calificare
calificare
ce infractiune e fapta procurorului de caz de a promite celui pe care il cerceteaza că va interveni pe lângă procurorul ce va susţine acuzarea în instanţă să-l aibă în vedere când pune concluzii pentru individualizarea pedepsei, dacă va face declaraţii şi despre alte persoane de la care ar mai fi primit bani sau alte foloase.?
Re: calificare
Colaboraretantza wrote:ce infractiune e fapta procurorului de caz de a promite celui pe care il cerceteaza că va interveni pe lângă procurorul ce va susţine acuzarea în instanţă să-l aibă în vedere când pune concluzii pentru individualizarea pedepsei, dacă va face declaraţii şi despre alte persoane de la care ar mai fi primit bani sau alte foloase.?

266. alin.2. .. zice ca " intrebuintarea de promisiuni , amenintari sau violente impotriva unei persoane in curs de cercetare penala, ...pentru obtinerea de declaratii ......deci in cazul nostru nu cred.
m-am gandit la trafic de influenta dar nu am folosul material pe care il urmareste procurorul ...[/u][/quote]
m-am gandit la trafic de influenta dar nu am folosul material pe care il urmareste procurorul ...[/u][/quote]
[/quote]tantza wrote:266. alin.2. .. zice ca " intrebuintarea de promisiuni , amenintari sau violente impotriva unei persoane in curs de cercetare penala, ...pentru obtinerea de declaratii ......deci in cazul nostru nu cred.
m-am gandit la trafic de influenta dar nu am folosul material pe care il urmareste procurorul ...[/u]
Din ce ai prezentat tu este exact 266-2 . Intrebuintarea de promisiuni pentru obtinerea de declaratii.
Oricum este aproape imposibil de demonstrat