Speta

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
andreid

Post by andreid » 24 Apr 2008, 14:16

andreid wrote: crezi ca e cazul sa mai continui?
Aici te intrebam daca mai e cazul sa continui...dar cum esti asa de "destept" iar te-ai prins... bobo

mariusms

Post by mariusms » 24 Apr 2008, 14:23

De unde or răsări reptilele astea? :x

agenda

Post by agenda » 24 Apr 2008, 14:26

dar de "it" a auzit cineva? :lol:

andreid

Post by andreid » 24 Apr 2008, 15:34

inca o interventie- nu conteaza ca tu esti membru mai vechi al forumului si eu mai nou, asta nu-ti da tie niciun drept sa aduci ofense altor coforumisti. Stiu ca in urma acestor mesaje parerile s-au mai schimbat, desre unul, despre altul, cert este faptul ca tie nu-ti place sa fii contrazis...nu e frumos... chiar daca nu am doctorat in drept sau nici macar licenta asta nu-ti da dreptul sa te comporti cum o faci tu. Cine esti tu de fapt si ce ai realizat de iti permiti sa vorbesti asa cu mine in special si cu colegii de forum in general? Aici nu ma victimizez pentru ca nu voi fi niciodata "victima" in fata unuia ca tine(cel putin in mesajele de fata consider ca ai exagerat). Era pur si simplu o discutie, logica, cu un singur raspuns admis... Stiu ca e putin jenant pentru tine ca tocmai eu, un membru obisnuit al forumului sa-ti dau peste nas, la penal, dar trebuie sa treci si peste asta. Nu e un capat de tara, mai se intampla. Nici macar bunul simt nu ai avut sa-ti ceri scuze, altceva ce sa mai zic? Mai pot sa am pretentii la tine? Eu sper ca totusi pana la urma sa treci peste copilariile astea si sa scrii un mesaj in care sa nu mai faci trimiteri la cine stie ce probleme sociale traite sau nu...

Va urez tot ce va doriti si un Paste Fericit! :cafea:

andreid

Post by andreid » 24 Apr 2008, 15:54

Pt Matahari: Oriunde ne-am afla tot oameni suntem. Daca consideri ca te-am injosit cu INM-ul lasa-ma sa cred ca m-am inselat in privinta ta. Mai coborati fratilor din corcodus...nimeni nu zice nimic ... Pana unde atata sarcasm si aroganta? E vreun zeu printre noi si n-am observat? De unde atata dispret? Te rog eu, nu te mai cobora la nivelul forumului, te faci de ras...

mariusms

Post by mariusms » 24 Apr 2008, 17:34

De unde a mai iesit si maimuta asta complexata? Bine Andy, ai aratat clasa, fii multumit, ia o banana si fugi la joaca. :(|) Paste fericit!

MataHari

Post by MataHari » 24 Apr 2008, 17:41

andreid wrote:Pt Matahari: Oriunde ne-am afla tot oameni suntem. Daca consideri ca te-am injosit cu INM-ul lasa-ma sa cred ca m-am inselat in privinta ta. Mai coborati fratilor din corcodus...nimeni nu zice nimic ... Pana unde atata sarcasm si aroganta? E vreun zeu printre noi si n-am observat? De unde atata dispret? Te rog eu, nu te mai cobora la nivelul forumului, te faci de ras...
Judecatile tale de valoare nu ma intereseaza, mai ales cand vad usurinta cu care treci de la extaz la agonie in ceea ce ma priveste, mai vorbim poate dupa ce te vei barbieri prima oara, stii e o vorba care zice ca pana si broasca e in drept sa desconsidere girafele.
Cu timpul vei invata ca "realitatea aparentei consta in faptul ca ne ceeaza aparenta realitatii".

agenda

Post by agenda » 24 Apr 2008, 17:45

HEI!
Eu inteleg ca va place enorm avatarul meu si ca nu vreti sub niciun chip sa il schimb........ok. I got it....il las asa.
gata, ajunge :-P

mariusms

Post by mariusms » 24 Apr 2008, 17:59

agenda wrote:HEI!
Eu inteleg ca va place enorm avatarul meu si ca nu vreti sub niciun chip sa il schimb........ok. I got it....il las asa.
Ai dreptate, s-a exagerat. Eu imi cer scuze, daca am intrecut masura, simpatica Agenda. Asa e cand sunt mai multe opinii, solide si de o parte si de cealalta. Mie mi s-a parut interesanta speta si am ales sa o pun in dezbatere aici si nu la grilele lui Gavril, pentru ca sper ca nu se va da asa ceva pentru cei care candideaza la INM.
:floare:

agenda

Post by agenda » 24 Apr 2008, 18:04

mariusms wrote:
agenda wrote:HEI!
Ai dreptate, s-a exagerat. Eu imi cer scuze, daca am intrecut masura, simpatica Agenda. Asa e cand sunt mai multe opinii, solide si de o parte si de cealalta. Mie mi s-a parut interesanta speta si am ales sa o pun in dezbatere aici si nu la grilele lui Gavril, pentru ca sper ca nu se va da asa ceva pentru cei care candideaza la INM.
:floare:
:floare: :floare: :floare:

bobocel

Post by bobocel » 24 Apr 2008, 18:04

andreid wrote:
Aici te intrebam daca mai e cazul sa continui...dar cum esti asa de "destept" iar te-ai prins... bobo
alo, ce inseamna asta ? ai vrut sa zici bobocel ? eu abia am timp sa intru pe forum :grin:
sper ca nu faci si tu aluzie la mine ca-s clona nu stiu cui...:cafea:

andreid

Post by andreid » 24 Apr 2008, 18:21

bobocel wrote:
andreid wrote:
alo, ce inseamna asta ? ai vrut sa zici bobocel ? eu abia am timp sa intru pe forum :grin:
sper ca nu faci si tu aluzie la mine ca-s clona nu stiu cui...:cafea:
Nu...stai linistita :(%): :floare:

andreid

Post by andreid » 24 Apr 2008, 18:25

mariusms wrote:De unde a mai iesit si maimuta asta complexata? Bine Andy, ai aratat clasa, fii multumit, ia o banana si fugi la joaca. :(|) Paste fericit!
Bai bostane, iar te-ai pierdut cu firea? Nu stiu despre ce clasa vorbesti tu, dar tu sigur nu intri in niciuna. Iar aduci jigniri? Parca trebuia sa-ti vezi de penal si sa ma lasi in pace... iar defulezi pe aici? :pig:

andreid

Post by andreid » 24 Apr 2008, 18:31

MataHari wrote:
Judecatile tale de valoare nu ma intereseaza, mai ales cand vad usurinta cu care treci de la extaz la agonie in ceea ce ma priveste, mai vorbim poate dupa ce te vei barbieri prima oara, stii e o vorba care zice ca pana si broasca e in drept sa desconsidere girafele.
Cu timpul vei invata ca "realitatea aparentei consta in faptul ca ne ceeaza aparenta realitatii".
Matahari eu zic ca abordarea asta a omului de geniu te depaseste. Cu filosofia ai dreptate. Ar trebui sa practici filosofia shopenhaueriana, sa te duci in padure si sa te izolezi- prea multa autocunoastere si experienta iti dauneaza. :cafea:

bobocel

Post by bobocel » 24 Apr 2008, 18:33

andreid wrote:Nu...stai linistita :(%): :floare:
bobocel obosit rau,
mi-a sarit in ochi cuvantul "bobo" :razz: si-am crezut ca...

aaaa si nu va mai certati ma, ca vine Pastele :grin:

Post Reply