casatorie si divort in Germania
eu fac un portret robot al persoanei cautate:
blonda, inalte de 1,80, picioare de 1,20, restul masurilor 90,60,90... insa nu stim unde trebuie sa se potriveasca masurile astea... (Kinga)
ochii verzi sau albastrii... si sa cunoasca modificarile alea... (razman)
isteata, stilata (agenda)
Acum stati si voi si judecati drept (ca doar sunteti juristi)
Femeile vor ca femeia ideala sa fie inalta, blonda, picioare lungi, 90,60,90, isteata, stilata...
In timp ce razman... singurele lui cerinte sunt: ochii verzi sau albastrii si sa cunoasca modificarile alea...
Si cica barbatii se uita doar la picioarele si la sanii femeilor...
..cand realitatea se pare ca e cu totul alta: femeile fac asta!!!
Ce lume domnle, ce lume!
blonda, inalte de 1,80, picioare de 1,20, restul masurilor 90,60,90... insa nu stim unde trebuie sa se potriveasca masurile astea... (Kinga)
ochii verzi sau albastrii... si sa cunoasca modificarile alea... (razman)
isteata, stilata (agenda)
Acum stati si voi si judecati drept (ca doar sunteti juristi)
Femeile vor ca femeia ideala sa fie inalta, blonda, picioare lungi, 90,60,90, isteata, stilata...
In timp ce razman... singurele lui cerinte sunt: ochii verzi sau albastrii si sa cunoasca modificarile alea...
Si cica barbatii se uita doar la picioarele si la sanii femeilor...
..cand realitatea se pare ca e cu totul alta: femeile fac asta!!!
Ce lume domnle, ce lume!
eu nu am pomenit de femeia ideala..Johei wrote: Femeile vor ca femeia ideala , !

deci, analizand strict juridic (

Masurile ideale ale femeii sunt: - 90 - bust; 60 - talie; 90 - solduri
Masurile ideale ale barbatilor sunt: - 80 - ani; 30 - milioane EURO in banca; 42 - grade temperatura
PS
Johei, femeia ideala e bruneta

peste 90 nu e bine din punct de vedere juridic...
ca doar cand zace DA-ul ar trebui sa fie in deplinatatea facultatilor mintale,
ei bine la 90 de ani, poate sa vina rudele si sa demonstreze ca batranu era nebun
bine , eu oricum nu inteleg cum se poate sustine ca cei care zac DA-ul sunt in deplinatatea facultatilor mentale..

ei bine la 90 de ani, poate sa vina rudele si sa demonstreze ca batranu era nebun

bine , eu oricum nu inteleg cum se poate sustine ca cei care zac DA-ul sunt in deplinatatea facultatilor mentale..

...adevar graiestirazman wrote:
Prea batrana, angel, la 18 e versata.., adica de stau bine sa ma gandesc... nu i tocmai..... prea .....batrana

offf... pustoaicele din ziua de azi....
dar si mai mica de 18, e minora

TE-AI GANDIT BINE, CA NU-I TOCMAI PREA BATRANA

PESTE 62, ZICE LEGIUTORUL CA AI TREBUIE CERTIFICAT IML, CA ESTE IN DEPLINATATEA FACULTATILOR MINTALE PT. A INCHEIA ACTE.ASA CA...INAINTE DE A ZICE "DA"...IML-ULkinga wrote:peste 90 nu e bine din punct de vedere juridic...![]()
ei bine la 90 de ani, poate sa vina rudele si sa demonstreze ca batranu era nebun![]()
![]()
![]()
![]()
bine , eu oricum nu inteleg cum se poate sustine ca cei care zac DA-ul sunt in deplinatatea facultatilor mentale..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Casatorie si divort in Germania!
Dar autoarea topicului nu ne mai spune nimic, daca am lamurit-o, indeajuns.....Sau e in luna de miere si nu ne aloca si noua timp sa ne spuna cateva impresii?
Eu una nutresc sperante sa mai citesc vesti noi de la dansa

Eu una nutresc sperante sa mai citesc vesti noi de la dansa

Re: Casatorie si divort in Germania!
eu nuclara_22 wrote:Eu una nutresc sperante sa mai citesc vesti noi de la dansa

E conditie la incheierea unui act in forma autentica. notarul nu autentifica actul,daca nu are "dovada", care poate fi: fie adeverinta de la MF ca este apt si-n deplinatatea facultatilor mintale sa incheie acte(in special la cele de instarinare bunuri), fie certificat de la IML cu acelasi continut.agenda wrote:unde zice legiuitorul asta?