casatorie si divort in Germania

Familiei
Post Reply
johei

Post by johei » 04 Jul 2009, 23:11

eu fac un portret robot al persoanei cautate:
blonda, inalte de 1,80, picioare de 1,20, restul masurilor 90,60,90... insa nu stim unde trebuie sa se potriveasca masurile astea... (Kinga)

ochii verzi sau albastrii... si sa cunoasca modificarile alea... (razman)

isteata, stilata (agenda)

Acum stati si voi si judecati drept (ca doar sunteti juristi)
Femeile vor ca femeia ideala sa fie inalta, blonda, picioare lungi, 90,60,90, isteata, stilata...

In timp ce razman... singurele lui cerinte sunt: ochii verzi sau albastrii si sa cunoasca modificarile alea...

Si cica barbatii se uita doar la picioarele si la sanii femeilor...
..cand realitatea se pare ca e cu totul alta: femeile fac asta!!!

Ce lume domnle, ce lume!

agenda

Post by agenda » 05 Jul 2009, 09:59

eu cred ca e mai simplu decat pare johei...

eu cred ca pt razman...atata timp cat the "femeia" va face parte dintr-o oarecare categorie de surori ....nu mai conteaza restul :mrgreen:

asa e razman? :lol:

kinga

Post by kinga » 05 Jul 2009, 10:20

Johei wrote: Femeile vor ca femeia ideala , !
eu nu am pomenit de femeia ideala..
:-D :-D :-D

deci, analizand strict juridic ( :-P :-P :-P ) tot ce s-a postat pe acest topic, concluzionam:

Masurile ideale ale femeii sunt: - 90 - bust; 60 - talie; 90 - solduri

Masurile ideale ale barbatilor sunt: - 80 - ani; 30 - milioane EURO in banca; 42 - grade temperatura

PS
Johei, femeia ideala e bruneta :grin: :grin: ( si acu primesc io replici :-D :-D :-D de la blonde)

agenda

Post by agenda » 05 Jul 2009, 10:30

:-D

nu. fara replici.

dar nu inteleg de ce barbatul ideal treb sa fie atat de tanar. ma gandeam undeva la peste 90... :lol: ...din motive evidente :lol:

kinga

Post by kinga » 05 Jul 2009, 10:49

peste 90 nu e bine din punct de vedere juridic... :mrgreen:

ca doar cand zace DA-ul ar trebui sa fie in deplinatatea facultatilor mintale,

ei bine la 90 de ani, poate sa vina rudele si sa demonstreze ca batranu era nebun :lol: :lol: :lol: :lol:

bine , eu oricum nu inteleg cum se poate sustine ca cei care zac DA-ul sunt in deplinatatea facultatilor mentale.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agenda

Post by agenda » 05 Jul 2009, 10:56

:-D :-D

auzi dar o fi oare legala conventia prin care x se obliga sa se casatoreasca cu y in termen de ... daca nu penalitati in valoare de...

kinga

Post by kinga » 05 Jul 2009, 11:10

:-D :-D :-D :-D :-D

ART. 1075 Orice obligatie de a face sau de a nu face se schimbã în dezdãunãri, în caz de neexecutare din partea debitorului :-D :-D :-D

sa vedem cam ce clauze pot fi incluse in conventia matrimoniala.. :lol: :lol:

agenda

Post by agenda » 05 Jul 2009, 11:14

:-D :-D

cel mai important zic si eu ca trebuie o garantie pt executarea obligatiei... :lol: (cum o facem nerambursabila? :grin: )

johei

Post by johei » 05 Jul 2009, 12:21

greu cu obligatiile astea nerambursabile...

cred ca doar prin imposibilitatea de rambursare...

angel

Post by angel » 05 Jul 2009, 12:35

razman wrote:

Prea batrana, angel, la 18 e versata.., adica de stau bine sa ma gandesc... nu i tocmai..... prea .....batrana 8)
...adevar graiesti :grin:

offf... pustoaicele din ziua de azi....

dar si mai mica de 18, e minora :-? :-? ...cu derogare :grin: :grin: sa nu fie sub 15 ani(198n1, ca la 199n1 "va impacati") :grin:
TE-AI GANDIT BINE, CA NU-I TOCMAI PREA BATRANA :grin:

angel

Post by angel » 05 Jul 2009, 13:16

kinga wrote:peste 90 nu e bine din punct de vedere juridic... :mrgreen:

ca doar cand zace DA-ul ar trebui sa fie in deplinatatea facultatilor mintale,

ei bine la 90 de ani, poate sa vina rudele si sa demonstreze ca batranu era nebun :lol: :lol: :lol: :lol:

bine , eu oricum nu inteleg cum se poate sustine ca cei care zac DA-ul sunt in deplinatatea facultatilor mentale.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PESTE 62, ZICE LEGIUTORUL CA AI TREBUIE CERTIFICAT IML, CA ESTE IN DEPLINATATEA FACULTATILOR MINTALE PT. A INCHEIA ACTE.ASA CA...INAINTE DE A ZICE "DA"...IML-UL :grin: :grin:

clara_22

Casatorie si divort in Germania!

Post by clara_22 » 05 Jul 2009, 13:39

Dar autoarea topicului nu ne mai spune nimic, daca am lamurit-o, indeajuns.....Sau e in luna de miere si nu ne aloca si noua timp sa ne spuna cateva impresii?
Eu una nutresc sperante sa mai citesc vesti noi de la dansa
:roll:

kinga

Re: Casatorie si divort in Germania!

Post by kinga » 05 Jul 2009, 14:11

clara_22 wrote:Eu una nutresc sperante sa mai citesc vesti noi de la dansa
:roll:
eu nu :lol: :lol: :lol: :lol:

agenda

Post by agenda » 05 Jul 2009, 14:29

nici eu :lol:

angel

Post by angel » 05 Jul 2009, 14:54

agenda wrote:unde zice legiuitorul asta?
E conditie la incheierea unui act in forma autentica. notarul nu autentifica actul,daca nu are "dovada", care poate fi: fie adeverinta de la MF ca este apt si-n deplinatatea facultatilor mintale sa incheie acte(in special la cele de instarinare bunuri), fie certificat de la IML cu acelasi continut.

:floare:

Post Reply