Buna ziua,
Sunt casatorita cu sotul meu de 8 ani si avem impreuna o fetita de 3 ani.Amandoi avem cate un copil din casatorii anterioare.In urma cu doi ani mi s-a terminat concediul de crestere al copilului si impreuna cu sotul meu am hotarat sa merg eu la munca pentru ca salariul e mai mare,iar el sa stea acasa cu fetita deoarece salariul lui pe cartea de munca era de 380 cu 4 ore pe zi.Timp de 7 ani a platit pensie pentru copilul lui in fiecare luna,chiar si atunci cand castiga 380 net platea pensie la minim pe economie,dar de cand sta acasa cu fata(1an) nu a mai trimis lunar pensia ,ci doar ocazional.Tin sa va spun ca stam in chirie ,iar in grija noastra se afla si baiatul meu(al carui tata e mort)si avem si un credit la banca.De un an veniturile sotului meu sunt O lei.In hotararea de divort el este obligat la plata pensiei 1/4 din venituri.Oameni buni spuneti-mi si mie ce suma trebuie sa plateasca in acest caz,fara venituri, cu 2 copii minori in ingrijire si rata la banca?Pentru ca ,,fosta,,e o devoratoare de bani si copilul lui la fel.Indifirent cat ar primii nu le sunt suficienti si ma gandesc la ce e mai rau.
Astept un raspuns cu mii de multumiri.
Cand venitul este O lei care este suma pentru pensie
Re: Cand venitul este O lei care este suma pentru pensie
trebuie sa plateasca in continuare. ar trebui sa faca o actiune in instanta din care sa reiasa ca de 3 ani mai are in ingrijire un copil- cel facut impreuna, ca sa i se mai scada din procentele cu care trebuie sa contribuie. chiar si cu venit 0 trebuie sa plateasca la salariul minim pe economie. 

Nu numai copilul de trei ani facut impreuna este in ingrijire,consider ca si copilul meu din prima mea casatorie se afla in grija noastra(tatal lui fiind decedat).
Nu stiu si vreau sa afu mai multe.Care ar fi procentul scazut din 1/4 (atat este in hotararea judecatoreasca) pentru 1 copil si care ar fi pentru 2 copii.
Faptul ca stam in chirie conteaza?
Multumesc.
Nu stiu si vreau sa afu mai multe.Care ar fi procentul scazut din 1/4 (atat este in hotararea judecatoreasca) pentru 1 copil si care ar fi pentru 2 copii.
Faptul ca stam in chirie conteaza?
Multumesc.

18-19% ar cam trebui, nu 25%
Scuze,dar nu inteleg.18% sau 20% din 1/4 cat este stabilit prin hotarare judecatoreasca?
MULTUMESC,
MULTUMESC,