Buna ziua,
Sotul meu a castigat un proces intentat firmei care l-a concediat abuziv, in lipsa sa. Decizia judecatoresca spunea ca el trebuie reangajat, iar firma trebuie sa ii platesca anumite daune. Cum firma nu a vrut sa faca plata, s-a ajuns la un executor. Executorul spune ca toate conturile firmei par a fi goale, iar bunurile firmei sunt toate inchiriate de la diverse alte firme. Este vorba de o cafenea, cafenea care pe timpul verii are si terasa in mijlocul orasului. Intrebarea acum este> ce e de facut mai departe? Mentionez ca avocatul sotului meu nu a mai dat nicio veste de aproape un an, nu raspunde la telefon.
executare imposibila?
Re: executare imposibila?
Daca te uiti putin si la celelalte postari si probleme ridicate aici, vei vedea ca acest site e ca o loterie... noroc sa ai, sa ti se raspunda. de vizualizat, au fost vizualizate mesajele toate, dar ca si la muzeu, - am venit, am vazut, am plecat.
propun sa schimbati butonul "consulta un avocat" cu "consulta un ALT avocat, unul adevarat, ca ai nostri nu isi pierd vremea pe aici". buna initiativa, draga avocatura.com
propun sa schimbati butonul "consulta un avocat" cu "consulta un ALT avocat, unul adevarat, ca ai nostri nu isi pierd vremea pe aici". buna initiativa, draga avocatura.com