
Ma gandesc ca persoane juridice ar putea reprezenta doar in baza procurii si a rugaciunii ca nu-i cere nimeni dovada calitatii de reprezentant. Dar daca nu merge cu rugaciunea, ar putea, ca absolvent instruit (care este) sa se tiganeasca, invocand secretul disp CIM sau altceva in aceasta directie, ori daca nu merge cere amanare/lasare la ordine si fuge pe unde apuca?
Dar daca ar dori sa nenoroceasca persoane fizice.. banuiesc ca nu prea merge sa probeze de fiecare data ca e cumatru de gradul IV cu clientul.. sau merge?
Ar putea cumva absolventul sa-si infiinteze srl (zicem) si sa se angajeze sau sa-l angajeze fratele sau (administratorul) consilier juridic cat sa-si scoata legitimatie/stampila de cons juridic dupa care sa radieze/suspende firma. Exista vreo perioada minima dupa infiintare in care firma trebuie sa functioneze, sau o putem suspenda in ziua in care avem certificatul de inregistrare. In baza acestei legitimatii/stampile, absolventul nostru, proaspat consilier stagiar, poate incheia contracte de colaborare cu avocati definitivi din tara, nenorocind in voie, cu roba cu tot, persoane fizice? Poate incheia consilierul juridic stagiar contract de colaborare cu avocati stagiari, iar in cazul in care clienti sunt pf, poate reprezenta si la tribunal sau doar la judecatorie?
Banuiesc ca activitatea de consultanta juridica poate fi mascata si prin infiintarea unui srl/II/pfa de consultanta in management..
Sunt convins ca nu sunt prima persoana care s-a gandit la aceasta situatie IPOTETICA, asa ca ...
Lasand la o parte tonul, la modul serios, ar fi posibil asa ceva?