mai este ceva de facut?

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
anomy

mai este ceva de facut?

Post by anomy » 05 Jan 2011, 01:07

Buna seare,in aceasta tara mai este ceva de facut am depus o plangere penala dar stupoare la primirea primei rezoluti binenteles N.U.P dar socant procurorul incalca in picioare Hotararari judecatoresti definitve si irevocabile ce mai este de fact daca merg in instanta si mi se da alta tot degeaba o calca si pe asta in picioare si nimeni nu pateste nimic ce mai este de facut sa fugim in alta tara??????????? :wall: :shock:

Header

Re: mai este ceva de facut?

Post by Header » 08 Jan 2011, 02:59

Va rog sa detaliati un pic mai mult problema dumneavoastra, mai explicit.

anomy

Post by anomy » 08 Jan 2011, 16:19

Am depus o plangere penala pentru savarsirea unor infractiuni respectiv fals in inscrisuri oficiale si uz de fals am depus o serie de acte doveditoare respectiv sentinte decizi acte de proprietate procurorul care a anchetat cazul a trimis o rezolutie de genul prin sentinta.X ramasa definitiva prin decizia Y se precizeaza ca respectivul a ramas cu 110,mp.dar daca el a considerat ca ia revenit mai mult, a cerut si nui nici o problema primaria nu a eliberat acte false.(Pentru a intelege cum sta treaba numitul R.in baza legi 18/91 a solicitat o sup.de teren de 1700,mp.in exrtravilan a fost validat cu 1400,mp.si a scos un titlu de proprietate pe 1900,mp.culmea tot intravilan,in baza acestui T.P. a mers la primarie si acolo i sa eliberat si o serie de adeverinte pentru O.C.P.I. si certificat de mostenitor, toate adeverintele,cu date false binenteles daca au ca baza un T.P. fals dar doamna procuror a considerat ca daca se incalca aceste sentinte nu este o problema daca este o validare de 1400,mp. si T.P.are 1900,mp nu este o problema si multe altele ar trebui sa scriu foarte mult si nu cred ca este corect) probabil intelegeti cate nereguli sunt si nimeni nu face nimiic atunci ce rost mai are sa merg in instanta sa mai iau o sentinta pe care doamna procuror so incalce si nimeni sa nu pateasca nimic???????????????? :wall: :?:

ignite

Post by ignite » 15 Jan 2011, 19:51

PAI EU NU ȘTIU DE CE EȘTI NEMULȚUMIT. NU SPUI CE TE DOARE...DAR ACUZI...ȘI SPUI CĂ NU E CORECT.

CINE EȘTI TU DOMNE SĂ SPUI CĂ NU E CORECT?

ALTE PERSOANE DECÂT PERSOANA TA AU PUTEREA ASTA.

poate că soluția primită este foarte corectă, iar tu tot nemulțumit ești pentru că dreptatea nu e de partea ta. care ți e problema?

anomy

Post by anomy » 15 Jan 2011, 23:51

Pot spune doar atat ca procurorul care a cercetat plangerea depusa de mine sia batut joc de Sentinte judecatoresti definitve si irevocabile si ca idee descriu putin(Prin sentinta civila nr.X/69 ramasa definitiva prin decizia nr.Y/70 sa stabilit ca numitul R, ramane cu terenul in suprafata de 110,mp. dar daca el a considerat ca lui i se cuvine 400,mp. nui nici o problema DECI DEGEABA EXISTA ACEA SENTINTA,fiecare face ce vrea, si multe altele spicuesc inca un lucru daca a cerut in baza legi 18/91,o suprafata de teren de 1700,mp. a fost validat cu 1400,mp.extravilan a scos un T.P. pe 1900,mp.intravilan in registru agricol figureaza cu 1300,mp.teren toal in perioada1986-1991-1997,pe T.P.sunt trecuti niste vecini pe cadastru alti vecini si as putea sa scriu 10 foi cu nereguli probabil atunci ati intelege cum primaria care a eliberat adeverinte in care scrie garaj ridicat in anul 1955 din caramida iar acest garaj este ridicat dupa ani 90 fara autorizatie din boltari supraetajat cu structura de rezistenta am cerut prin petiti din 2009 in continu ca cineva din cadrul primariei sa vina dar nici un raspuns atunci va intreb ce ati face dumneavoastra in situatia aceasta ati spune sunt nevinovati saraci???????????????????????????????????????????????????????????????????????? :aplauze: :-? :wall: :?: :?: :?:

darkblack

Post by darkblack » 18 Jan 2011, 09:09

anomy wrote:Pot spune doar atat ca procurorul care a cercetat plangerea depusa de mine sia batut joc de Sentinte judecatoresti definitve si irevocabile si ca idee descriu putin(Prin sentinta civila nr.X/69 ramasa definitiva prin decizia nr.Y/70 sa stabilit ca numitul R, ramane cu terenul in suprafata de 110,mp. dar daca el a considerat ca lui i se cuvine 400,mp. nui nici o problema DECI DEGEABA EXISTA ACEA SENTINTA,fiecare face ce vrea, si multe altele spicuesc inca un lucru daca a cerut in baza legi 18/91,o suprafata de teren de 1700,mp. a fost validat cu 1400,mp.extravilan a scos un T.P. pe 1900,mp.intravilan in registru agricol figureaza cu 1300,mp.teren toal in perioada1986-1991-1997,pe T.P.sunt trecuti niste vecini pe cadastru alti vecini si as putea sa scriu 10 foi cu nereguli probabil atunci ati intelege cum primaria care a eliberat adeverinte in care scrie garaj ridicat in anul 1955 din caramida iar acest garaj este ridicat dupa ani 90 fara autorizatie din boltari supraetajat cu structura de rezistenta am cerut prin petiti din 2009 in continu ca cineva din cadrul primariei sa vina dar nici un raspuns atunci va intreb ce ati face dumneavoastra in situatia aceasta ati spune sunt nevinovati saraci???????????????????????????????????????????????????????????????????????? :aplauze: :-? :wall: :?: :?: :?:
Art. 278 si art. 278 indice 1 C.proc.pen.:
- plangere la prim-procurorul parchetului si apoi, pe 278 ind.1, plangere la instanta
- repede ca trebuie sa respectati termenele de 20 de zile prevazute de 278 alin.3 si 278 ind.1 alin.1 si 2

Succes!

@ignite: mergi la un control omule! sincer!

Post Reply