Scutire taxa de timbru - documente justificative

Discutii privind procedura civila
AJAX

Scutire taxa de timbru - documente justificative

Post by AJAX » 05 Sep 2007, 09:54

Salutare.
Cererea de scutire de taxa de timbru depusa impreuna cu cererea de chemare in judecata va fi judecata de presedintele judecatoriei sau va fi judecata de completul ce va fi investit cu judecarea cauzei ?
Si cam ce acte justificative ar trebui pt scutirea de timbru?

nicolla

Post by nicolla » 05 Sep 2007, 10:30

Daca trece de presedinte, la primirea cererii, va fi judecata de completul investit cu solutionarea cererii.
Ce documente? Cele care sa dovedeasca starea ce-ti determina scutirea de taxa de timbru.
Zi-ne care e starea in care te afli, ca sa-ti zicem ce-ti trebuie :lol:

AJAX

Post by AJAX » 05 Sep 2007, 10:50

Pai situatia e cam asa:
E vorba de o actiune in revendicare, iar terenul apartine unei persoane fara nici un venit (este bun propriu provenit dintr-o retrocedare). Sotul acesteia are un venit cam de 6-700 lei.
Eu ma gandeam ca veniturile sotului nici n-ar trebui calculate (dar poate ma insel?), si atunci titularul actiunii cu ce acte si-ar putea demonstra lipsa veniturilor?
E mai clar acum? sau iar nu stiu sa ma exprim :lol:

nicolla

Post by nicolla » 05 Sep 2007, 19:54

Da....extrem de foarte elocvent te-ai exprimat :grin:
Proba - cu adeverinta de la administratia fiscala din care sa reiasa ca nu ai nici un fel de venit.

ursu

Post by ursu » 05 Sep 2007, 20:39

offtopic:
AJAX, de ce ai "furat" poza lui jojonel suspendatun ?????? :lol:

asa olteanco, fii rea!!! :-P

nicolla

Post by nicolla » 05 Sep 2007, 21:20

Semi-offtopic;
Ursuletz, fusai asa rea?! :roll: Hai ca nu fusai.....chiar atat de....combatanta :fluierat:

agenda

Post by agenda » 06 Sep 2007, 01:29

nicolla wrote:Semi-offtopic;
Ursuletz, fusai asa rea?! :roll: Hai ca nu fusai.....chiar atat de....combatanta :fluierat:
adica nicolla este jojonel?
si jojonel este nicolla?
si nicolla este jojonel?
si ...........
si..........

agenda

Post by agenda » 06 Sep 2007, 01:32

agenda wrote:
nicolla wrote:Semi-offtopic;
adica nicolla este jojonel?
si jojonel este nicolla?
si nicolla este jojonel?
si ...........
si..........

o scapare de moment si lipsa citirii tuturor postarilor de pe topic...

scuze nicolla! :floare: uiiiii mi-am revenit!

AJAX

Post by AJAX » 06 Sep 2007, 07:42

Pt. Nicola: Nu stiu cum citesti tu, dan eu unu inteleg f. clar. Oi fi din alta zona :grin:
Dar ai dreptate totusi, ca ar fi trebuit sa fiu mai explicit si sa scriu si ce stiu deja, pt. ca raspunsul tau nu ma ajuta la nimic. Insa asta nu ma impiedica sa-ti multumesc :floare:

Pt. Ursu: Habar nu am cine e jojonel ala de zici, dan poza mi-a placut. Mai este cineva acum cu poza asta?

Pt. Agenda: Era tarziu... nu?

nicolla

Post by nicolla » 06 Sep 2007, 10:04

Ok.... voi incerca sa fiu concludenta si pertinenta :mrgreen:
Lipsa veniturilor, care atrage scutirea platii taxei de timbru, se dovedeste (lipsa....) cu o adeverinta, inscris, ....., eliberat de catre administratia financiara, din care sa reiasa ca petentul nu are niciun venit..

agenda

Post by agenda » 06 Sep 2007, 10:41

AJAX wrote:Pt. Nicola: Nu stiu cum citesti tu, dan eu unu inteleg f. clar. Oi fi din alta zona :grin:
Dar ai dreptate totusi, ca ar fi trebuit sa fiu mai explicit si sa scriu si ce stiu deja, pt. ca raspunsul tau nu ma ajuta la nimic. Insa asta nu ma impiedica sa-ti multumesc :floare:

Pt. Ursu: Habar nu am cine e jojonel ala de zici, dan poza mi-a placut. Mai este cineva acum cu poza asta?

Pt. Agenda: Era tarziu... nu?
da era tarziu, foarte tarziu...!
acum nu cred ca mai este cineva cu poza aceasta ...pastreaza poza ...iar jojonel...pai jojonel este legendar.......si ma gandeam asa....nu ai vrea tu sa fi jojonel ...nu este nimeni cu denumirea asta pe forum...si e destul de placuta nu? satisfaction garanted! :lol:

AJAX

Post by AJAX » 06 Sep 2007, 10:55

ok... intre timp am vazut si cine era jojonel...si nu vreau sa fiu el :-D chiar deloc...ma depaseste problema.
si ca sa nu fiu asociat cu el imi voi chimba avatarul... sper sa nu nimeresc alta poza a vreunuia care a mai fost. balcon ce poza avea??? :-D :-D :-D

agenda

Post by agenda » 06 Sep 2007, 11:05

:-D :-D :-D

balcon nu cred ca are poza.
dar eu am glumit! poza este dulce foc! mie chiar imi place!

AJAX

Post by AJAX » 06 Sep 2007, 11:17

Poze...nepoze...da-le incolo...da nu putem reveni la intrebarea mea?
Crede cineva ca ar trebui calculate si veniturile sotului? in conditiile in care bunul in litigiu este bun personal? sau nu?

agenda

Post by agenda » 06 Sep 2007, 11:22

superb avatarul nou! :floare:
este bun propriu....o sa ma documentez astazi si o sa incerc sa raspund...poate intre timp cei care stiu iti vor raspunde...

Post Reply