Buna ziua,
V-as ruga foarte frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat competent pentru ca ma aflu intr-o dilema .
Sunt inca necasatorita si viitorul meu sot a dorit neaparat sa ne luam un apartament prin programul prima casa II (nu a vrut sa mai astepte pana facem nunta, deoarece ii era frica sa nu se intample ceva cu acest program). Am gasit un apartament cu 2 camere si a semnat deja antecontractul . Urmeaza treaba cu aprobarea de la banca. Banca a luat in considerare numai salariul lui, deoarece eu nu am vechimea in munca necesara. Precizez ca amandoi vom contribui la plata ratelor(pe 30 ani).
Treaba este ca nu m-a trecut si pe mine in antecontract, nici in documentele de la banca, deci eu nu figurez pe niciunde. Asta inseamna ca , chiar daca ne vom casatori sa zicem in max 1 an, eu nu am nici un drept in apartamentul acela? Chiar daca contribuim amandoi la plata ratelor la banca? Ma gandesc ca apartamentul practic nu e achitat inainte de casatorie....Ce trebuie sa fac ca sa ma simt mai in siguranta? Nu o sa ma treaca in contractul de vanzare cumparare, asta stiu sigur. Cum trebuie sa procedez?
Multumesc mult in avans.
Problema proprietari