Rezultatele finale !!!!!!!!!!!!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
giovanni

Post by giovanni » 24 Sep 2008, 16:16

Ne straduim, musai. Numai ca aici, pe formum, numai cafele avem la dispozitie. :cafea:
Berea si răchia o bem in capitala.

gavril

Post by gavril » 24 Sep 2008, 16:26

si eu care credeam ca esti la tratament si n-ai voie de bei. :grin:

magdan

Post by magdan » 24 Sep 2008, 16:47

Dau si eu de baut!!!!
Doar ca nu mai am rabdare sa afiseze astia odata lista aia finala!
Ce dureaza atata? Ca doar calculul e facut aici pe forum, contestatiile au fost respinse!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 24 Sep 2008, 16:56

Gavril wrote:si eu care credeam ca esti la tratament si n-ai voie de bei. :grin:
cu voi imi revin, nu iti face probleme :-D

sisif

Post by sisif » 24 Sep 2008, 17:22

magdan wrote:Dau si eu de baut!!!!
Doar ca nu mai am rabdare sa afiseze astia odata lista aia finala!
Ce dureaza atata? Ca doar calculul e facut aici pe forum, contestatiile au fost respinse!
Poate nu a iesit cum trebuie. Poate lipseste cineva.
Sa il(o) asteptam, deci.

giovanni

Post by giovanni » 24 Sep 2008, 17:33

Gavril wrote:si eu care credeam ca esti la tratament si n-ai voie de bei. :grin:
Cred ca de mine vorbeai, am fost racit rupt de la schimbarea de vreme. Dar mi-am revenit si sunt din nou in forma. Deja am inceput sa sarbatoresc cu prietenii, asta fara sa fi dat inca testul la psiho. Ar fi culmea s-o bucteze careva pe acolo.

schioru

Post by schioru » 24 Sep 2008, 19:33

totusi....astia îşi bat joc de noi?.....cand draq afişează rezultatele alea?...pana acum tot programul s-a restrâns în funcţie de numărul candidaţilor trecuţi de proba eliminatorie, iar acum vad k nu mai merge pe acelaşi raţionament....oare să se afişeze mâine, conform programului oficial?....parcă 26 era ]n "Anunţul" ăla....
????

giovanni

Post by giovanni » 24 Sep 2008, 19:45

Eu am obosit sa tot astept. Daca stiam ca dureaza atata nu mai dadeam la INM :fluierat: :fluierat: :fluierat:
Io cred ca le-a expirat licenta la excel si nu au in ce sa faca tabelu. Acum probabil cauta un crack.
Da macar sa ne anunte ca le dau un link de pe torrente. Le trimit si invitatie sa isi faca cont, numai sa le puna dreaq odata. :pig: :pig: :pig:

gavril

Post by gavril » 24 Sep 2008, 21:33

acelasi sentiment. oboseala asteptarii.

hai sa tabaram maine cu niste telefoane pe ei !!
pana acuma am facut cu randun cu un prieten. o zi eu, una el. acuma nu mai merge.

Jjean

Post by Jjean » 24 Sep 2008, 22:21

Zau ca sunteti ridicol de nerabdatori! O zi sau doua nu mai aveti rabdare?-mai ales ca calculele le-ati facut si modificari de substanta nu pot fi. Si copilul meu are mai multa rabdare!
Sunteti oameni in toata firea? Cum ati luat note asa mari la interviu? Psihologul din comisie ce a pazit?

gavril

Post by gavril » 24 Sep 2008, 22:35

auziii fataaaa? cum iti permiti? sa ma faci pe mine nerabdator!
dan ce eu-s fata mare?
poftim educatie !

sa vezi ce-ti fac cand te prind? aa.. stai ca nu te cunosc. e .. asta e! :)

Cicero25

Post by Cicero25 » 24 Sep 2008, 22:56

nu stiu altii ce asteapta concret, dar eu tren sa stiu pe ce data vor fi pshihologicul si medicalul, nu de alta dar vreau sa plec la munich - oktomberfest :mrgreen:

gavril

Post by gavril » 24 Sep 2008, 23:53

tocmai acolo ?
avem festivaluri de bere si in Bucuresti.
bere si rock ! :)

gavril

Post by gavril » 25 Sep 2008, 09:35

am sunat acuma cateva minute.
aceeasi chestie ca si ieri, si anume ca le vor afisa in aceeasi zi.

daddy0307

Post by daddy0307 » 25 Sep 2008, 10:26

aceeasi zi, adica 26 probabil. :)

Post Reply