Decizie complet gresita

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
naedsoa

Decizie complet gresita

Post by naedsoa » 05 Jul 2011, 17:41

Va rog sa ma ajutatai, am solicitat in baza de probe completarea carnetului de munca art.17,41-48 c.muncii,am solicitat banii pentru concediul de odihna in temeiul art.38, 145 c.muncii,am solicitat banii pentru perioada care nu i-am primit , ci am primit fisa fiscala. Sentinta afirma ca art.286-287 nu se respecta, mi-a platit mai mult si nu trebuie sa incheie act aditional art.14, 41-48 c.muncii si sa mi completeze in carnetul de munca, existand si dovada ca mi-a trimis banii prin posta. A mutat firma si nu trebuia sa ma anunte, Tribunalul a constatat absente nemotivate.Banii conform fisa fiscala este dreptul meu doar sa-i cer, nu si sa-i primesc, nu am spus cum se calculeaza concediul de odihna, nu primesc nimic. Este vorba de anii 2006-01.06.2008, cand intervine concedierea abuziva si anulata in 16.02.2009.Am facut recurs, mi-a respins recursul neintemeiat, iar dupa scandal mi-au dat azi 05.07.2011 decizia. Ce pot sa fac, sa cer indreptarea art.281 c.p.c. si daca nu vor, sa cer stramutarea, sau cedo. La toate ilegalitatile au intervenit 2 salariate de la itm timis (Karman si Iercu) si insp. secretar de stat M. Basuc.Multumesc frumos

Post Reply