Jaf in numele Justitiei

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
dinubocos

Post by dinubocos » 06 Dec 2004, 16:49

Ce facem? Transformam acest forum intr-o colectie de articole? Ar fi mai interesant daca s-ar ridica probleme de drept.

norocel

Post by norocel » 07 Dec 2004, 11:11

Geza, te straduiesti in zadar sa trezesti reactii cu privire la aceste lucruri.
In realitate ne-am cam obisnuit toti cu incompetenta profesionala (nu numai a judecatorilor), cu coruptia (inclusiv a ziaristilor care publica articole si in functie de sursele indirecte de finantare a ziarului la care lucreaza).
Probabil nu este bine ca ne-am obisnuit dar lucrurile care se petrec des atrofiaza reactiile.
Noi pe acest site vrem, in special, sa ne documentam in plan profesional si ne contrazicem, de regula, cu privire la interpretarea unor texte de lege.
Vrem sa reusim in viata si stim ca nu suntem la nivelul la care sa putem controla lucrurile iar daca vrem sa ajungem la un astfel de nivel, deocamdata trebuie sa ne preocupe pregatirea profesionala.

Tess

Post by Tess » 07 Dec 2004, 19:42

Nu cred ca exista vreun nivel la care odata ajunsi putem controla lucrurile (este o iluzie), totul e sa iti faci datoria acolo unde esti (la orice nivel te-ai afla). Cat in ceea ce priveste pregatirea profesionala, ACEASTA trebuie sa ne preocupe tot timpul si nu doar "deocamdata".

Post Reply