Stimati avocati, va rog ff. mult si ff. frumos, sa-mi raspundeti!
Cumnatul meu, dupa decesul sotiei, s-a casatorit cu o femeie (moldoveanca) care se dovedeste a fi o excroaca diabolica.
S-au cunoscut putin, dar s-au casatorit repede. In putin timp, sotia excroaca (mai tanara ca el cu vreo 20 ani) l-a determinat sa-i faca acte pe jumatate din terenuri, pe jumatate din masina, sa-i faca pozitie in Registrul Agricol si sa-i dea bani foarte multi.
Pe motiv ca nu se intelege cu rudele lui, care locuiau in apropiere, l-a determinat sa cumpere un apartament in oras.
Cumnatul meu, si-a adunat toate economiile si a cumparat 1 apartament cu peste 120000 lei.
In vara anului 2007, s-a facut Contract de Vanzare – Cumparare intre parti: vazatorii (vechii propietari) si cumparatorii, cumnatul meu si sotia lui. La insistentele ei (femeia asta l-a ametit, l-a vrajit si l-a năucit de cap), cumnatul a acceptat ca dreptul de intabulare pe apartament, la Notariatul de Stat, sa se faca pe numele fiului sotiei excroace. Astfel, fiul acesteia, a venit dintr-un sat din Moldova, pentru 2 zile, a semnat actul de proprietate pe apartament, si a plecat inapoi. De atunci nu a mai venit. In apartament a ramas cumnatul meu si sotia lui, excroaca. Pana anul trecut, cumnatul meu i-a tot dat ei, f. multi bani. Aceasta, lua banii si mergea in Moldova si-i cheltuia in folosul ei si a băiatului, care si-a construit o casa.
Incepand de anul trecut, nu se mai inteleg, si-si bate joc de cumnatul meu deoarece acesta nu mai are bani sa-i dea.
Astfel, in prezent, sotia excroaca i-a pus in vedere cumnatului meu sa paraseasca apartamentul al carui proprietar este fiul ei, spunandu-i ca el nu are nici un drept asupra apartmentului.
Precizez ca incepand din data cumpararii, cumnatul meu locuieste in acest apartament, l-a amenajat, a cumparat mobila, a platit toate cheltuielile etc. Sotia nu a adus nici un gen de venit in familie. Pensia ei o ridica fiul din Moldova.
Va rog sa ma ajutati sa-l ajut pe cumnatul meu. Va multumesc foarte mult. Diana
Contract V-C semnatura privata si Intabulare Notar diferita
Re: Contract V-C semnatura privata si Intabulare Notar diferita
Ceea ce a semnat cumnatul dumneavoastra si dat in mod legal,de buna voie si nesilit este dat legal.
Apartamentul este al fiului doamnei legal,mobila daca dumnealui are chitante se poate imparte la divort/partaj intre doamna si sotul ( cumnatul dumneavoastra ).
Mai asteptati si alte pareri,eu consider totusi ca este greu a se contesta ceea ce dumnealui a dat de buna voie in mod legal.
Eu am o vorba,se vede in semnatura mea.
Apartamentul este al fiului doamnei legal,mobila daca dumnealui are chitante se poate imparte la divort/partaj intre doamna si sotul ( cumnatul dumneavoastra ).
Mai asteptati si alte pareri,eu consider totusi ca este greu a se contesta ceea ce dumnealui a dat de buna voie in mod legal.
Eu am o vorba,se vede in semnatura mea.
Buna ziua!
cumnatul dvs de buna voie si nesilit de nimeni a semnat.Deci,proprietar este fiul respectivei doamne.
Daca acesta doreste ca sa-l evacueze pe cumnatul dvs, o poate face oricand intrucat acesta este proprietarul de drept al apartamentului.
In cazul uni divort si respectiv partaj,cumnautl poate doar sa imparta in cote egale cu sotia lui bunurile mobile dobandite in timpul casatoriei.
Se mai poate incerca o anulare a actului pe viciu de consimtamant, daca cumantul dvs avea discernamant in momentul semnarii actului si se poate proba aceasta prin inscrisuri medicale.
A fost vointa dumnealui,nu mai invocati vraji a l a Mama Omida...
si nu mai generalizati...daca aveti ceva personal impotriva respectivei doamne,care este si mai tanara cu vreo 20 de ani fata de cumantul dvs,iar lui i-a placut sa-si ia o astfel de sotie,nu mai aruncati cu noroi intr-o intreaga regiune...ca peste tot in tara, si-n Moldova mai sunt si uscaturi,iar escroci sunt din toate regiunile....dar asta nu va confera dreptul ca sa insultati populatia unei intregi regiuni.
Moldova n-are o pepiniera de "excroci".
Sunt pe for,colegi,persoane respectabile din aceasta regiune.
cumnatul dvs de buna voie si nesilit de nimeni a semnat.Deci,proprietar este fiul respectivei doamne.
Daca acesta doreste ca sa-l evacueze pe cumnatul dvs, o poate face oricand intrucat acesta este proprietarul de drept al apartamentului.
In cazul uni divort si respectiv partaj,cumnautl poate doar sa imparta in cote egale cu sotia lui bunurile mobile dobandite in timpul casatoriei.
Se mai poate incerca o anulare a actului pe viciu de consimtamant, daca cumantul dvs avea discernamant in momentul semnarii actului si se poate proba aceasta prin inscrisuri medicale.
A fost vointa dumnealui,nu mai invocati vraji a l a Mama Omida...
si nu mai generalizati...daca aveti ceva personal impotriva respectivei doamne,care este si mai tanara cu vreo 20 de ani fata de cumantul dvs,iar lui i-a placut sa-si ia o astfel de sotie,nu mai aruncati cu noroi intr-o intreaga regiune...ca peste tot in tara, si-n Moldova mai sunt si uscaturi,iar escroci sunt din toate regiunile....dar asta nu va confera dreptul ca sa insultati populatia unei intregi regiuni.
Moldova n-are o pepiniera de "excroci".
Sunt pe for,colegi,persoane respectabile din aceasta regiune.
Va multumesc pentru raspuns. Imi cer iertare pentru afirmatia cu tenta de generalizare, in realitate am vrut sa evidentiez, doar, faptul ca femeia care l-a inselat, este dintr-o zona diferita de cea in care traieste cumnatul meu.
Desigur, as dori sa aflu si alte pareri. Diana.
Desigur, as dori sa aflu si alte pareri. Diana.
ERATA: daca cumnatul dvs NU avea discernamant in momentul semnarii actului.....angel wrote: