prelungire antecontract vanzare-cumparare

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Clarita

prelungire antecontract vanzare-cumparare

Post by Clarita » 24 May 2012, 13:51

Buna ziua, vreau sa cumpar un apartament prin banca, am facut antecvc cu termen 01.06.12, am dat avans 1000 eur. Problema mea este k dosarul nu este gara si vanzatorii nu vor sa-mi prelungeasca termenul decat daca le mai dau inca 1000 eur, doar k eu nu am inca garantia k banca imi va acorda creditul. Eu am in acvc clauza care zice k: in cazul in care banca nu-mi acorda creditul vanzatorii se obliga la restituirea avansului in termen de 24 h. incasarea sumei are ca drept consecinta stingerea oricaror obligatii reciproce, promitentii vanzatori putand vinde si fiind descarcati de orice obigatii, prezentul inscris fiind desfintat de drept, fara a fi necesara somatia, punerea in intarziere sau alte formalitati`.
Intrebarea mea este daca clauza este ok si intr-adevar eu imi pot recupera banii ulterior.
Va multumesc!

Cuculis

Re: prelungire antecvc

Post by Cuculis » 25 May 2012, 09:44

da ii puteti recupera dar daca le mai dati 1000 trebuie sa precizati si aceasta suma

Clarita

Post by Clarita » 28 May 2012, 16:32

Multumesc frumos pt. raspuns!
As mai avea nevoie de un model de notificare prin birou executor judecatoresc pt. prelungire, daca ma puteti ajuta. Nu mai reusesc sa dau de vanzatori, in principiu au fost de acord sa le mai dau 1000 eur, dar nu am stabilit exact ora si data cand ne vedem la notar si acum nu mai reusesc sa dau de ei. Tare imi e frica, ca vor sa traga de timp sa treaca termenul.
Astept raspuns!
Multumesc!

Cuculis

Post by Cuculis » 29 May 2012, 11:54

Pai modelul il gasiti la executor.

Post Reply