Salut, numele meu este Vasi si am o problema mare: acum ceva timp un prieten mai indepartat s-a certat cu mama, acesta injurand-o in toate felurile si facand misto de ea.Eu acum 2 zile l-am vazut pe strada, si l-am impins si fara sa vreau i-am dat un picior in pulpa stanga usor.Astazi am aflat ca el mi-a depus plangere la politie, si ca vrea sa ma stoarca de bani,ce pot face?Dupa ce l-am lovit, eu am plecat repede si am vazut ca venea tare din spate cu cativa baieti probabil sa ma bata, dar eu apucasem sa ma urc in masina.Problema este ca el are 17 ani, si eu 22
Va multumesc!
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie...
Lovire?
Re: Lovire?
ei...piciorul nu i l-ai dat fara sa vrei, ca doar nu ti-a plecat asa...singur
nu este o mare problema intrucat n-are cum a-si lua zile de ingirjiri medicale pentru asta...

nu este o mare problema intrucat n-are cum a-si lua zile de ingirjiri medicale pentru asta...
dar avem cate 3 martori fiecare, el are ca l-am lovit(numai drogati) si eu ca m-au alergat sa ma bata(tata,un vecin si prietena)..pot primii o amenda?sau ce anume?
Va multumesc!
Va multumesc!
nu ma poate ajuta si pe mine cineva care cun mai bine codurile penale?Va Rog Frumos..Multumesc
in cel mai rau caz iti poti lua o amenda.
exact asta-ti spuneam ca n-are cum a-si lua zile de ingrijiri medicale pentru loviturile aplicate.
ma scuzi acum,daca am raspuns fara a fi persoana care "cun mai bine codurile penale"
pentru faptul ca te-a alergat si /sau te-a amenintat si tu ai dreptul sa depui o plangere penala impotriva lui.
exact asta-ti spuneam ca n-are cum a-si lua zile de ingrijiri medicale pentru loviturile aplicate.
ma scuzi acum,daca am raspuns fara a fi persoana care "cun mai bine codurile penale"

pentru faptul ca te-a alergat si /sau te-a amenintat si tu ai dreptul sa depui o plangere penala impotriva lui.
exact:D. stoarce-l si tu de bani. Dupa care propune-i impacarea, ca nu are rost sa ai si tu si el fapte inscrise (cel putin) in fisa operativa:D
Bafta si nu uita ca razbunarea e arma prostului;)
Bafta si nu uita ca razbunarea e arma prostului;)