Vreau sa divortez cat mai repede, si vreau si copilul
Vreau sa divortez cat mai repede, si vreau si copilul
Buna ziua.Sunt casatorita din 2007 si vreau sa divortez pe motv de infidelitate din partea sotului,el avand o rel de aprox 2 ani cu alta persoana?Eu afland acestea doar din septembrie 2011,specific faptul ca avem un baietel in varsta de 2 ani si 4 luni dar in tot acesti timp el nu prea s-a implicat in cresterea lui. Deocamdata suntem plecati din Romania. Locuim in Belgia, dar eu vreau sa depun actul de divort in Romania cat mai repede posibil. Mentionez ca el stie ce intentionez sa fac si e de acord. As vrea sa stiu daca as putea sa intru in dreptul custodiei totale si el ca tata doar cu drept de vizite. Tinand cont ca baietelul meu nu vrea sa stea cu el deloc singur fara ca eu sa lipsesc; nu merge nicaieri doar cu el. Trebuie mereu sa fiu si eu prezenta si chiar daca merge o face si la insistentele mele. Singura problema care ma preocupa e sa imi ofere cineva linistea ca baietelul meu se va afla in bratele mele ca si mama si daca as putea divorta la notar fara ca sotul sa fie prezent. Multumesc pt raspuns. Nu stiu cat am fost de clara dar sper ca ati reusit sa va dati seama c vreau cu disperare sa ies din probl astea