Accident rutier
Accident rutier
Am suferit un accident rutier in data de 01.09.2012, eu fiind partea vatamata (taximetristul neacordand prioritate la schimbarea directiei de mers). Am eliberat un certificat medico-legal care atesta cuantumul de 40-45 zile de ingrijiri medicale. Am nevoie de un avocat specializat in asemenea cazuri, care sa fie alaturi de mine pe durata intregului proces, eu trebuind sa merg la facultate, fiind in ultimul an de licenta. As dori de asemenea sa cunosc care ar putea fi daunele morale in acest caz, avand in vedere ca am suferit o interventie chiurgicala la mana dreapta, iar in urma acesteia am o placuta prinsa cu 6 suruburi pe os. Aceasta trebuie data jos peste un an cand din nou se vor repeta operatia si recuperarea medicala. As dori sa stiu cam cum se percepe onorariul unui avocat in acest caz si cam ce este de facut. MUltumesc!
Re: Accident rutier
Cuantumul daunelor morale se stabileste de instanta raportat la sitatia de fapt. Iar cu privire la onorariul de avocat acesta difera de la un avocat la altul
Re: Accident rutier
subscriu si completez, caci chletuielile de judecata, deci inclusiv onorariul de avocat, le recuperati de la inculpat.
ce este de facut, in primul rand sa va constituiti parte vatamata si parte civila.
aveti termen 2 luni, pana pe 1 noiembrie....deci mai aveti timp daca n-ati facut-o.
pentru astfel de fapte, actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
sa solicitati un supliment de certificat iml, daca va fi cazul.
sa pastrati toate chitantele, care atesta cheltuielile pe care le-ati efectuat.
ce este de facut, in primul rand sa va constituiti parte vatamata si parte civila.
aveti termen 2 luni, pana pe 1 noiembrie....deci mai aveti timp daca n-ati facut-o.
pentru astfel de fapte, actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
sa solicitati un supliment de certificat iml, daca va fi cazul.
sa pastrati toate chitantele, care atesta cheltuielile pe care le-ati efectuat.