FELICITARI!!!!!!

Examene, rezultate, pareri, etc
nicuvar

Post by nicuvar » 19 Dec 2005, 14:14

ellia wrote::lol: :lol: :lol:
am luat si eu.
in sfarsit s-au afisat si in Galati.
Felicitari. Ma bucur pentru tine. Pentru toti.
:aplauze: :aplauze: :aplauze:
:floare: :floare: :floare:

simmy

Post by simmy » 19 Dec 2005, 16:59

Felicitari ellia. Din curiozitate, esti copil de judecator sau avocat?

Eu am picat. Imi trebuie la o singura materie 50 de sutimi...asha ca am facut contestatie. Sa pici cu 48 de sutimi .... doamne ce drastici au fost la corectat :-x .

ildi

Post by ildi » 19 Dec 2005, 17:32

Simmy, nu stiu daca Ellia e copil sau nu de avocat ori de ministru, dar iti spun sigur ca la Cluj nu au fost admisi nici copiii nici nevestele de avocat.

Imi pare rau Simmy pt. tine, e neplacut sa pici cu note mari, stiu, dar pt. numele lui Dumnezeu, nu mai cautati justificari in alta parte!
Valabil si la INM sau CSM. O parte din vina totdeauna e in noi.

Felicitari tuturor celor admisi intr-o parte sau alta si credeti-ma 50% e noroc.

ellia

Post by ellia » 19 Dec 2005, 18:51

si eu cred ca e vorba si de noroc.
nu sunt copil de avocat, nici de judecator.
sincer, cred ca am avut noroc pentru ca la procedura penala, care nu mi-a placut niciodata si la care nu eram tocmai pregatita, mi-au cazut doua subiecte pe care le stiam foarte bine (din multe pe care doar le-as fi ametit).
Simmy, sper ca vei lua la contestatii. diferenta nu e atit de mare. cred ca ai sanse.
chiar crezi ca sunt toti 24 fii de judecatori, avocati, etc?

rox_alina

Post by rox_alina » 20 Dec 2005, 18:53

Felicitari Ellia! Sa stiti ca majoritatea barourilor isi stabilesc "cu usile inchise" numarul de stagiari care trebuie sa intre in fiecare an, asa ca degeaba ne agitam noi... Mult succes la contestatii! Si la munca pt ceilalti! (eu deja sunt suprasaturata de :-| !)

ildi

Post by ildi » 20 Dec 2005, 19:05

Eu nu ma agit, dar acum m-ai facut tare curioasa.
Crezi ca baroul Cluj, de exemplu, a stabilit cu usile inchise ca eu trebuie sa fiu printre stagiari? Hm.

Nu cred Roxalina, dar poate stii tu mai multe in acest sens.

rox_alina

Post by rox_alina » 20 Dec 2005, 21:03

parerea mea (cum spune nean Vacaroiu): s-a stabilit cine sa intre si cati. daca au intrat toti cei care "trebuiau", pot intra si cativa dintre ceilalti, pana la maximul acceptat. parerea mea. cel putin cu impresia asta am ramas eu de la noi. sper sa ma insel.

ildi

Post by ildi » 20 Dec 2005, 22:41

Nu stiu daca mai prezinta interes acum, insa nu as vrea ca cineva sa fie descurajat de situatia prezentata de tine Roxalina.

Eu cred in continuare ca examenul a fost pe bune, desi anterior examenului am fost avertizata si aproape descurajata.

Probabil ca functioneaza si aici relatiile, insa daca esti cat de cat pregatit + un pic de noroc, pot intra si cei care-s...a nimanui.

ellia

Post by ellia » 21 Dec 2005, 20:16

multumesc tuturor.
eu vreau sa cred ca intra mai intai cei care merita, cei care au facut lucrari bune, si dupa aceea cei care au pile. asa mi s-ar parea logic. dar cum de multe ori logica este batuta la .... de realitate, s-ar putea sa ma insel.
stiu ca nu traim intr-o societate ideala dar, as vrea sa cred ca nu pot fi atat de cruzi. poate sunt si subiectiva dat fiind faptul ca voi fi stagiar curind :)

giovanni

Post by giovanni » 21 Dec 2005, 22:19

Curios lucru. La Sibiu au intrat parca 2 din 3 candidati, iar dupa contestatii inca vreo cativa. Doar daca erai total nepregatit nu ai fi intrat. Oricum, nu mi se pare corect, pe de o parte, ca exigenta sa nu fie unitara in intreaga tara. Dar e practic imposibil sa organizezi un examen national, dat fiind marele numar de candidati.

alcali

Post by alcali » 21 Dec 2005, 22:22

ildi wrote:Nu stiu daca mai prezinta interes acum, insa nu as vrea ca cineva sa fie descurajat de situatia prezentata de tine Roxalina.

Eu cred in continuare ca examenul a fost pe bune, desi anterior examenului am fost avertizata si aproape descurajata.
ildi wrote:Imi pare rau Simmy pt. tine, e neplacut sa pici cu note mari, stiu, dar pt. numele lui Dumnezeu, nu mai cautati justificari in alta parte!

:aplauze: :aplauze: :aplauze: foarte frumos ai spus!
eu sunt convinsa ca examenul a fost pe bune,ba chiar stiu persoane sus-puse care erau foarte atinse ca protejatii lor nu au fost admisi.
si eu una am invatat de m-am spetit pt examenul asta si stiu ca nu a fost usor.

acu toti copii de avocati,judecatori si procurori sa se faca...altceva...:fluierat:
si meseria de dulgher se transmite din tata in fiu. :-x :-x ce se tot bate apa in piua cu progenituri de avocati,judecatori????

simmy

Post by simmy » 27 Dec 2005, 11:37

alcali wrote:
ildi wrote:Imi pare rau Simmy pt. tine, e neplacut sa pici cu note mari, stiu, dar pt. numele lui Dumnezeu, nu mai cautati justificari in alta parte!
:aplauze: :aplauze: :aplauze: foarte frumos ai spus!
eu sunt convinsa ca examenul a fost pe bune,ba chiar stiu persoane sus-puse care erau foarte atinse ca protejatii lor nu au fost admisi.
si eu una am invatat de m-am spetit pt examenul asta si stiu ca nu a fost usor.

acu toti copii de avocati,judecatori si procurori sa se faca...altceva...:fluierat:
si meseria de dulgher se transmite din tata in fiu. :-x :-x ce se tot bate apa in piua cu progenituri de avocati,judecatori????
La examen am fost asezati unul langa altul si puteai vedea foarte usor ce scrie cel de langa tine... un nume sonor a stat langa mine si i-am spus in ce an se fac obligatiile si ce e aia fidejusiune, ciudat ... a luat 7.
Avocatii din Galati au propus intr-o sedinta, ca faimosii lor copii sa intre fara examen ... asha ca nici un copil de avocat nu a ramas pe afara la noi in Galati.

Desi nu cred in contestatii, se pare ca mosul a considerat ca am fost cuminte, astfel incat mi-a dat 48 de sutimi la drept civil si am intrat si eu in aceasta profesie...
Desi , e o victorie cu gust amar.

La multi ani! Fie ca anul viitor lucrurile sa se schimbe ...

mariusms

Post by mariusms » 27 Dec 2005, 11:48

Felicitari ! Bea o sampanie buna si va trece acel gust amar.
La multi ani ! :floare: :floare: :floare:

nicuvar

Post by nicuvar » 27 Dec 2005, 16:39

simmy wrote:La examen ... un nume sonor a stat langa mine ...

Desi nu cred in contestatii, se pare ca mosul a considerat ca am fost cuminte, astfel incat mi-a dat 48 de sutimi la drept civil si am intrat si eu in aceasta profesie...

La multi ani!
:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Ai dreptate, simmy. La examen, a stat langa tine un nume sonor: avocatura.com. Toti am fost alaturi de tine. Si de ceilalti concurenti. Si ne-am bucurat sau am suferit, dar fost alaturi de voi, tot timpul.
La multi ani ! :floare:

kary

Post by kary » 28 Dec 2005, 10:51

Felicitari la Galati.... uite ca Mosul a venit cu bucurii si acolo.... gustul amar sau dulce se va mai atenua in timp, asta a fost doar examenul care te-a ajutat sa treci un prag important.... de acum vor urma altele si mai si... Succese si un An nou cu bucurii :cafea: :floare: :cafea: :floare:

Post Reply