stramutare...oportun sau nu!!!

Discutii privind procedura civila
Post Reply
bibi

stramutare...oportun sau nu!!!

Post by bibi » 22 Oct 2007, 13:01

la depunerea cererii de stramutare am solicitat si suspundarea judectii...insa problema e ca ICCJ da termene de cel putin 4 luni iar eu am termen in dosarul a carui stramutare o cer peste 10 zile....vor face o adresa la tribunal sa suspende sau am facut demersul cu stramutarea degeaba!?!?!

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 25 Oct 2007, 15:46

suspendarea pana la solutionarea cererii de stramutare se dispune de inalta curte iar nu de instanta investita cu solutionarea dosarului tau.

kinga

Post by kinga » 25 Oct 2007, 15:57

eventual instanta .. dand dovada de o buna credinta iesita din comun.. iti acorda termen... de 4 luni.. :mrgreen:

nu glumesc...
la Cluj am inregistrat o plangere contraventionala .. ieri...
termen 17 martie 2008...

bibi

Post by bibi » 26 Oct 2007, 07:06

attorneyatlaw wrote:suspendarea pana la solutionarea cererii de stramutare se dispune de inalta curte iar nu de instanta investita cu solutionarea dosarului tau.
da stiu...am si cerut-o prin insasi cererea de stramutare....darrrr cred ca pana la urma o sa ma judec pe fond chiar si in recurs pana imi vine randul la stramutare....si dupa asta iar munca ..... munca .... munca....

bibi

Post by bibi » 29 Oct 2007, 11:43

mi-au dat termen...cererea inregistrata pe 23.10.2007, primul termen de judecata 13.03.2008.....am timp si de cai extraordinare de atac pana atunci.....poate insa vor aplica disp.art.40 din cpc....

Post Reply