"Prima zi de înfatisare"

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
kary

Post by kary » 30 Nov 2005, 17:28

Felicitari Rox-alina, am urmarit discutia ta...ma bucur din suflet pentru reusita :aplauze: :aplauze: :cafea:
Chiar meriti un pahar...de ce nu chiar mai multe....Succese!!!

giovanni

Post by giovanni » 30 Nov 2005, 17:59

Ma bucur tare pentru tine, rox alina, ca ai luat. Sa fii o avocata buna si sa iti exerciti profesia asa cum trebuie. Sper ca pentru nimeni definitivatul sa nu fie o problema. Dar mai e cale lunga pana acolo.

vetabeta

Post by vetabeta » 30 Nov 2005, 20:27

felicitari, rox_alina! eu inca astept rezultatele, la Cluj abia luni seara se vor afisa. Deja am si eu emotii ca am auzit din surse sigure ca unii stiu deja ca au trecut, fara a se fi afisat ceva. Evident cei care au pe cineva pe acolo.
Ildi, tu ai dat cumva examenul la Cluj?

rox_alina

Post by rox_alina » 01 Dec 2005, 10:04

va multumesc. am sarbatorit dupa aflarea rezultatelor, de aceea nu am mai aparut pe-aici. am avut emotii mai mari dupa contestatie decat la examen. dar a trecut. sunt bucuroasa.
daca va simtiti cu ceva nedreptatiti dupa rezultate, nu ezitati sa faceti contestatie. am facut iures si a iesit bine. daca nu luam putina atitudine, nu se va rezolva nimic niciodata. asa ca... tuturor!

rox_alina

Post by rox_alina » 01 Dec 2005, 10:06

BAFTA tuturor am vrut sa spun! :grin: si...La multi ani de 1 Decembrie!

simmy

Post by simmy » 01 Dec 2005, 12:28

Felicitari, si mult succes in continuare!!!!

:cafea: :cafea: :cafea: :floare: :floare: :floare:

rox_alina

Post by rox_alina » 01 Dec 2005, 18:14

merci. nimic, nimic?

kary

Post by kary » 01 Dec 2005, 18:23

Se zvoneste ca la Bucuresti se vor afisa sambata seara rezultatele...deja... :oops:

rox_alina

Post by rox_alina » 01 Dec 2005, 20:16

Giovanni, Simmy, voi ce mai faceti? fierbeti in suc propriu? E groaznica asteptarea...

simmy

Post by simmy » 01 Dec 2005, 23:41

Sincer, ... cred ca cedez psihic...
Se aud fel si fel de zvonuri.... nu poti sa le crezi dan nici sa nu te gandesti la ele.
Urasc ca, in fiecare zi, de aceleasi persoane sunt intrebata ce-am facut, cand se afiseaza, cand le afiseaza ...
Nu se stie nimic sigur .... dan pana pe 10 dec. mai e un pic ... sper sa le afiseze totusi mai devreme!

innuenda

Post by innuenda » 02 Dec 2005, 00:20

Zvonul ala, cu afisatul rezultatelor sambata, pleaca de la o persoana care zice in acelasi mesaj ca se afiseaza sambata ca sa se tina totul in secret, sa nu faca nimeni contestatii. In concluzie are la credibilitateeee, cata incape pana la minus infinit. Nu va mai luati dupa toti ciudatii. Oricum, daca se dau rezultatele se afla imediat, nu trebuie sa ne faca nimeni a.m.r-ul.

giovanni

Post by giovanni » 02 Dec 2005, 12:51

LUME LUME !!! S-au afisat azi la Sibiu. Am sunat la barou si mi-au spus ca am intrat. :cafea: :cafea: :cafea: Dupa ce m-a lasat un pic secretara sa-mi trag sufletun mi-a spus si notele: 9 organizare (asta a fost oral si stiam nota dinainte), 9 civil (n-a fost chiar asa un mare hop PUBLICITATEA IMOBILIARA), 9 penal (nu am scris cazuri de nepedepsire la dare de mita), 7,5 proc. civ. (se pare ca am scris ce trebuia la recursul civil, iar nu pe langa subiect - oricum, se putea face un tratat pe tema asta), iar la procedura penala 7 (rusine mie, dar ce mai conteaza - daca nu ma grabeam sa plec al 2-lea din sala poate mai scriam una-alta). In final media 8,30. E bine, zic eu. Nu-mi trebuia 10. Important e ca am reusit sa gasesc drumul care duce spre dreptul exercitarii profesiei.
P.S.: Mai e definitivatul.

Bafta si voua, sa ne tineti la curent. Cat in ceea ce ma priveste: maine imi iau numerele la masina, asa ca ma voi putea plimba hai-hui, dar pana atunci kef si voie buna.

ildi

Post by ildi » 02 Dec 2005, 13:00

FELICITARI GIOVANNI!!!!!

Iti doresc din tot sufletul sa ai succes in continuare, ma bucur mult pentru tine!

giovanni

Post by giovanni » 02 Dec 2005, 13:10

ildi wrote:FELICITARI GIOVANNI!!!!!

Iti doresc din tot sufletul sa ai succes in continuare, ma bucur mult pentru tine!
Mersi mult. La fel iti doresc si tzie. :floare:

simmy

Post by simmy » 02 Dec 2005, 13:20

Felicitari!!!!! Giovanni iti urez multe succese in continuare!

Donnt drink and drive....!!!!!
Mi-ai facut pofta de o plimbarica cu masina ... ma duc s-o scot la o plimbare prin ploaie! Si trec si pe la tribunal sa vad daca s-a afisat ceva ... desi slabe sanse ca au fost sarbatorile galatiului ... si cred ca au sarbatorit si ei ...

:floare: :floare: :floare: :cafea:

Post Reply