Buna ziua,
Am o fetita de 1 an si 2 luni care e viata mea.
Nu sunt casatorita cu tatal ei dar stam impreuna.Eu nu mai vreau sa stau langa el si mama lui care este o femeie mai rea decat oricine.Apartamentul lui este pe numele lu maica-sa, iar daca ne-am desparti eu as sta la mama, deci nu e asta diferenta dintre noi, el castiga mai bine dar legal eu am 800 lei salar brut, iar el 600 lei.
Parintii mei au ceva datorii, iar din cauza asta imi este frica sa nu mi se ia copilul.
Nu vreau sa traiesc fara ea, dar nici sa innebunesc total langa aceste 2 persoane.
Ma ameninta mereu ca o sa-mi ia fata.
Va rog din suflet spuneti-mi care ar fi sansele ca el sa mi-o ia?
Ea este pe numele lui, si o iubeste si el ca si mine.
Eu doar vreau sa stiu ce ar alege instanta?
Va multumesc din suflet!
Am nevoie de pareri
Re: Am nevoie de pareri
Sint ""utilizator ca si Dvs - la finalul proceselor de genul asta Instanta hotareste cam asa ceva=
1.Copilul/ii se incredinteaza MAMEI ,,, corecte ,,normale nu ceva gen = abandon de familie, sau alte situatii de exceptie anormale,neobisnuite etc procent in procese procent 60 - 80 % din cazuri
2. Mai rar se tine cont de - CINE OFERA CONDITII MAI BUNE DE VIATA,TRAI COPIILOR = mama,,tatal ??? Mai rar deci Instanta hotareste = TATAL,,daca mama nu are conditii,servici,casa/imobil etc
3.Tatal de obicei - in situatiile astea = 50 - 80 % plateste pensia alimentara si accepta - programul de vizita "" hotarit de Instanta"".
DAR poate - "" v-ati grabit,,poate mai sint sanse de ""IMPACARE "" mai incercati o data o impacare.Mutati-va de la SOACRA/mama lui,,stati cu CHIRIE,, si poate va fi bine nu?????.DECI MAI INCERCATI,,asta zic eu
1.Copilul/ii se incredinteaza MAMEI ,,, corecte ,,normale nu ceva gen = abandon de familie, sau alte situatii de exceptie anormale,neobisnuite etc procent in procese procent 60 - 80 % din cazuri
2. Mai rar se tine cont de - CINE OFERA CONDITII MAI BUNE DE VIATA,TRAI COPIILOR = mama,,tatal ??? Mai rar deci Instanta hotareste = TATAL,,daca mama nu are conditii,servici,casa/imobil etc
3.Tatal de obicei - in situatiile astea = 50 - 80 % plateste pensia alimentara si accepta - programul de vizita "" hotarit de Instanta"".
DAR poate - "" v-ati grabit,,poate mai sint sanse de ""IMPACARE "" mai incercati o data o impacare.Mutati-va de la SOACRA/mama lui,,stati cu CHIRIE,, si poate va fi bine nu?????.DECI MAI INCERCATI,,asta zic eu