nea bruscat intradevar iam daT 2 PUMNI SI SIA SCOT CERTIFICAT MEDICOLEGAL,are 22 zile .,pt ca in piatra neamt daca ai bani la o palma iti da o luna de spitalizarte.cear putea sami faca?

angel

Re: buna ziua

Post by angel » 14 Nov 2012, 23:01

plangere pentru lovire si alte violente.

gabriel miahi

Post by gabriel miahi » 15 Nov 2012, 09:29

ms de raspuns.dar ce mi sar putea intampla?amenda penala etc?nu stiu

angel

Post by angel » 15 Nov 2012, 21:58

daca se poate proba ca dvs l-ati lovit...nu este suficient ca are un certificat INMl, trebuie sa mai probeze cu martori si orice alt mijloc de proba ca dvs sunteti cel care l-ati lovit....o amenda administrativa,/o amenda penala si in cel mai rau caz o condamnare cu suspendarea executarii pedepsei, asta daca nu aveti antecedente penale.
avand 22 de zile(ceea ce mi se pare ciudat, ca pana la 20 de zile este alta incadrare juridica, 180 c.pen si pedeapsa este de la 3 luni- 2 ani sau amenda) incadrarea este art.181 cpen si pedeapsa este de la 1 la 5 ani.

daca totusi va face plangere, aparati-va si contestati certificatul INML.

gabriel miahi

Post by gabriel miahi » 16 Nov 2012, 12:12

multumesc frumos pentru sfaturi.el are un martor.eu am 3 colegi deai mei plus patroana la bar plus inca un baiat din bar.se poate contesta certificatu INML?

gabriel miahi

Post by gabriel miahi » 16 Nov 2012, 12:34

nu am antecedente penale

angel

Post by angel » 19 Nov 2012, 23:45

da. la comisie.

gabriel miahi

Post by gabriel miahi » 20 Nov 2012, 10:19

multumesc frumos.conteaza faptul ca am si eu martorii de care vam zis?

angel

Post by angel » 22 Nov 2012, 00:34

sigur ca da.

gabriel miahi

Post by gabriel miahi » 27 Nov 2012, 18:58

multumesc frumos

gabriel miahi

Post by gabriel miahi » 27 Nov 2012, 19:27

mai am o intrebare la dumneavoastra daca aveti buna vointa sami raspundeti.acuma 5,6 ani am luat un credit de la pireus bank miam luat teapa pt ca mi sa zis ca voi avea credit fix pe toata durata creditului.dar eu nam citit toate foile.nam mai platit.apoi mau cautat o firma de recuperari.nam platit.acuma un an mau sunat de la krug si mi sa spus ca datoria mia au cumparato ei.de vreo 3 luni mie imi opreste din salar 300 lei un birou judecatoresc sau ceva de genul ce a fost angajat de fosta firma de recuperari .si acuma krugul ma pistoneaza ca vor si ei banii

angel

Post by angel » 27 Nov 2012, 23:09

executorul judecatoresc nu va opreste banii din salariu tot pt.acest credit?

gabriel miahi

Post by gabriel miahi » 29 Nov 2012, 19:16

ba da.dar executorul a fost angajat de fosta firma de recuperari.mie acuma imi cere krugul.alta firma,care a cumparat datoria de la ceaLALTA firma

Post Reply