dreptul la libera exprimare

Discutii privind procedura penala
Post Reply
johei

Post by johei » 22 Sep 2009, 23:53

kinga wrote:daaa.. cu mentiunea ca io-s unguroaica pur sange :mrgreen:

deci... ne intelegem pe privat??? :-P

:-D :-D :-D :-D
decat o romanca care macelereste (pe langa unguri, evident :fluierat: ) limba romana mai bine o unguroaica pur sange!!! :floare: :floare: :floare:

agenda

Post by agenda » 23 Sep 2009, 00:15

bleaaaaaaahs.........ce lucruri urate am putut sa citesc aici..........de asta va arde voua acum??? niceeeeeeeeeeee.........

kinguta :floare: :floare: :kiss: ....sincer nu merita sa ii raspunzi chestiei asta de ingrid ......

si chiar daca ai vrea sa ii raspunzi...ti-ar lua prea mult sa cobori la un asemenea nivel de ... :-D :-D :-D

pacat de timp :-D :-D :-D

johei

Post by johei » 23 Sep 2009, 00:19

agenda wrote:bleaaaaaaahs.........ce lucruri urate am putut sa citesc aici..........de asta va arde voua acum??? niceeeeeeeeeeee.........

kinguta :floare: :floare: :kiss: ....sincer nu merita sa ii raspunzi chestiei asta de ingrid ......

si chiar daca ai vrea sa ii raspunzi...ti-ar lua prea mult sa cobori la un asemenea nivel de ... :-D :-D :-D

Aprob pozitiv!!!
:cafea: :cafea: :cafea: (e pentru maine... nu pentru acum!)

agenda

Post by agenda » 23 Sep 2009, 00:23

Johei wrote:
agenda wrote:bleaaaaaaahs.........ce lucruri urate am putut sa citesc aici..........de asta va arde voua acum??? niceeeeeeeeeeee.........

Aprob pozitiv!!!
tnx! :razz: e deja "maine ...si ajuta enorm! :razz: si pt tine daca vei avea nevoie
:cafea: :cafea: :cafea:

johei

Post by johei » 23 Sep 2009, 00:39

agenda wrote:
Johei wrote:

Aprob pozitiv!!!
tnx! :razz: e deja "maine ...si ajuta enorm! :razz: si pt tine daca vei avea nevoie
:cafea: :cafea: :cafea:
tnx, e tarziu... insa astazi nu poate fi maine... :-? :-?
maine... e maine! :-P :-P :-P
acum e doar... dimineata foarte devreme!!!
Oricum... pentru a nu da nastere la interpretari ciudate ale ciudatilor astia de avocati precizez: cafeaua e pentru dimineata urmatoare!!! :lol:
:cafea:

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 01:04

auzi agenda sau carte funefara cum te numesti,chestia asta de ingrid are un baiat absolvent a doua facultati in polonia si cu doctoratul in munchen,fica mea este la doctorat in suedia dar voi cititori de catavencu cine santeti ca prosti vad si eu ca santeti :-D :-D :-D :-D :-D :-D

kinga

Post by kinga » 23 Sep 2009, 06:22

ingrid wrote:,chestia asta de ingrid are un baiat absolvent a doua facultati in polonia si cu doctoratul in munchen,fica mea este la doctorat in suedia dar voi cititori de catavencu cine santeti ca prosti vad si eu ca santeti :-D :-D :-D :-D :-D :-D
lasa fata copii.. lauda-te cu tine..
macar 8 clase ai???

in rest aprob ce ai zas Agendo.. mai bine nu mai scriu..

vorba vine"Niciodata sa nu te certi cu un prost, te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta"..

Ingrid sincer mi-e mila de tine..
daca recitesti ce ai scris pe for.. ai scris doar injuraturi, ai in tine o frustrare imensa.

esti bolnava.. zau.. ar fi bine sa te consulti cu Dr. kelemen Attila. poate te ajuta

hai pa.. :bye: :bye: :bye:

PS
"fica mea".. se scrie "fiica mea".. rasa pura :-D :-D :-D

dupa regulile de gramatica se scrie "sunteti" si nu santeti... da.. noa.. "fica" ta doctora si fiul tau cu 2 facultati din polonia.. poate nu a avut timp sa te invata..olecuta de limba si literatura romana.. cu accente pe gramatica..

si inca ceva..
:mrgreen: :mrgreen:
macar taceai dracului din gura.. si nu te laudai ce romanca pura si sacra si sfanta esti.. dar copii tai invata de prin strainataturi ca facultatile din romania nu erau bune asa-i??

chiar esti stupida... :-D :-D :-D :-D :-D

eject...

vulpacris

Post by vulpacris » 23 Sep 2009, 06:48

@ ingrid

Pe langa faptul ca esti o romanca pur sange si nationalista, asa cum si dovedeste si pseudonimul ales, neaos romanesc, jignesti membrii forumului, si te mai faci si de ras ca nu ai fost in stare sa-ti impui in propria familie ideile ultra-nationaliste pe care le vehiculezi pe aici.

Care este lauda ta ?! Ca eu nu prea inteleg ?!

Te lauzi cu faptul ca proprii copii ti-au plecat, si de acasa, si din tara, ca sa-si faca studiile si sa ramana acolo, de bine ce este in Romania !?

Si atunci, cum mai ai obrazul sa reprosezi ca si unii membri de pe for au aceleasi idei !?

Constat cu parere de rau ca bunul simt iti lipseste cu desavarsire, cum le lipseste si celor ale caror idei le vehiculezi pe aici, ca la tine procesul de gandire nu poate avea loc... ca asta depinde de existenta mai multor neuroni intre care sa se faca legaturi, dar tu cum nu ai decat unul, care rataceste si el pe acolo, prin vid, nu prea te poti bucura de beneficiul de a-ti exprima intradevar propriile opinii, provenite dintr-un proces de gandire propriu, fiind in stare doar sa redai ceea ce ramane inregistrat pe acel neuron, asta pana cand se va sterge ca sa se inregistreze altceva.

Faptul ca ai niste copii destepti nu te califica automat in aceeasi clasa, pentru ca un copil se face si cu aportul tatalui, iar copiii cu care te lauzi sunt convins ca l-au mostenit pe tata la acest capitol si ca tu nu ai avut nici o contributie, dupa modul in care te manifesti, atat in viata, cat si pe forum.

Ti-au fost date niste sfaturi... ai provocat o discutie putin mai aprinsa, pentru ca ai atins niste subiecte mai delicate... ai tras concluzia ca aici este un forum de prosti...

Foarte bine, ti-ai exercitat dreptul la exprimare, asa cum il intelegi tu cu mintea aia ingusta... acum mergi repede si cauta site-ul de la PRM sau schimba niste impresii cu Vadim si Funar, stati voi in lumea aia mica pe care v-ati creat-o, numai de frica lucrurilor pe care nu sunteti capabili sa le intelegeti, si lasa-ne pe noi in prostia noastra.

:cafea:

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 07:09

copii mei au fost trimisi chiar de la facultatile romane afara la studi si asta pentru ca probabil erau mai buni decat tine,corcitura ingrata.daca te ai uita mai bine pe forum ai vedea ca eu v am respectat si v am rabdat jignirile multa vreme dar mi am dat seama ca uni [cei drept putini]dintre voi santeti bulangi ca sa citez pe cineva .sa ti fie mila de tine ca ai umblat la scoala degeaba[probabil la ff ]te ai bagat pe topicul asta pentru ati etala prostia la voi si replicile sant copi paste ,dupa cum spuneam ti plin capu de maculatura ieftina.cred ca ai fost operata de CIOMU pe creier :-D :-D :-D :-D :grin:

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 07:15

imi pare sincer rau daca te am jignit vlpacris nu ma refeream la tine deloc daca te am jignit te rog sa ma scuzi :-(

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 07:31

aceea discutie aprinsa nu am provocat o eu ci acea persoana care a zis ca rau a facut ca nu ma lovit si ca sant romanca inculta. eu imi cer scuze daca te am jignit nu ma refeream la tine sincer. :( :-(

Sheridan

Post by Sheridan » 23 Sep 2009, 07:35

Cu fiecare postare s-a inteles de ce bietul vecin cu apucaturi de hun hortyst a recurs la ranga...pentru ca in cazul unei ,, miserable cow " e singura solutie.Pacat ca nu i-a umflat macar buza de sus si indexul cu care tasteaza!

PS Ingrid Nu te obosi sa traduci :

Miserable cow=inculta :-D
Index=degetul cu care te scobesti in nas si apoi dai enter
Buza de sus=diferita de cea de jos la majoritatea fiintelor, la obiecte ca tine se confunda

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 08:00

dupa cum pra bie graiesti ATTILA......la mine de...........incultura este scuzabila dar la tine analfabetismul juridic :-D :-D ideile tale nenorocite de impotent mental :-D :-D :-D

johei

Post by johei » 23 Sep 2009, 08:04

ingrid wrote:aceea discutie aprinsa nu am provocat o eu ci acea persoana care a zis ca rau a facut ca nu ma lovit si ca sant romanca inculta. eu imi cer scuze daca te am jignit nu ma refeream la tine sincer. :( :-(
Prin tot ceea ce ai scris aici ai reusit sa dovedesti ca persoana care spunea ca esti inculta avea perfecta dreptate!!!

PS am senzatia ca pe aici mai sunt si altii care au mai bantuit pe la unele universitati din strainatate, chiar mai renumite decat cele din polonia... Asa ca mai bine lasa jignirile si atacurile la persoane la adresa unor persoane despre care nu stii absolut nimic!

ingrid

Post by ingrid » 23 Sep 2009, 08:31

cu siguranta pe acest forum 98% sant oameni capabil si destepti imi pare rau dar cred ca tu faci parte din cei 2% :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Post Reply