Scutire taxa de timbru - documente justificative
Scutire taxa de timbru - documente justificative
Salutare.
Cererea de scutire de taxa de timbru depusa impreuna cu cererea de chemare in judecata va fi judecata de presedintele judecatoriei sau va fi judecata de completul ce va fi investit cu judecarea cauzei ?
Si cam ce acte justificative ar trebui pt scutirea de timbru?
Cererea de scutire de taxa de timbru depusa impreuna cu cererea de chemare in judecata va fi judecata de presedintele judecatoriei sau va fi judecata de completul ce va fi investit cu judecarea cauzei ?
Si cam ce acte justificative ar trebui pt scutirea de timbru?
Pai situatia e cam asa:
E vorba de o actiune in revendicare, iar terenul apartine unei persoane fara nici un venit (este bun propriu provenit dintr-o retrocedare). Sotul acesteia are un venit cam de 6-700 lei.
Eu ma gandeam ca veniturile sotului nici n-ar trebui calculate (dar poate ma insel?), si atunci titularul actiunii cu ce acte si-ar putea demonstra lipsa veniturilor?
E mai clar acum? sau iar nu stiu sa ma exprim
E vorba de o actiune in revendicare, iar terenul apartine unei persoane fara nici un venit (este bun propriu provenit dintr-o retrocedare). Sotul acesteia are un venit cam de 6-700 lei.
Eu ma gandeam ca veniturile sotului nici n-ar trebui calculate (dar poate ma insel?), si atunci titularul actiunii cu ce acte si-ar putea demonstra lipsa veniturilor?
E mai clar acum? sau iar nu stiu sa ma exprim

agenda wrote:adica nicolla este jojonel?nicolla wrote:Semi-offtopic;
Ursuletz, fusai asa rea?!Hai ca nu fusai.....chiar atat de....combatanta
si jojonel este nicolla?
si nicolla este jojonel?
si ...........
si..........
o scapare de moment si lipsa citirii tuturor postarilor de pe topic...
scuze nicolla!

Pt. Nicola: Nu stiu cum citesti tu, dan eu unu inteleg f. clar. Oi fi din alta zona
Dar ai dreptate totusi, ca ar fi trebuit sa fiu mai explicit si sa scriu si ce stiu deja, pt. ca raspunsul tau nu ma ajuta la nimic. Insa asta nu ma impiedica sa-ti multumesc
Pt. Ursu: Habar nu am cine e jojonel ala de zici, dan poza mi-a placut. Mai este cineva acum cu poza asta?
Pt. Agenda: Era tarziu... nu?

Dar ai dreptate totusi, ca ar fi trebuit sa fiu mai explicit si sa scriu si ce stiu deja, pt. ca raspunsul tau nu ma ajuta la nimic. Insa asta nu ma impiedica sa-ti multumesc

Pt. Ursu: Habar nu am cine e jojonel ala de zici, dan poza mi-a placut. Mai este cineva acum cu poza asta?
da era tarziu, foarte tarziu...!AJAX wrote:Pt. Nicola: Nu stiu cum citesti tu, dan eu unu inteleg f. clar. Oi fi din alta zona![]()
Dar ai dreptate totusi, ca ar fi trebuit sa fiu mai explicit si sa scriu si ce stiu deja, pt. ca raspunsul tau nu ma ajuta la nimic. Insa asta nu ma impiedica sa-ti multumesc![]()
acum nu cred ca mai este cineva cu poza aceasta ...pastreaza poza ...iar jojonel...pai jojonel este legendar.......si ma gandeam asa....nu ai vrea tu sa fi jojonel ...nu este nimeni cu denumirea asta pe forum...si e destul de placuta nu? satisfaction garanted!