victima

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
cazanoanar

victima

Post by cazanoanar » 19 Feb 2008, 17:55

Am si eu o problema....Va scriu de pe patul unui spital in care ma aflu din cauza ca am suferit un grav accident.Sa va spun pe scurt despre ce e vorba..In urma cu 3 luni eu cu sotul meu ne-am cumparat un camion de 20 to in speranta de a avea si noi o mica afacere pt fiul nostru cand o sa creasca.Am angajat un sofer si dupa 2 sapt am plecat cu el in cursa, sotul meu ca sa vada cum conduce si eu pt a ma lasa acasa la mama mea pe mine si pe fiul meu.Dupa 1 km de mers a pierdut controlul masinii si cu viteza de peste 90 km/h a intrat in primul sant.Astfel si eu si sotul meu si fiul am ajuns in spital si de o sapt aici ne petrecem timpul..Si acum intrebarea:dc vrem sa depunem plangere impotriva soferului cam ce acte ne-ar trebui?cum facem rost de certificat medico-legal si pe cat timp tb sa fie pentru a ne ajuta sa ne obtinem dreptatea?
Multumesc anticipat!

Cicerone_

Post by Cicerone_ » 20 Feb 2008, 11:46

in romania mori cu dreptatea in mana!!! :-D cu dreptatea e in felul urmator: se da aluia de nu o are :-D adica, te intreaba la judecata: ai dreptate? si tu zici: da, am! si apoi il intreaba pe alalt: tu ai dreptate? si asta zice: nu, nu am! si judele zice atunci ia-o tu, pentru ca nu ai dreptate! :-D :-D

wittmann

Post by wittmann » 20 Feb 2008, 16:59

Initial faceti o plangere la politie insotita de originalul certificatului ML. Apoi veti fi chemata la politie, etc...

Post Reply