LA MULTI ANI!

Discutii filosofice pe teme actuale.
medeea

LA MULTI ANI!

Post by medeea » 01 Jan 2005, 06:44

ROMANE, ORIUNDE AI FI!

va doresc numai bine pentru noul an, sunteti buni, sunteti adevarati, sunteti minunati :D sa aveti incredere in voi!
eu aici ma simt ca un soldat plecat la un razboi lung si greu. am venit singura, am reinceput dreptul, muncesc un job de 2 lei sa ma intretin, ma lupt cu mine insami si o imensa oboseala, fac crunte sacrificii si toate pentru un vis in care cred cu tarie. nu am avut insa...hai sa spunem curajul de a ramane acolo, asadar sunt o mica tradatoare :oops:
dar nu regret nici o clipa alegerea mea. e un choix personal, iar discutiile se opresc aici.
en tout cas,
nu uitati sa fiti si fericiti din cand in cand....

chiar mi-a facut o mare placere trecerea prin forumul vostru :D

Luana

Post by Luana » 01 Jan 2005, 13:58

LA MULTI ANI va spun si eu, fie ca noul an sa va aduca numai bucurie in suflet, liniste interioara, sanatate si nu in ultimul rand va doresc ca orice vis al vostru, oricat de mic, sa vi se indeplineasca. Medeea te admir pentru curajul tau, eu n-am avut curajul sa plec, ma complac in situatia de aici din tara, dar poate si noi cei care am ramas o sa fim rasplatiti o data. Iti urez un an nou fericit si cu impliniri pe toate planurile, sa lupti in continuare cu curaj si tarie pentru ca e o vorba....ca sa ajungi sa-ti fie bine, trebuie ca mai intai sa-ti fie rau!

april

Post by april » 02 Jan 2005, 17:31

LA MULTI ANI! bine v-am regasit! sper sa-mi mai fac timp din cand in cand pt acest forum care mi-a devenit foarte drag in anul care a trecut :)

grety1919

Post by grety1919 » 03 Jan 2005, 10:19

Forumul asta e al tuturor, Medeea!

Fii curajoasa in continuare! :)

rrroxana

Post by rrroxana » 03 Jan 2005, 11:10

LA MULTI ANI tuturor. Anul acesta sa va aduca implinirea viselor si puterea de a lupta pentru ele!

croc

Post by croc » 03 Jan 2005, 11:21

medeea,

pe de alta parte, eu, de exemplu, simt ca nu am avut curajul sa plec de aici si sa-mi implinesc visul; sau macar sa lupt pentru el! probabil ca nu am crezut cu atat tarie in visul meu!

cred ca, daca ramaneai aici, ai fi simtit la fel, te-ai fi simtit de asemenea "o mica tradatoare", de data asta fata de visul tau;

eu iti doresc mult curaj in continuare si sunt convinsa ca vei reusi!

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 03 Jan 2005, 12:01

Va doresc si eu LA MULTI ANI tuturor. Fie ca 2005 sa va aduca pe toti cu un pas macar mai aproape de ceea ce ati visat.

jus2001

Post by jus2001 » 03 Jan 2005, 13:59

Eu va doresc un an in care sa fiti sanatosi, voinici pentru ca e nevoie de multa putere de munca pentru a reusi in profesie. Iar celorlalti sa aiba un an mai bun decat cel care a trecut. Mult noroc!
PS. Sper ca in 2005 romanii sa nu mai fie asa incruntati, sa invete sa rada din nou si sa duca o viata mai buna, asa cum merita dupa 15 ani de promisiuni nerealizate.

minodora

Post by minodora » 03 Jan 2005, 15:18

Sper ca anul 2005 sa ne aduca tuturor ceea ce ne dorim cel mai mult si nu am reusit sa realizam pana acum.
La multi ani!

stefanmihaiv

LA MULTI ANI FERICITI!

Post by stefanmihaiv » 04 Jan 2005, 12:38

LA MULTI ANI FERICITI!

Sa avem grija doar ce ne dorim pt noul an, ori in general, ca s-ar putea sa se indeplinesca... :wink:

TheFaithfulOne

La multi ani!

Post by TheFaithfulOne » 04 Jan 2005, 22:19

La multi ani, tuturor! Un an nemaipomenit si toate realizarile pe care vi le doriti!
Sa avem cu totii parte de sanatate si putere de munca si, in rest, le facem noi pe celelalte! :wink:
La multi ani!

Lelloo

Post by Lelloo » 04 Jan 2005, 22:30

LA MULTI ANI TUTUROR!!!

va doresc sa fiti mai fericiti, mai voiosi, mai bucurosi decat in 2004 si sa va indepliniti visele!

mult noroc in 2005! :D :D

fanna

Post by fanna » 05 Jan 2005, 18:56

Eu am fost plecata, de dupa Ceaciun imediat, pina ieri, asa ca va doresc acuma, cu putina intirziere, un an nou bun, plinde impliniri si fericire multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

dricaru

Post by dricaru » 05 Jan 2005, 19:10

Hai La multzi ani si lasatzi sentimentalismele!
Va pup si sunt gata sa va desfiintez daca nu avetzi dreptate!! ;) :twisted:

hesperia

Post by hesperia » 05 Jan 2005, 19:23

La multi ani! Multa sanatate, voie buna si tot ce va doriti!
V-as ura sa castigati toate procesele, dan vorba aia: ca sa castige unii, trebuie sa piarda altii...deci mai bine va urez sa invatati cat mai bine dn greseli si sa deveniti tot mai buni in ceea ce faceti!

Reteta pentru un an bun: - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie,ura, invidie, frica,irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile,dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! - Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! - Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! - Prezenta reteta nu se compenseaza, este gratuita si se transmite de la om la om.

Post Reply