executare silita-linie de credit

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
iuliusjup

executare silita-linie de credit

Post by iuliusjup » 21 Jun 2010, 18:43

Buna ziua.am o firma care si-a deschis in urma cu 4 ani o linie de credit de 3 miliarde 500 la BCR, pe care a garantat-o cu ipoteca pe un imobil in valoare, ei au evaluat-o la 8 miliarde.am prelungit aceasta linie de credit de vreo 2 ori prin act aditional, pana anul trecut, cand mi-au refuzat prelungirea pe motiv ca inregistram datorii la Fisc( precizez ca am depus certificatul fiscal prima data si nu inregitram nici o datorie la fisc, la banca s-a schimbat conducerea,mai niste angajati, au lalait-o ei vreo cateva luni, a expirat certificatul fiscal, a trebuit eliberat altul ,intre timp inregistram niste datorii, pac mi-au refuzat prelungirea liniei de creditAm purtat nenumarate discutii cu ei, sa ajungem la o intelegere, intr-un final mi-au propus o schema cumva sa platesc vreo 2 miliarde o data si pentru restul esalonati pe un an de zile. bineinteles ca nu am cum sa platesc aceasta suma fiindca daca aveam nu mai ajungeam in situatia asta, firma merge dar cu criza asta merge mai greu. intre timp m-au sunat niste oameni de la o alta firma, cum ca acestia au preluat creanta de la banca, si ca vor sa o valorifice, dar nu am primit in scris nimic nici de la banca si nici de la aceasta societate, doar telefonic, asa cum s-a desfasurat si cu banca.Acum problema este ca timpul trece, dobanzile si penalitatile curg, banca nu are nici un interes sa scoata la licitatie imbilul acum fiindca nu-l cumpara nimeni pe praful asta, si nu stiu ce sa fac.L-as vinde eu daca as avea cui la un pret cu care sa acoper datoria, nu sa-l vanda nbamnca la un pret modic si pe urma sa-mi execute silit firma pentru restul creantei.Firma merge, doar ca in perioada asta merge mai greu, nu are decat datoria asta neonorata si o datorie la fisc dar care este suspendata, am pus un alt imobil garantie si mi-au suspendat pentru 6 luni.
Dati-mi niste solutii, ce sa fac, eu le-as spune sa vina sa vanda imobilul, sa nu mai curga dobanzile si penalitatile si sa ajung la nu stiu ce suma si imobilul sa nu mai fie indeajuns si ma gandeam la un concordat preventiv sau la reorganizare, ceva sa ma ajute sa trec peste perioada asta. Va multumesc anticipat!

Post Reply