Buna ziua,
Am trait in concubinaj 5ani, ne-am despartit de 8luni timp in care eu eram pleacata din tara, am fost de acord ca fostul sa retina lucrurile mele materiale in folosul lui pana ma intorc, mai am o luna pana ajung acasa si se pare ca s-a razgandit , refuza sa imi acorde aceste bunuri.
Cei din jurul meu imi spun sa imi iau gandul de la ele pentru ca se afla in casa lui, sunt indignata de aceasta situatie.
Nu am fost niciodata familiara cu justitia, dar ce as putea face pentru a-mi recupera bunurile materiale aflate inca in casa fostului prieten?...
Precizez ca nu am avut niciodata un loc de munca legal ,are vro importanta acest aspect? ..bunurile insa sunt pe numele meu am acte pentru ele care pot dovedi acest lucru..cateva fiind cadouri din partea familiei mele.
Apreciez sfaturile, chiar si un nume de avocat bun pe care il pot gasi in constanta m-ar ajuta enorm.
Va imbratisez A.
bunuri materiale
Re: bunuri materiale
Impotriva refuzului de a va restitui bunurile, puteti formula o plangere penala la Politie impotriva fostului concubin, pentru Abuz de incredere, in temeiul art. 213 Cod penal.