Pai asa sa si ramana, personal state of mind! Dar cand starea asta de spirit devine ofensiva si se vrea a legal state of mind pe mine ma agreseaza. In acest moment este infractiune consumarea de droguri in Romania, iar consumatorii, spirite libere, flower-power-ii secolului XXI sa inteleaga ca, in epoca in care traim, beatitudinea poate naste dependenta, dependenta violenta, iar violenta prejudicii. De aceea nu va fi legalizata prea curand marihuana sau alt drog, fie el natural sau sintetic. Eu una ma mir cand vad si prin videoclipurile romanesti toti "arsii" care, cu mana stransa la partea de jos a turului pantalonilor exagerat de largi, vor sa convinga societatea ca au ceva de spus,. Declaratia lor de intentie sunt chiar ei, privirea aia dusa, agresivitatea, lipsa masurii. Asta inseamna sa legalizezi droguri. Sa vezi pretutindeni astfel de caractere. Cat despre medicamente, lasa ca avem si asa destule medicamente periculoase, nu ne mai trebuie unele noi.Aetheria wrote:... itns a personal state of mind....
Legalizarea marijuanei
Interesanta dezbatere! Nici eu nu sunt de acord cu legalizarea consumului de marijuana, sau a oricarui drog!!!! De asemenea cred ca ar trebui luata masuri mai dure impotriva fumatului (de genul celor din Italia). Marijuana ar putea folosita in scopuri medicale daca se dovedeste ca este buna petru acest lucru. este singura exceptie. NU DROGURILOR! NU FUMATULUI! (desi sunt fumator
).

Nu cred ca legalizarea drogurilor e o solutie. Dar informarea asupra efectelor drogurilor asupra organismului uman ar fi foarte folositoare!
Cred ca mai interesant de discutat ar fi despre legalizarea prostitutiei. Cat de imoral pare la prima vedere, ar fi o serie de avantaje clare.. dar, topicun e despre altceva! :-|
Ciao
Cred ca mai interesant de discutat ar fi despre legalizarea prostitutiei. Cat de imoral pare la prima vedere, ar fi o serie de avantaje clare.. dar, topicun e despre altceva! :-|
Ciao
tinerii din ziua de azi :)
mda... se pare ca mai toata lumea pe aici e contra. nici o problema.de fapt eu ma gandeam ca undeva pe aici va fi polemica, daca ne gandim ca in Romania doar cam 6% din populatie (am gasit ceva statistici in ziare) consuma marijuana. Asta spre deosebire de Franta, Canada, chiar Cehia, une procentul se invarte intre 44 si 66 %.
Oricum nimeni nu o sa convinga pe nimeni de nimic, cred ca va e clar asta si noi - drogatii societatii - o sa continuam sa ne ascundem sub proverbiala piatra pana cand o sa devenim destul de multi sa le zicem celor in minoritate BA! voi sunteti idioti! ca dehn oricum nu exista toleranta in lume, e doar un vis frumos, asa ca noi de ce am fi toleranti cu cei care nu au fost toleranti cu noi. Si pentru cei care chiar cred ca nu o sa se legalizeze niciodata marijuana in Romania, doar o rugaminte.... 5 minute deschideti ochii si cautati pe net. Din ungaria pana in SUA consumatorii cresc veritiginos, si tara dupa tara isi schimba legile. A inceput in Olanda, a continuat in Anglia si mai nou in Polonia. Si apropo... odata cu intrarea in UE, se pare ca acest drog incredibil de periculos care ia mintile tineretului si ii duce pe calea pierzaniei va fi decriminalizat, adica va fi considerat undeva prin zona alcoolului. Ceea ce inseamna ca pedeapsa pentru detinere si consum propriu ca di doar o amenda, ceea ce inseamna ca in prima zi, voi merge in centrul orasului sa-mi aprind o tigara in cinstea voastra.
Asa ca eu va urez o viata minunata, calduta, ferita de scursurile societatii, de droguri si de oamenii rai. Voi sa fiti sanatosi!
A! si apropo... eu ma apuc de agricultura la mine in apartament, ca pana se legalizeaza ii imbogatesc degeaba pe unii de prin serbia si ungaria.

Oricum nimeni nu o sa convinga pe nimeni de nimic, cred ca va e clar asta si noi - drogatii societatii - o sa continuam sa ne ascundem sub proverbiala piatra pana cand o sa devenim destul de multi sa le zicem celor in minoritate BA! voi sunteti idioti! ca dehn oricum nu exista toleranta in lume, e doar un vis frumos, asa ca noi de ce am fi toleranti cu cei care nu au fost toleranti cu noi. Si pentru cei care chiar cred ca nu o sa se legalizeze niciodata marijuana in Romania, doar o rugaminte.... 5 minute deschideti ochii si cautati pe net. Din ungaria pana in SUA consumatorii cresc veritiginos, si tara dupa tara isi schimba legile. A inceput in Olanda, a continuat in Anglia si mai nou in Polonia. Si apropo... odata cu intrarea in UE, se pare ca acest drog incredibil de periculos care ia mintile tineretului si ii duce pe calea pierzaniei va fi decriminalizat, adica va fi considerat undeva prin zona alcoolului. Ceea ce inseamna ca pedeapsa pentru detinere si consum propriu ca di doar o amenda, ceea ce inseamna ca in prima zi, voi merge in centrul orasului sa-mi aprind o tigara in cinstea voastra.

Asa ca eu va urez o viata minunata, calduta, ferita de scursurile societatii, de droguri si de oamenii rai. Voi sa fiti sanatosi!

A! si apropo... eu ma apuc de agricultura la mine in apartament, ca pana se legalizeaza ii imbogatesc degeaba pe unii de prin serbia si ungaria.

keep dreaming ! keep dreaming, dude !
Iar UE nu sprijina consumul de marijuana ...
O sa fie marijuana legalizata in Romania ... cand o sa am eu salariul de vreo 5000 de euro ... si asta lucrand part-time.
Ia exemplu ... cazul prostitutiei ... Mai retine printre parametri si BOR. Atitudinea populatiei fata de droguri. Si vei ajunge la aceiasi comcluzie ca si mine.
Eu propun ... sa faceti cheta ..toti fumatorii de joint .. sa-mi asigurati mie un salariu de 5000 de euro ... in asa fel sa va puteti iluziona (in timp ce fumati) ca e posibila legalizarea marijoanei
PS : sa stii ca din aia 6 % de fumatori din Romania, cred ca 4 % sunt in Bucuresti. Prin urmare ... daca i-am starpi p=astia din Buc. am ajunge la un procent care tinde spre zero ... fata de procentul insignifiant (foarte foarte) care exista acum.
Iar UE nu sprijina consumul de marijuana ...
O sa fie marijuana legalizata in Romania ... cand o sa am eu salariul de vreo 5000 de euro ... si asta lucrand part-time.
Ia exemplu ... cazul prostitutiei ... Mai retine printre parametri si BOR. Atitudinea populatiei fata de droguri. Si vei ajunge la aceiasi comcluzie ca si mine.
Eu propun ... sa faceti cheta ..toti fumatorii de joint .. sa-mi asigurati mie un salariu de 5000 de euro ... in asa fel sa va puteti iluziona (in timp ce fumati) ca e posibila legalizarea marijoanei

PS : sa stii ca din aia 6 % de fumatori din Romania, cred ca 4 % sunt in Bucuresti. Prin urmare ... daca i-am starpi p=astia din Buc. am ajunge la un procent care tinde spre zero ... fata de procentul insignifiant (foarte foarte) care exista acum.
Am toata compasiunea pentru cei care se drogheaza.
Nimeni si nimic insa nu ma poate face sa inteleg acest fenomen in sensul de a-l accepta.
Cum sa fiu de acord cu un flagel in care se refugiaza atatia oameni care traiesc intr-o lume separata, rupta de realitate. Cum sa fiu de acord cand stiu ca odata instalata dependenta esti gata sa ucizi pentru "portia de fericire".
Verdeprezinta, de ce nu vorbesti despre suferinta si chinul lipsei drogului?De ce nu vorbesti despre sevraj? De ce nu vorbesti despre faptul ca un aflat sub influenta "roza" a drogului este lipsit de ceea ce ne face pe noi oameni: discernamantul!
Vorbesti de toleranta! Cum sa fiu tolerant cand stiu ca acei oameni se indreapta spre autodistrugere si odata cu ei atrag in spirala suferintei si pe cei din jurul lor? Cum sa fiu tolerant cand stiu ca sunteti doar niste unelte ce produc bani in mainile celor ce vand aceasta marfa?
Cum sa fiu tolerant cand ma gandesc ca din prea multa libertate si intelegere copilul meu ar putea sa ajunga ca cei ce vin si ne vantura prin fata cuvantul tolerant?
Ar trebui sa fiu tolerant si cu criminalii, violatorii sau hotii? Isi satisfac si ei niste necesitati. sa-i privesc oare cu intelegere? CATEGORI NU!!!
Vrei toleranta? Ei bine, aceasta toleranta ar trebui sa constea in ai ajuta pe cei depenedenti sa renunte, sa-i acceptam in jurul nostru fara ai stigmatiza dupa ce renunta, ai ajuta sa revina la viata! De astfel de toleranta au nevoie nu de un branci pentru a se prabusi in abis.
Scuteste-ma de pledoarii prolegalizare.
Nimeni si nimic insa nu ma poate face sa inteleg acest fenomen in sensul de a-l accepta.
Cum sa fiu de acord cu un flagel in care se refugiaza atatia oameni care traiesc intr-o lume separata, rupta de realitate. Cum sa fiu de acord cand stiu ca odata instalata dependenta esti gata sa ucizi pentru "portia de fericire".
Verdeprezinta, de ce nu vorbesti despre suferinta si chinul lipsei drogului?De ce nu vorbesti despre sevraj? De ce nu vorbesti despre faptul ca un aflat sub influenta "roza" a drogului este lipsit de ceea ce ne face pe noi oameni: discernamantul!
Vorbesti de toleranta! Cum sa fiu tolerant cand stiu ca acei oameni se indreapta spre autodistrugere si odata cu ei atrag in spirala suferintei si pe cei din jurul lor? Cum sa fiu tolerant cand stiu ca sunteti doar niste unelte ce produc bani in mainile celor ce vand aceasta marfa?
Cum sa fiu tolerant cand ma gandesc ca din prea multa libertate si intelegere copilul meu ar putea sa ajunga ca cei ce vin si ne vantura prin fata cuvantul tolerant?
Ar trebui sa fiu tolerant si cu criminalii, violatorii sau hotii? Isi satisfac si ei niste necesitati. sa-i privesc oare cu intelegere? CATEGORI NU!!!
Vrei toleranta? Ei bine, aceasta toleranta ar trebui sa constea in ai ajuta pe cei depenedenti sa renunte, sa-i acceptam in jurul nostru fara ai stigmatiza dupa ce renunta, ai ajuta sa revina la viata! De astfel de toleranta au nevoie nu de un branci pentru a se prabusi in abis.
Scuteste-ma de pledoarii prolegalizare.
Da, croc, subscriu si eu. Nu "i-as starpi" pe consumatorii de drog, cum a zis Gavril (desi inteleg exact ce a vrut sa spuna, e un termen cam tare) dar nici nu i-as inmulti, prin legalizare. Cel mai corect mi se pare ceea ce a spus dinubocos. Dinule, pentru mesajul anterior (cu mici corectii de...forma pe ici pe colo), daca nu eram maritata, te ceream de barbat. Cineva care gandeste astfel nu poate fi decat o persoana minunata! 
Cat despre verdeprezinta, un banc: stii ce-i mic verde si mananca frunze?

Cat despre verdeprezinta, un banc: stii ce-i mic verde si mananca frunze?
Romanul, prin natura lui, este alcoolic. Acum ca devenim si drogati rezolvam toate problemele! Sunt de acord cu alcoolul, cu prostitutia si cu jocurile de noroc, in masura in care ii afecteaza pe adulti (acestia fiind raspunzatori pentru faptele lor), dar nu accept sub nici o forma drogurile atata timp cat sunt interzise de lege. Pledoaria lui verdita este amuzanta, ba chiar imi permit sa il intreb daca a consumat ceva inainte sa o scrie pentru ca este simpatic :). Apuca-te tata de agricultura, cumpara-ti un ghiveci, doua si pune-te pe treaba. Eu iti doresc succes si sa ai o recolta cat mai bogata, dar ai grija sa o folosesti doar pentru consumul tau si sa nu ii corupi si pe altii. Eu va tolerez, dar nu va mai inmultiti si nu mai corupeti copii sa consume droguri.
of of
of of, mai mai.... ce sa mai agita lumea. orice numan nu o luati personal. nu de alta da va prajiti neuronii si dupa aia dati vina pe mine si pe toxick.
Gavril cel putin e total! UE nu sprijina consumul de MJ. Like daaahhh, cum ar zice orice pusti din SU of A in timp ce pufaie plictisit din Bluntun lui
. Nici vorba de asta. Eu ziceam doar ca din ce in ce mai multi realizeaza distinctia PUTERNICA (a se vedea sublinierea) existenta intre drogurile usoare gen Alcool, Tutun, Marijuana (of, mi-a scapat iara) si drogurile periculoase gen hero si coca. Asta ca sa-l linistesc (macar putin) si pe dinubocos care-i deplange pe cei care nnucid pentru "portia de fericire"nn. nu-mi pot abtine un zambet si o lacrima, asa concomitent, mai ales ca acum ma prind eu de ce n-am succes la femei... nu ca as fi urat / prost / incult / intolerant ci... ati ghicit! pentru ca fumez iarba. WOW! asta da revelatie.
Ce sa mai zic de starpirea drogatilor. Iubiti si cainii vagabonzi iti spune ceva? Si daca vrei 5000 de euroi pe luna eu zic sa te-apuci de vandut iarba, ca altfel, la viziunea ta optimista asupra Romaniei, se pare ca va fi o iluzie pentru toata populatia.
Cat despre jus, thatns my kida guy. Adica omun are logica. Serios imi place. Chiar daca suntem in "tabere diferite" cred ca privi, lucrurile pe undeva asemanator. Diferenta pe care o vad eu, este ca eu cred ca MJ este ilegala dintr-o simpla circumstanta, combinata cu inertia generala in care traiesc oamenii, cu frica si intoleranta fata de necunoscut . A, si apropo! Din pacate, dupa o vara relativ fulminanta in care am fumat in perioade si o tigara pe zi, de prin octombrie nu am mai fumat deloc.
Si sa vedem ce am facut in perioada asta de "criza" .... hmmmm....
morti - zero
raniti - zero
furturi - zero
betii - zero
alte droguri - zero
sex - secret ;) (asta oare nu e drog?)
internari in spital - zero (am ceva probleme cu un picior de cand am fost la schi dar nu e foarte grav)
Cat despre banc, banuiesc ca raspunsul nu e omida, nu? Ca nu-i amuzant, sau?
Na hai ca m-am plicitsit acuma. Mai revin sa ne mai distram impreuna mai incolo :)). Ma pun sa ma uit la ceva movie.

Gavril cel putin e total! UE nu sprijina consumul de MJ. Like daaahhh, cum ar zice orice pusti din SU of A in timp ce pufaie plictisit din Bluntun lui

Ce sa mai zic de starpirea drogatilor. Iubiti si cainii vagabonzi iti spune ceva? Si daca vrei 5000 de euroi pe luna eu zic sa te-apuci de vandut iarba, ca altfel, la viziunea ta optimista asupra Romaniei, se pare ca va fi o iluzie pentru toata populatia.
Cat despre jus, thatns my kida guy. Adica omun are logica. Serios imi place. Chiar daca suntem in "tabere diferite" cred ca privi, lucrurile pe undeva asemanator. Diferenta pe care o vad eu, este ca eu cred ca MJ este ilegala dintr-o simpla circumstanta, combinata cu inertia generala in care traiesc oamenii, cu frica si intoleranta fata de necunoscut . A, si apropo! Din pacate, dupa o vara relativ fulminanta in care am fumat in perioade si o tigara pe zi, de prin octombrie nu am mai fumat deloc.

Si sa vedem ce am facut in perioada asta de "criza" .... hmmmm....
morti - zero
raniti - zero
furturi - zero
betii - zero
alte droguri - zero
sex - secret ;) (asta oare nu e drog?)
internari in spital - zero (am ceva probleme cu un picior de cand am fost la schi dar nu e foarte grav)
Cat despre banc, banuiesc ca raspunsul nu e omida, nu? Ca nu-i amuzant, sau?

Na hai ca m-am plicitsit acuma. Mai revin sa ne mai distram impreuna mai incolo :)). Ma pun sa ma uit la ceva movie.
Ca sa lamurim lucrurile,Verde MJ (suna misto), suntem in tabere diferite asta-i sigur, dar daca vei avea rabdarea sa citesti postarile din acest topic vei vedea ca sunt pentru legalizarea marijuanei si a altor droguri usoare pentru ca o astfel de masura ar oferi un control mult mai bun al consumatorilor. Exista o singura conditie: as face un fel de fisa cu fiecare consumator, iar acesta ar avea dreptul la o anumita cantitate de droguri, dar daca ulterior isi procura ilegal a pus-o cu autoritatile! Dar asta e ceva ideal pentru ca noi, romanii, nu prea acceptam nici legalizarea prostitutiei care ar duce la o scadere a nr. de boli venerice, ar fi o sursa bunicica de venituri pentru bugetul de stat si ar mai scadea infractionalitatea, dar sa acceptam consumul unor droguri usoare. Acum gata ca ma scot colegii de forum si pe mine consumator :))