Cum trec apartamentul parintilor pe numele meu?

Familiei
Post Reply
Florin_flo90

Cum trec apartamentul parintilor pe numele meu?

Post by Florin_flo90 » 22 Feb 2010, 22:43

Buna ziua,
Am una-doua nelamuriri si va rog sa ma ajutati sa stiu cum sa procedez.

Mama si cu tatal meu propietari ai unui apartament vor sa treaca apartamentu pe numele meu...acum intrebare daca imi vor trece apartamentu pe numele meu fratele meu poate cere apoi cota parte? sau daca as primi ca mostenire..poate cere cota parte din apartament?.....

Cu toate ma gandesc sa fac act vanzare-cumparare (in realitate sa nu ofer o suma mare de bani...ma intelege'ti ) mama-tata cu prietena mea sa fie casa pe numele ei... si apoi ma voi casatorii cu ea e bunul ei nu e bun comun...sa'l atace fratele meu....sau cum trebuie procedat .

Astept raspuns,
Multumesc ! :mrgreen:

av_avokitten

Re: 1-2 intrebari

Post by av_avokitten » 22 Feb 2010, 23:17

1. cea mai proasta idee este sa treaca imobilul pe numele prietenei dvs;
2. orice act, chiar si de vanzare poate fi atacat atunci cand aveti frati/surori.

Florin_flo90

Post by Florin_flo90 » 22 Feb 2010, 23:36

Mda la faza cu prietena mea e vanzare-cumparare....

Sau altfel ce as putea sa fac??exista vreo metoda sa nu'si poata ceara partea?

Ms 10x

DevilMean

Post by DevilMean » 24 Feb 2010, 01:03

Nu prea, decat daca iti da o declaratie in care te lasa pe tine in totalitate stapan pe acel apartament.

agenda

Post by agenda » 24 Feb 2010, 01:22

iar cu declaratiile astea? sunt nule. N U L E. nu poate renunta de acum. pact asupra unei mosteniri nedeschise.

DevilMean

Post by DevilMean » 24 Feb 2010, 22:52

agenda, eu propun sa schimbam legile :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 24 Feb 2010, 23:00

DevilMean wrote:agenda, eu propun sa schimbam legile :mrgreen:
in sfarsit cineva care gandeste ca mine! :-D

Florin_flo90

Post by Florin_flo90 » 24 Feb 2010, 23:49

Deci nicio idee? Nu..?

Ok ms de efortul de pus pt cele 3-4 raspunsuri.
Numai bine !

avocat alina

Post by avocat alina » 25 Feb 2010, 14:32

nu faceti prostia sa treceti imobilul pe numele prietenei dvs. !! intr-adevar in aceasta situatia actul nu se va putea ataca , dar , ce va garanteaza ca prietena dvs. vazandu-se proprietara imobilului, nu va va evacua pe toti din casa respectiva ??
binenteles, contr. se poate incheia cu anumite clauze, dar va sfatuiesc sa nu procedati astfel.
indicat ar fi daca parintii doresc sa va lase doar dvs. imobilul in speta , sa procedati la incheierea unui contract de intretinere , intre dvs. ( fara prietena ) si parintii dvs.

Florin_flo90

Post by Florin_flo90 » 25 Feb 2010, 15:17

Da ideea cu trecerea pe numele prietenei....e un risc maxim...pe care tre sa mi'l asum daca voi face asa ceva,acum depinde si ce prietena ai...daca nu apare un nou caz Elodia :)) GLUMESC evident.

Oricum ms de idee Alina "incheierea unui contract de intretinere " pare ok,cred ca asa voi proceda pana la urma.

10x tks

euuuu

Re: Cum trec apartamentul parintilor pe numele meu?

Post by euuuu » 01 Apr 2017, 23:32

Pun pariu ca asa ai facut si v au dat afara din casa :))) Auzi:"depinde ce prietena ai":)).Cum frate sa pui problema sa o treci pe numele ei!??! wtf

Post Reply