Testarea psihologica

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
krisstina

Testarea psihologica

Post by krisstina » 21 Sep 2008, 06:23

Cum se desfasoara?

sisif

Post by sisif » 21 Sep 2008, 11:53

Hello!
Ma alatur si eu intrebarii Krisstinei.
Mai important ar fi insa sa ne poata oferi cineva un raspuns...
Thanks.

costilex

Post by costilex » 22 Sep 2008, 01:12

sisif wrote:Hello!
Ma alatur si eu intrebarii Krisstinei.
Mai important ar fi insa sa ne poata oferi cineva un raspuns...
Thanks.
Testarea psihologica se va desfasura in aula I.N.M. si va consta in rezolvarea unor teste zic ei psihologice. Se va desfasura pe parcursul a 7 sectiuni( asa a fost anul trecut, din cate imi amintesc), fiecare dintre ele avand un continut diferit: o sectiune figurine de aranjat si chestii din astea, a doua sinonime, antonime, intrebari de rationament si tot asa pana se termina caietul ala de lucru, totul fiind contratimp.
Nu va faceti insa probleme, e foarte simplu. Tot ceea ce urmeaza daca ai trecut de examenele anterioare este o simpla formalitate. Si in nefericitul caz in care nu treci acest test, te cheama frumos la csm si te intreaba ce si cum, de ce ai dat raspunsurile alea etc si tot o scoti la capat. In fiecare an au fost vreo 2-3 admisi cu rezerve. Ce-o insemna asta, numai ei stiu.
Dupa etapa asta scrisa, va fi un interviu cu o comisie formata din doi psihologi care vor intreba pe fiecare ce vrea sa fie, judecator sau procuror, de ce, ce calitati crede ca trebuie sa aiba unul sau altul, pe care dintre ele le are el etc, cu alte cuvinte o discutie absolut libera cu niste psihologi despre profesie si calitatile pe care trebuie sa le aiba un magistrat.
Repet, nu va faceti griji pentru ce nu trebuie si bucurati-va de reusita, pentru ca va asteapta un an greu aici. Felicitari!

theman

Post by theman » 22 Sep 2008, 01:46

bancuri de costilex

sisif

Post by sisif » 22 Sep 2008, 07:12

Multe multumiri pentru raspuns.
Numai bine!

krisstina

Post by krisstina » 22 Sep 2008, 11:36

Multumesc mult.

magdan

Post by magdan » 22 Sep 2008, 11:57

Poate ma lamureste cineva..... Se da inainte sau dupa ce incepe scoala?
Apropos, cand ar trebui sa incepem?
Mersi anticipat!

giovanni

Post by giovanni » 22 Sep 2008, 12:07

magdan wrote: Apropos, cand ar trebui sa incepem?
Buna intrebare. Anul trecut programarea pentru proba orala s-a prelungit pana pe 6 octombrie. Deci vom incepe oarecum dupa aceasta data?
Mai mult chiar, examinarea medicala a tinut pana pe 30 octombrie. Ma gandesc ca aceasta din urma nu va influenta in vreun fel inceperea "scolii". Cred... Cu toate ca e penibil sa incepi cursurile si apoi sa fi (ipotetic vorbind, Doamne fereste) declarat inapt medical.

krisstina

Post by krisstina » 22 Sep 2008, 12:57

Intre 2 si 10 octombrie este programat un stagiu de practica la instante si parchete.

http://www.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=0301&tc=s

Hot. 808 din 2008.

costilex

Post by costilex » 22 Sep 2008, 13:26

krisstina wrote:Intre 2 si 10 octombrie este programat un stagiu de practica la instante si parchete.

http://www.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=0301&tc=s

Hot. 808 din 2008.
Nu puteti incepe mai devreme de 6 octombrie, pentru ca pe 3 octombrie se finalizeaza modulele de studiu din septembrie pentru anul 2. Pana atunci sunt cei de anul 2 in camin si nu aveti loc. Data cazarilor in camin pentru anul 1 este 4 sau 5 octombrie. Asa ca.....

oana_dan

Post by oana_dan » 22 Sep 2008, 13:36

Asa ca.... se incepe pe 2octombrie.

gavril

Post by gavril » 22 Sep 2008, 13:43

si daca ii dau cei de anul 1 afara pe cei de anul 2?
si asa au stat acolo 1 an. sa mai stea si ceilalti. :)

gavril

Post by gavril » 27 Sep 2008, 11:08

maine psihologicul .. proba scrisa.
sunteti pregatiti ?

giovanni

Post by giovanni » 27 Sep 2008, 18:26

Nici n-am plecat spre Buc. si am de facut vreo 280 km.
Bafta tuturor! Nu cred ca ar fi probleme la aceasta "proba".

Haruspex

Post by Haruspex » 28 Sep 2008, 17:49

Image

Post Reply