in atentia avocatilor stagiari
salariu : mai mult decat minim pe economie, in functie de pregatirea avocatului
conditii de lucru: tot ceea ce face un avocat pledant
programul incepe de regula de la 8( in instanta) - si termina (la birou)... cand terminam.
asteptam cv - : fax - 021.314.26.02 sau bncbucuresti@yahoo.com
conditii de lucru: tot ceea ce face un avocat pledant
programul incepe de regula de la 8( in instanta) - si termina (la birou)... cand terminam.
asteptam cv - : fax - 021.314.26.02 sau bncbucuresti@yahoo.com
Marius , tu esti nebun? Adica tu crezi ca avocatii stagiari sunt oameni?mariusms wrote:Silvia, tu vrei ca la un salariu apropiat de minim, să vă mai muncească şi peste program? Reformulz: voi căutaţi fraieri?

Sunt niste masini de facut acte care necesita doar o intretinere incadrata in intervalul [minim salariu, minim salariu +50 ron), disponibili la orice ora. Eu sunt mirat ca , normal ar fi trebuit sa mai ceara ei bani de la avocatul stagiar. Mi se pare ca se cam pacalesc cu oferta asta, dar cine stie, daca insista poate vine vreunu sa le arunce si niste saci cu bani in biroul de avocatura !

Re: in atentia avocatilor stagiari
ei ??? a sunat cineva pt post ?syl wrote:Cautam avocati colaboratori (stagiari). 0722.75.43.22 silvia

nu ma asteptam la atata ironie.
NU A PRETINS NIMENI BANI DE LA AVOCATUL STAGIAR.
nu am spus ca avocatul stagiar o sa devina sclavul cabinetului ci am fost sinceri atunci cand am spus ca veniturile lui vor fi in functie de ceea ce stie si vor creste in functie de ceea ce face.
Daca credeti ca alegerea profesiei de avocat va imbogateste peste noapte, va inselati. Iti trebuie multa munca pana sa ajungi sa obtii venituri multumitoare si in principal clientii fara de care nu ai cum profesa.
Sigur, mai exista si oficiile.
NU A PRETINS NIMENI BANI DE LA AVOCATUL STAGIAR.
nu am spus ca avocatul stagiar o sa devina sclavul cabinetului ci am fost sinceri atunci cand am spus ca veniturile lui vor fi in functie de ceea ce stie si vor creste in functie de ceea ce face.
Daca credeti ca alegerea profesiei de avocat va imbogateste peste noapte, va inselati. Iti trebuie multa munca pana sa ajungi sa obtii venituri multumitoare si in principal clientii fara de care nu ai cum profesa.
Sigur, mai exista si oficiile.
da ai dreptate ai precizat AVOCAT deci nu avocat stagiar !!!!syl wrote:eu nu am auzit de vreun avocat care sa aiba un program strict, de 8 ore.
Stim doar cand incepem .
Inca o precizare - avem f putine cauze penale. In genere lucram in comercial.
normal avocatul lucra cat poate si cum poate ca intra banii dar stagiarul este la cheremul maestrului !!!
si este logic ca sa aiba si putin timp liber ...raportat la salariu....parerea mea...
vorba bobocelului...a sunat sau s-a interesat cineva ????
nu stiu cum au facut altii stagiatura insa eu am invatat f multe, in acea perioada, am primit si salariu, am avut si dosarele mele unde am fost indrumata si ajutata, am avut si timp liber si mi-a fost oferita sansa de a intra in asociere.
Dar asta, bineinteles ca depinde si de cine e maestru si cine e stagiarul.
Din pacate nu a sunat nimeni si nici nu mai insist cu acest anunt.
Dar asta, bineinteles ca depinde si de cine e maestru si cine e stagiarul.
Din pacate nu a sunat nimeni si nici nu mai insist cu acest anunt.
Pritene, trait-ar "spiritul" , dar salariul tau, salarutiul tau cu cat depaseste minimul pe economie? Aaaa, pardon-pardon, asa ceva nu ne spune, pe urma iti vine seful 8-) cu 2 falci in cer si una in pamant si te zboara pentru neconfidentialitateandreid wrote:Marius , tu esti nebun? Adica tu crezi ca avocatii stagiari sunt oameni?mariusms wrote:Silvia, tu vrei ca la un salariu apropiat de minim, să vă mai muncească şi peste program? Reformulz: voi căutaţi fraieri?![]()
@
Syl
pont, daca imi permiti
Cand vezi tu, ca cearcanele stagiarei ajung pana la genunţi si nici fondul de ten nu mai acopera, da-i ceva bani de buzunare sa faca 2-3 sedinte de solar.
Hm... v-aţi dilit cu toţii. Nu daţi în cap. :) Eu am fost stagiar în Bucureşti. Ştiu cum este. Am fost sclav, am fost plătit destul de prost. La nivelul verii lui 2005 am luat şi 1700 de lei (rezonabil). Repet: sclav am fost, făceam şi menaj la un moment dat. Singurul lucru pe care nu l-am făcut a fost să fiu şofer. ÎNSĂ, am destui colegi care se plângeau, chair trăgeau unii de mine, că nu au de lucru, că dacă e ceva să apelez la ei şi aşa mai departe. Deci nu generalizaţi. De multe ori se întâmplă să fii sclav ca stagiar, şi în general, ca avocat colaborator. Însă depinde foarte mult şi de beneficiarul colaborării şi de cât este de muncă efectiv. Majoritatea care intră ca şi colaboratori am înţeles că sub 500-700 de euro nu acceptă. :) Iar peste minim pe economie poate însemna şi 200 de euro. Ceea ce e destul de... :)