copil agresat de educatoare
copil agresat de educatoare
buna ziua.sunt mama unui baiat in varsta de 6ani si jumatate,copil foarte energic din fire ,care a fost dat cap in cap cu un alt coleg la gradinita de catre educatoare ,de doua ori si destul de tare,pe motiv ca alerga prin clasa.va dati seama ca m-am suparat foarte tare,nefiind prima oara cand copilul meu primeste 'corectii' de la educatoare.asa ca m-am confruntat cu aceasta,eu impreuna cu sotul meu,soacra mea si mama celuilalt baiat,si am inregistrat-o cu telefonul mobil cand recunostea ca 'i-a dat putin'.am mers la politie unde am facut plangere,am adus ulterior certificat medico-legal cu 1-2 zile de ingrijiri medicale pentru copil.d-na educatoare nici macar nu a avut bunul simt sa-si ceara scuze pentru ce a facut,ba chiar mi-a zis:'si acum ce vreti sa va fac eu?',dec aceea am ajuns pana aici.intrebarea mea este ,ce pedeapsa poate primi aceasta educatoare pentru corectia aplicata fiului meu?va multumesc pentru raspuns.
Re: copil agresat de educatoare
Probabil se va alege cu o amenda. Dpdv profesional, isi poate pierde locul de munca, daca insistati. Si chiar ar merita-o.