Buna seara,
Va scriu pentru ca ma aflu in fata unei situatii care,initial mi s-a parut absolut stupida si iesita din comun,dupa care..am citit pe net si alte cazuri similare.Concret este vorba despre o suprafata de teren,ramasa de la bunici,undeva la tara si pe care nu s-a facut titlul de proprietate.Din nefericire,la scurt timp dupa decesul bunicilor a decedat si tatal meu.De cativa ani,ma lupt cu morile de vant pentru a obtine acest titlu.M-au dus cu vorba pana cand,anul acesta am hotarat sa-i actionez in instanta.Din aprilie si pana in octombrie nu au dat nici un semn de viata.Brusc,la infatisarea din 19 oct a aparut un proces verbal de punere in posesie.Nu este semnat de mine,per total suprafata e ok dar surpriza e ca din bucata de teren intravilan,unde este si casa lipsesc 260 metri.Sincer,nu stiu cum sa o mai scot la capat.Pana la urma am acceptat acest proces verbal de punere in posesie si cu toate aceastea nu mi se pare corect sa mi se ia din curte.In plus,mi-au trecut fantana construita de bunici la bunuri ale domeniului public.
Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi macar pentru ca..am inceput sa inteleg ca in primarii matematica ,banalele adunari si inmultiri ,nu se cunosc.
Multumesc anticipat!
probleme obtinere titlu de proprietate