dreptul la libera exprimare

Discutii privind procedura penala
Post Reply
johei

Post by johei » 23 Sep 2009, 08:39

ingrid wrote:cu siguranta pe acest forum 98% sant oameni capabil si destepti imi pare rau dar cred ca tu faci parte din cei 2% :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Uite ca se poate sa scrii si o scurta propozitie fara greseli... chiar daca ti-a luat pentru asta aproape o ora!
Ma rog... exceptand "sant" care nu s-a scris niciodata asa ("sint"... "sunt")... si lipsa unei virgule... Altminteri... 21 de cuvinte si doar 2 greseli...
Felicitari... e totusi un progres! :aplauze: :aplauze: :aplauze:

Si apropo, imi pare bine ca catalogarea ta eu sunt printre cei prosti...
Pentru ca daca chiar eram apreciat de tine, aveam motive serioase sa-mi pun unele intrebari...

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 08:55

vezi tu a sti gramatica e una si a nu sti sa fi intelept e alta ,de aia probabil pledoariile ti le ti doar pa net[esti cumva somer cu studi la sorbona]ca te vad cam neocupat si zarzavagiu :-D :-D :-D :-D :-D :-D

johei

Post by johei » 23 Sep 2009, 09:05

ingrid wrote:vezi tu a sti gramatica e una si a nu sti sa fi intelept e alta ,de aia probabil pledoariile ti le ti doar pa net[esti cumva somer cu studi la sorbona]ca te vad cam neocupat si zarzavagiu :-D :-D :-D :-D :-D :-D
q.e.d!!!

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 09:13

mai bine creaza un subiect nou cu copi paste binenteles ca de de unde nu e ........... nimeni nu cere :-D :-D :-D :-D :-D

bobocel

Re: dreptul la libera exprimare

Post by bobocel » 23 Sep 2009, 10:19

ingrid wrote:in data de 27 aug ac. ma aflam la subsolul blocului unde locuiesc impreuna cu 3 instalatori care imi efectuau o lucrare la reteaua de apa dintr o discutie in alta se ajunge la fotbal particip si eu la discutie acuzand suporteri maghiari care la meciul cu steaua neau facut tigani
[am spus asfel _nu stiu de ce nu stau si huni astia acasa la ei daca nu stiu sa se poarte] de pe culuarul subsolului a aparut un vecin de etnie maghiara care ma facut romanca inputita si a luat o ranga sa mi dea in cap si chiar ar fi facuto daca unul dintre instalatori nu ar fi sarit sal apuce de mana si sal tina eu mam speriat si am fugit in boxa mea de la subsol luand in mana un tarnacop in idea ca daca vine peste mine sa ma apar[am intrat in panica eu fiind cardiaca cronica cu infart miocardic recidivat]nu mi se pare corect sal iert deoarece data viitoare poate chiar imi crapa capul fiind un om foarte violent comportanduse asfel si cu alti vecini. ce sfat imi dati. va multumesc
dreptul la libera exprimare: la la lalala...la la la lalal alalala lalaaaaa........

fa o baie :mrgreen: ...cu spume...dar ai grija sa nu-ti intre spuma in gura.

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 10:32

ia tu o gura de spuma ca faci praf.uite la tine ce idei tampite ai PE UNDE ESTI PROST NU TE DOARE??????te bagi ca musca n c............la cal :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

bobocel

Post by bobocel » 23 Sep 2009, 13:00

ingrid... 皆大欢喜 ? :mrgreen:
traducerea ti-o dau pe mp :mrgreen:

ce mai faci Kingo ? :kiss:

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 15:15

bobocel tu semeni cu musca se naste din cacat si se hraneste cu cacat :-D :-D :-D ca vad ca ti place bobocel de musca :-D :-D :-D :-D

seiza

Post by seiza » 23 Sep 2009, 15:55

Johei wrote:
Eu as fi interesat de modalitatea de plata a diferentei... :fluierat: :fluierat: :fluierat:
Puhutko suomea? Daca nu, ce mai conteaza platile compensatorii? :-D
Daca raspunsul la intrebarea mea e pozitiv, atunci sa ma gandesc. Rationamentul meu e urmatorul: sunt pe un site de avocatura, unde oamenii se impart in 2 categorii: ori avocati (sau poate si juristi, magistrati) si justitiabili. Nu pari a fi din a doua categorie, asa ca....donez un camion de carti de drept. (Asta ca sa nu le dau foc sa ma incalzesc la iarna :-D ). Interesat? Batem palma!

Ingrid...., cu atitudinea asta iti pleaca mesterii :-D . Si nici de vecinul tau recalcitrant nu scapi. Ba chiar catiga cu o gasca de avocati care il reprezinta "for free".

paisie

Post by paisie » 23 Sep 2009, 17:57

alooo draga ingrid daca s-a luat de tine nenea unguru nu s-a luat doar ca l-ai facut hun probabil era si el satul de cate tampenii poti debita, cat despre problemele cu inima mai bine te-ai linisti putin si o sa iti treaca decat sa te certi cu toata lumea. Pe net toti sunteti zmei in instanta va cam tremura echipamentul.

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 18:18

hai ca m am plictisit de voi tembelilor,santeti restul ala de 2%daca ati fi fost intelectuali cum va pretindeti nici n ati fi participat la discuti,dar cum nu aveti argumente solide discutati doar discuti hai recunoasteti ca va place la balci mahalagiilor,musculite de balegar ce mai :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

agenda

Post by agenda » 23 Sep 2009, 21:24

imi imprumuta si mie cineva o ranga? :grin:

bobocel

Post by bobocel » 23 Sep 2009, 21:28

agendo, nu stiu daca-ti convine.....dar am o drujba :grin: o vrei?

agenda

Post by agenda » 23 Sep 2009, 21:48

:-D :-D imi place cum gandesti :-D

merge ...dar ma ajuti la curatenie :-D :-D :-D

bobocel

Post by bobocel » 23 Sep 2009, 21:54

batem palma. nu-ti face griji...am manusi, saci de plastic....diluanti :grin:

Post Reply