pj poate savarsi ORICE infractiune?
de igennnnnnnnnnnnnnnnnnn
si ca sa fiu si on topic...
Amitza..
pentru tine...
nu ma intreba cum am nimerit pe aci....

http://www.c-cultural.ro/biblioteca%20v ... 0penal.pdf

si ca sa fiu si on topic...
Amitza..
pentru tine...

nu ma intreba cum am nimerit pe aci....

http://www.c-cultural.ro/biblioteca%20v ... 0penal.pdf
Multumesc, Kinga!Esti o dulce
Dar.......ce scrie acolo e pe noul cod penal 3012004,lege despre care am auzit ca a murit si a fost ingropata chiar inainte sa intre in vigoare
Din surse mai mult decat sigure am aflat ca deja se lucreaza la un alt proiect de cod penal , despre care se preconizeza ca va intra in vigoare prin 2011, asa ca intre timp va trebui sa ne multumim cu actualul cod, care nu prevede infractiunile care pot fi savarsite de pj(asa cum se intampla in cazul lui 3012004)

Dar.......ce scrie acolo e pe noul cod penal 3012004,lege despre care am auzit ca a murit si a fost ingropata chiar inainte sa intre in vigoare

mda.. zau ca imi vine in minte bancu.....Johei wrote:Amitza draga, de cand am inceput primul semstru de facultate (acunvreo 14 ani...huuuu ce-am mai imbatranit) tot apare, ba un nou cod penal, ba unul civil nou...
"mai ales tu"....

lasa Johei.. daca te consoleaza nici pentru noi nu s-a oprit timpu...

doi mosnegi stau pe o banca si vorobesc..
unul ofteaza.....mai aduci aminte prietene.. cand eram tanari.. umblam dupa fete.. si ce frumosi eram.. mai ales eu..
si uite acu.. stam pe o banca .. doar oftam cand vedem fete frumoase.. si am imbatranat si suntem urati...
la care celalt replica.. mai ales tu
unul ofteaza.....mai aduci aminte prietene.. cand eram tanari.. umblam dupa fete.. si ce frumosi eram.. mai ales eu..
si uite acu.. stam pe o banca .. doar oftam cand vedem fete frumoase.. si am imbatranat si suntem urati...
la care celalt replica.. mai ales tu
Multam Kinga!kinga wrote:mda.. zau ca imi vine in minte bancu.....Johei wrote:Amitza draga, de cand am inceput primul semstru de facultate (acunvreo 14 ani...huuuu ce-am mai imbatranit) tot apare, ba un nou cod penal, ba unul civil nou...
"mai ales tu"....![]()
![]()
![]()
lasa Johei.. daca te consoleaza nici pentru noi nu s-a oprit timpu...
Ca de obicei foarte amabila...

Insa eu stiam ca femeile se oprresc la o anumita varsta, de la care imbatranesc doar in salturi...