Avocatul meu este mereu beat
Avocatul meu este mereu beat
In procesul de partaj unde sunt parat sotia reclamanta a depus un cupon de pensie de 209 lei pe numele unei rude si a fost scutita de taxe judiciare cu toate ca are 1200 lei lunar. Instanta spune ca este prea tarziu sa facem aceasta observatie si a acceptat scutirea de taxe Vreau un avocat pentru a anula ajutorul de taxe deoarece avocatul meu Corneliu Negru este tot timpul beat!
- administrator
- Site Admin
Re: Avocatul meu este mereu beat
Nu am gasit acest avocat in tabloul avocatilor.
In schimb am gasit un "Negru Corneliu" in Baroul Bota (sau cum s-o numi el). Ii rog pe colegii de forum, avocati, sa explice ce inseamna asta.
In schimb am gasit un "Negru Corneliu" in Baroul Bota (sau cum s-o numi el). Ii rog pe colegii de forum, avocati, sa explice ce inseamna asta.
Site Admin
Avocatura Com
Avocatura Com
Re: Avocatul meu este mereu beat
Baroul Bota este o mare inselaciune. Niste unii s-au hotarat ca isi fac ei barou si s-au gandit ca o sa le mearga, dar nu le-a mers, intrucat legea nu perimte consituirea de alte structuri in afara de Barourile judetene infiintate prin 1907 daca nu ma insel.
Deci daca colegul meu nu la gasit in Tabloul avocatilor publicat de UNBR, inseamna ca el nu este avocat, intrucat nu este inscris in forma legala de exercitare a profesiei ci e inscris intr-un barou care nu exista cu adevarat
adica Bota.
Cereti rezilierea contractului si angajati-va un avocat real
Deci daca colegul meu nu la gasit in Tabloul avocatilor publicat de UNBR, inseamna ca el nu este avocat, intrucat nu este inscris in forma legala de exercitare a profesiei ci e inscris intr-un barou care nu exista cu adevarat

Cereti rezilierea contractului si angajati-va un avocat real