Apropo de popoare. Stiti cine sunt cei mai optimisti oameni din lume? Evreii.
Pentru ca si-o taie mai inainte de a sti cat le va fi de mare

Si acum sa zic si eu doua cuvinte despre mult dezbatutul topic: eu fac o oferta: Romanca pur sange, fara antecedente penale, dau la schimb sau donez (sunt marinimoasa azi) cetatenie romana pe cetatenie suedeza, daneza, finlandeza.
Nu va mai certati atata, ca noi toti nu suntem altceva decat niste pacalici care platim impozite si suntem chemati la vot ca sa para ca traim intr-un stat democratic. Tara nu e nici a romanilor, nici a maghiarilor, nici a albanezilor

Noi suntem doar fraierii aia care muncesc si le aduc lor banuti in sacul ala numit buget in care baga ei manutele pana la cot. Asa ca, lasati-o mai moale cu ura pentru alte nationalitati si mai uitati-va mai atent la cine va conduc.
Insulta e insulta indiferent de nationalitatea aluia care o profereaza , si amenintarea e deasemenea infractiune indiferent de cel de la care provine. Asa ca, madam...nu stiu cum te cheama (initiatoarea topicului) daca iti e frica de vecin ca-ti da in cap (si nu pt ca e ungur) du-te la politie si lasa prostiile.
Oferta mea ramane valabila. Face cineva schimb cu mine? Am nevoie urgent de alta cetatenie. Platesc diferenta