decat o romanca care macelereste (pe langa unguri, evidentkinga wrote:daaa.. cu mentiunea ca io-s unguroaica pur sange![]()
deci... ne intelegem pe privat???![]()
![]()
![]()
![]()

Aprob pozitiv!!!agenda wrote:bleaaaaaaahs.........ce lucruri urate am putut sa citesc aici..........de asta va arde voua acum??? niceeeeeeeeeeee.........
kinguta![]()
![]()
....sincer nu merita sa ii raspunzi chestiei asta de ingrid ......
si chiar daca ai vrea sa ii raspunzi...ti-ar lua prea mult sa cobori la un asemenea nivel de ...![]()
![]()
pacat de timp![]()
![]()
tnx!Johei wrote:Aprob pozitiv!!!agenda wrote:bleaaaaaaahs.........ce lucruri urate am putut sa citesc aici..........de asta va arde voua acum??? niceeeeeeeeeeee.........
kinguta![]()
![]()
si chiar daca ai vrea sa ii raspunzi...ti-ar lua prea mult sa cobori la un asemenea nivel de ...![]()
![]()
pacat de timp![]()
![]()
![]()
![]()
(e pentru maine... nu pentru acum!)
tnx, e tarziu... insa astazi nu poate fi maine...agenda wrote:tnx!Johei wrote:Aprob pozitiv!!!agenda wrote:bleaaaaaaahs.........ce lucruri urate am putut sa citesc aici..........de asta va arde voua acum??? niceeeeeeeeeeee.........
kinguta![]()
![]()
![]()
pacat de timp![]()
![]()
![]()
![]()
(e pentru maine... nu pentru acum!)
e deja "maine ...si ajuta enorm!
si pt tine daca vei avea nevoie
![]()
![]()
lasa fata copii.. lauda-te cu tine..ingrid wrote:,chestia asta de ingrid are un baiat absolvent a doua facultati in polonia si cu doctoratul in munchen,fica mea este la doctorat in suedia dar voi cititori de catavencu cine santeti ca prosti vad si eu ca santeti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prin tot ceea ce ai scris aici ai reusit sa dovedesti ca persoana care spunea ca esti inculta avea perfecta dreptate!!!ingrid wrote:aceea discutie aprinsa nu am provocat o eu ci acea persoana care a zis ca rau a facut ca nu ma lovit si ca sant romanca inculta. eu imi cer scuze daca te am jignit nu ma refeream la tine sincer. :(
Users browsing this forum: No registered users and 36 guests