Cateva sute de mii de euro in contul meu! Pot fi ai mei?
Cateva sute de mii de euro in contul meu! Pot fi ai mei?
Sunt un tanar! :)
Cu o mica nelamurire care sper sa-mi fie transformata in lamurire.
Am cunoscut o fata care s-a indragostit de mine , nu i-am dat sperante pentru ca sunt implicat intr-o relatie de 3 ani , intre timp m-am logodit. Am tinut legatura din cand in cand cu tipa respectiva , care este plecata in State, avand o boala grea de tratat. Este foarte bogata. Ea si familia ei, prieteni , toti... sunt bogati.
Am incercat sa renunt sa mai vorbesc cu ea dar nu pot pentru ca ma suna tot neamul ei si ma intoarce din drum , fata si-a taiat si venele pentru mine.
Nu vreau sa stresez cu povestea asta , dar sunt detalii indispensabile in ceea ce urmeaza sa va prezint.
Mai nou , mi-a promis cateva sute de mii de euro , multe ... Si imi cere doar sa vorbesc cu ea, sa nu o resping , sa ii
raspund la telefoane, sa aiba acces oricand la mine.
Eu nu am acceptat initial , dar suma aceea imi face cu ochiul. Ea spera sa ma cumpere. Dar nu va fi asa. Vreau sa ma casatoresc curand , si nu ea este aleasa.
Din punct de vedere juridic, daca acel transfer bancar va avea loc ... Eu pot fi acuzat de ceva in cazul in care nu voi indeplini conditiile cerute de ea ?
Am uitat sa specific ca mi-a cerut doar sa ii vorbesc si sa sa o ascult timp de 6luni pentru banii acestia. Si daca vom continua si dupa acele 6 luni sa merg la ea in America sa ii fiu alaturi, dupa care ma pot intoarce si daca voi decide sa raman cu ea, ma mai aleg cu 1 milion de euro.
Nu stiu cat de bine m-am facut inteles. Vreau sa stiu un singur lucru... Pot fi acuzat de ceva in caz ca eu banii acestia ii voi avea, ma voi folosi de ei , dar nu voi vorbi cu ea inca 6 luni de acum incolo ?
In conditiile in care nu semnez nimic, nu ii promit nimic ... Bineinteles ca ma voi stradui sa ii fiu alaturi cand va trebui sa treaca prin transplantul de maduva, dar ... DOAR cu vorbe.
Ea nu ma intreaba de logodnica mea , nu o intereseaza , stie ca o iubesc , ca ne-am logodit ... dar nu se poate opri din sperat. Nici ce fac cu banii nu ma intreaba ... I.am spus ca daca i-as avea mi-as cumpara o masina si o casa. Acum probabil vrea sa ma cumpere.
Imi pot aduce vreun risc acesti bani ?
Astept sfaturi si sugestii.
Va multumesc.
Cu o mica nelamurire care sper sa-mi fie transformata in lamurire.
Am cunoscut o fata care s-a indragostit de mine , nu i-am dat sperante pentru ca sunt implicat intr-o relatie de 3 ani , intre timp m-am logodit. Am tinut legatura din cand in cand cu tipa respectiva , care este plecata in State, avand o boala grea de tratat. Este foarte bogata. Ea si familia ei, prieteni , toti... sunt bogati.
Am incercat sa renunt sa mai vorbesc cu ea dar nu pot pentru ca ma suna tot neamul ei si ma intoarce din drum , fata si-a taiat si venele pentru mine.
Nu vreau sa stresez cu povestea asta , dar sunt detalii indispensabile in ceea ce urmeaza sa va prezint.
Mai nou , mi-a promis cateva sute de mii de euro , multe ... Si imi cere doar sa vorbesc cu ea, sa nu o resping , sa ii
raspund la telefoane, sa aiba acces oricand la mine.
Eu nu am acceptat initial , dar suma aceea imi face cu ochiul. Ea spera sa ma cumpere. Dar nu va fi asa. Vreau sa ma casatoresc curand , si nu ea este aleasa.
Din punct de vedere juridic, daca acel transfer bancar va avea loc ... Eu pot fi acuzat de ceva in cazul in care nu voi indeplini conditiile cerute de ea ?
Am uitat sa specific ca mi-a cerut doar sa ii vorbesc si sa sa o ascult timp de 6luni pentru banii acestia. Si daca vom continua si dupa acele 6 luni sa merg la ea in America sa ii fiu alaturi, dupa care ma pot intoarce si daca voi decide sa raman cu ea, ma mai aleg cu 1 milion de euro.
Nu stiu cat de bine m-am facut inteles. Vreau sa stiu un singur lucru... Pot fi acuzat de ceva in caz ca eu banii acestia ii voi avea, ma voi folosi de ei , dar nu voi vorbi cu ea inca 6 luni de acum incolo ?
In conditiile in care nu semnez nimic, nu ii promit nimic ... Bineinteles ca ma voi stradui sa ii fiu alaturi cand va trebui sa treaca prin transplantul de maduva, dar ... DOAR cu vorbe.
Ea nu ma intreaba de logodnica mea , nu o intereseaza , stie ca o iubesc , ca ne-am logodit ... dar nu se poate opri din sperat. Nici ce fac cu banii nu ma intreaba ... I.am spus ca daca i-as avea mi-as cumpara o masina si o casa. Acum probabil vrea sa ma cumpere.
Imi pot aduce vreun risc acesti bani ?
Astept sfaturi si sugestii.
Va multumesc.

stai linistit...ai incheiat vreun contract cu ea ????
vezi ca daca "pe bune" iti transfera acei bani ( cee ce nu cred sa fie real !!! - chiar asa de tampita sa fie ????!!! /n-am eu norocul asta !!!! stau toata noaptea de vorba cu ea la tel.

o sa ai de achitat la fisc !!!! cota parte din val.de pe cont.
Re: Cateva sute de mii de euro in contul meu! Pot fi ai mei?
Mai degraba cred ca esti o ea iar cealalta...parte, un el.PersoanaFizica wrote:Sunt un tanar! :)
Re: Cateva sute de mii de euro in contul meu! Pot fi ai mei?
Sunt un el ! Tu crezi ce vrei.raduvalenaru wrote:Mai degraba cred ca esti o ea iar cealalta...parte, un el.PersoanaFizica wrote:Sunt un tanar! :)
Multumesc de apreciere oricum ! :)
Nu , nu am incheiat nici un contract cu ea.serafim wrote:![]()
![]()
![]()
stai linistit...ai incheiat vreun contract cu ea ????
vezi ca daca "pe bune" iti transfera acei bani ( cee ce nu cred sa fie real !!! - chiar asa de tampita sa fie ????!!! /n-am eu norocul asta !!!! stau toata noaptea de vorba cu ea la tel.)
o sa ai de achitat la fisc !!!! cota parte din val.de pe cont.
Si daca mi-ar cere asa ceva, as refuza categoric.
Cat despre achitarea la fisc a cotei parti din valoarea banilor ... nu stiu ce sa zic , nu cred ca se impoziteaza. Sau nu te referi la un impozit oarecare cerut de statul roman ? Ce fel de cota parte ? Dar oricum, in orice fel forma ar fi aceasta impozitare , nu ar conta ! Platesc.

Am inteles ca urmeaza o ancheta mica a unui Organ pentru Combaterea Spalarii de Bani. Ceva de acest gen , si plus cateva declaratii cerute de BNR ... Cateva declaratii la politie ... cam asa se face. Dar nu este o problema.
Ma intereseaza daca stie cineva mai concret daca pot fi acuzat de ceva in toata aceasta chestiune.

Multumesc.