angajare - URGENT!!!

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
frey

angajare - URGENT!!!

Post by frey » 24 Oct 2008, 18:38

Buna ziua!
De curand am fost admis la un concurs organizat de un minister. Urmeaza formalitatile prevazute de lege, inclusiv examenul medical. Aici ar putea fi o problema.
Sper ca amanuntele medicale pe care urmeaza sa vi le dau nu vor fi greu de inteles. Acum 2 luni am fost depistat cu TBC in stadiu incipient, nu era o forma grava. Desigur, am inceput tratamentul imediat. Testul a iesit negativ inca de la inceput (deci nu am fost contagios niciodata). In prezent sunt sub tratament (se iau doar niste pastile) duc o viata normala, nu ma simt deloc rau si nici nu arat a persoana bolnava. Pot sa muncesc normal, nu prezint pericol pentru societate, tratamentul nu-mi afecteaza in niciun fel capacitatea de munca.
La examenul medical am prezentat dovada de la medicul care ma are in evidenta - o scrisoare medicala ca pot frecventa colectivitatea, ca evolutia bolii este spre vindecare, ca nu prezint pericol + copia dupa examenul care arata ca nu sunt contagios.
Problema cu aceasta boala este ca putini stiu cat de greu se ia, ca nu este nicidecum boala mizeriei, ca toate lumea are acest bacil in corp insa persoana se imbolnaveste numai cand imunitatea este foarte scazuta.
Dupa cum stiti, avizul medical va fi trimis direct la institutie si nu-l voi primi eu.
Va rog sa-mi spuneti, daca puteti cat mai repede, voi avea probleme in aceasta privinta? In caz ca da, au dreptate? Pot sa-i dau in judecata iun caz de refuz?

Va multumesc anticipat.

ignite

Post by ignite » 24 Oct 2008, 20:12

Atat timp cat spui ca nu este ceva contagios si esti apt de munca, dupa pararea mea, nu au ce sa iti faca si sincer, nu cred ca vei intampina probleme. Nu vei sti decat tu si cateva persoane care sunt obligate sa pastreze secretul.

ignite

Post by ignite » 24 Oct 2008, 20:13

Atat timp cat spui ca nu este ceva contagios si esti apt de munca, dupa pararea mea, nu au ce sa iti faca si sincer, nu cred ca vei intampina probleme. Nu vei sti decat tu si cateva persoane care sunt obligate sa pastreze secretul. Poate ma tii si pe mine la curent.
Sanatate!

frey

Post by frey » 24 Oct 2008, 20:16

IGNITE wrote:Atat timp cat spui ca nu este ceva contagios si esti apt de munca, dupa pararea mea, nu au ce sa iti faca si sincer, nu cred ca vei intampina probleme. Nu vei sti decat tu si cateva persoane care sunt obligate sa pastreze secretul. Poate ma tii si pe mine la curent.
Sanatate!
Multumesc mult!
O sa va spun ce am rezolvat.

Post Reply