Ma urmareste cineva...ce fac??
Ma urmareste cineva...ce fac??
Buna! am si eu o problema mai..delicata...de cateva luni e un idiot care se tine dupa mine,am avut o relatie cu el si nu mai vreau nici sa il vad...problema e mai complicata pentru ca pers in cauza este cu vreo 40 de ani mai mare decat mine...imi face tot felul de probleme crezand ca asa ma voi intoarce la el,dar deja este stresant....a venit la mine la servici adresandu-i directorului firmei 2 adrese in care spunea tot felul de lucuri neadevarate si asta ca sa ma dea afara,m-a despartit de un baiat la care tineam f mult si din cauza caruia am vrut sa renunt la el,ma urmareste peste tot cu masina,mi-a zgariat masina de 2 ori de la un capat in altul,noroc ca am avut CASCO...si multe alte lucruri de genul asta.Nimanui nu ii place sa fie urmarit...e foarte enervant si stresant...a incercat cu toate persoanele cu care am intrat eu in contact sa se duca sa vorbeasca cu ele si sa le spuna tot felul de lucruri despre mine,pana si la parintii fostului meu prieten...nu mai stiu ce sa fac...sa nu mai spun ca acum cateva luni,pana sa se intample toate astea,cand i-am spus ca am terminat-o,m-a obligat sa ma culc cu el si din cate am inteles m-a filmat...eu nu stiam nimic de asta,cel putin asa s-a laudat la politie...si vad ca politia nu a facut absolut nimic!! am depus nu stiu cate plangeri...am zis ca se potoleste...dar nu...mi-am luat avocat cu gandul ca il voi aduce instanta si se va speria...nimic...ieri iar m-a urmarit cu masina de la mine de la servici pana cand m-a pierdut in trafic....ma asteapta pe strada unde lucrez si cand plec de la servici cu masina ma urmareste...chiar nu mai stiu ce sa fac! vad ca nimeni nu face nimic,am avut unele impulsuri sa imi fac singura dreptate acum cateva luni pt ca nu mai suportam! am vazut ca pe toata lumea o doare in cot si numai eu stiu ce si cum ma simt ...ce sa mai fac???va rog da-ti-mi niste idei,pt ca deja simt ca innebunesc....
"mi-a zgariat masina de 2 ori de la un capat in altul"- aici ar fi distrugere
"m-a obligat sa ma culc cu el "- viol
dar mare atentie pt infractiunile pentru careactiunea penala tb pusa in miscare la plangerea prealabila a pers vatamate, plangerea se va face in termen de 2 luni de cand s-a intamplat(pt ca dumneavoastra deja cunoasteti persoana)
ar mai fi si oaresce elemente ale infr de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice(inchisoare de la 1-5ani)
si il puteti ameninta cu plangere pt infractiunea de raspandire a materialelor obscene( amenintarea cu aplicarea legii nu intruneste elementele constitutive ale infr de amenintare), daca intr-adevar are acele filme
eu zic sa insistati mai mult la politie (le spuneti politailor ca va luati concediu si va mutati la ei la sectie pt o perioada ca nu il mai suportati sa va urmareasca :) ), la el probabil e ceva defect in creier
"m-a obligat sa ma culc cu el "- viol
dar mare atentie pt infractiunile pentru careactiunea penala tb pusa in miscare la plangerea prealabila a pers vatamate, plangerea se va face in termen de 2 luni de cand s-a intamplat(pt ca dumneavoastra deja cunoasteti persoana)
ar mai fi si oaresce elemente ale infr de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice(inchisoare de la 1-5ani)
si il puteti ameninta cu plangere pt infractiunea de raspandire a materialelor obscene( amenintarea cu aplicarea legii nu intruneste elementele constitutive ale infr de amenintare), daca intr-adevar are acele filme
eu zic sa insistati mai mult la politie (le spuneti politailor ca va luati concediu si va mutati la ei la sectie pt o perioada ca nu il mai suportati sa va urmareasca :) ), la el probabil e ceva defect in creier
da,are ceva la creier si acum vorbesc serios...e obsedat.
si pt viol,nu am dovezi...nu am absolut nimic legat de asta.
pt distrugere...cand am depus plangerea,desi am martori ca el a fost,politia a zis ca nu se poate lua in considerare pt ca nu am fost cu masina zgariata la ei. ca trebuia sa faca ei poze la masina...desi le-am dus poze de la CASCO si de la service-ul unde au vopsit-o aproape pe toata! deci si dovezi si martori si tot cica nu pot face nimic...
pentru raspandire a materialelor obscene - a pus o poza de care la fel nu stiam nimic in care apaream eu si el in...conditii nu tocmai bune pe site-ul hi5.com. Chestia e ca fata lui nu se vede...deci e clar ca a facut-o ca sa ma santajeze...i-am facut poze cu print screen la profilul de hi5 si la poza,si la tot...si apoi am vazut k a sters contul. bineinteles ca in respectiva zi cand am vazut profilul de pe site m-am dus plangand la politie si le-am zis ce am facut si mi-au dat cu flit ca "domnle e ora 19,nu avem pe nimeni aici" si ca daca vreau sa fac o plangere...dupa ce deja exista un dosar cu alte 2 plangeri impotriva lui...
trebuie sa astept sa ma gaseasca cineva spanzurata sau ceva de genun ca sa ia cineva masuri???sau ce?
si pt viol,nu am dovezi...nu am absolut nimic legat de asta.
pt distrugere...cand am depus plangerea,desi am martori ca el a fost,politia a zis ca nu se poate lua in considerare pt ca nu am fost cu masina zgariata la ei. ca trebuia sa faca ei poze la masina...desi le-am dus poze de la CASCO si de la service-ul unde au vopsit-o aproape pe toata! deci si dovezi si martori si tot cica nu pot face nimic...
pentru raspandire a materialelor obscene - a pus o poza de care la fel nu stiam nimic in care apaream eu si el in...conditii nu tocmai bune pe site-ul hi5.com. Chestia e ca fata lui nu se vede...deci e clar ca a facut-o ca sa ma santajeze...i-am facut poze cu print screen la profilul de hi5 si la poza,si la tot...si apoi am vazut k a sters contul. bineinteles ca in respectiva zi cand am vazut profilul de pe site m-am dus plangand la politie si le-am zis ce am facut si mi-au dat cu flit ca "domnle e ora 19,nu avem pe nimeni aici" si ca daca vreau sa fac o plangere...dupa ce deja exista un dosar cu alte 2 plangeri impotriva lui...
trebuie sa astept sa ma gaseasca cineva spanzurata sau ceva de genun ca sa ia cineva masuri???sau ce?
Mda...mi-am luat spray cu piper...am vrut sa imi iau si electrosoc dar m-am gandit ca daca il omor sau ceva de genu daca il pun pe el tot yo-s de vina,am inteles ca autoapararea e f greu de demonstrat....si in rest...nu mai am ce sa fac...am vrut sa imi pun si camere in masina dar ma costa f mult,si nu am atatia bani....chiar nu mai am ce sa fac in sensul asta...sa nu mai spun ca in cartier imi parchez masina pe cele mai laturalnice stradute si cat mai ascunsa si departe de bloc sa nu o gaseasca...iar la servici la fel...caut cat mai departe si cat mai ascuns un loc de parcare...altceva? cred ca am facut si am suportat destul...:((agenda wrote:masuri de siguranta suplimentare
Crede-ma ca am incercat sa fac tot posibilul sa nu afle NIMENI de problema mea si bineinteles ca toata lumea stie...nu am avut cum...din moment ce asta se tinea dupa mine mereu...tot timpul eram nervoasa,plangeam...nu puteam sa dorm...acum mi-am mai revenit...cu ajutorul unei prietene...dar...tot nu sunt eu :(carmemel wrote:atunci sigur ai ajunge la otv si s-ar dezbate cazul pe larg
Ideea nu e sa ii fac ceva eu...nici nu vreau sa ma ating de el,nici nu vreau sa il mai vad! Ah...am uitat sa va zic ceva...mai suntem si vecini de bloc...asta e cel mai stresant... Vreau sa inceteze o data cu toate prostiile astea si nu stiu cum! ca asa singura,pot sa ii fac multe...s-au oferit o gramada de prieteni sa ii rupa picioarele...dar nu o sa rezolv nimic asa,doar sa ma bag pe mine in rahat. D-asta v-am si scris aici...