tatuaj

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
johei

Post by johei » 24 Jun 2009, 17:57

agenda wrote:
lupusinguratic wrote:poate sa aiba semne particulare ,dar sa fie acoperite de tinuta(vizita medicala se face de doua ori:odata la ipj-ul de care apartii,si inca odata la Cuza Voda)
sti si unde se reglementeaza asta?
In mentalitatea unora care se mai cred inca in anii 80, fara sa vada ca traim in 2009!

agenda

Post by agenda » 24 Jun 2009, 19:35

e si azi johei. stiu sigur.

johei

Post by johei » 24 Jun 2009, 22:25

cum de esti asa de sigura? :x :x :x

Ca io n-as fi asa de sigur nici daca astazi as fi citit ordinul respectiv...
...la instabilitatea legislativa generala nu pot stii daca nu cumva intre timp a fost modificat sau abrogat!

PS Daca se dovedeste ca te inseli, desii esti asa de sigura, musai sa dai de baut!!! :-P :-P :-P :-P

razman

Post by razman » 24 Jun 2009, 22:37

Agendo, uite ca so ajuns la pagina 5 si inca tot nu ne ai zis cum arata tatuajul, si mai ales pe unde i situat. Acuma sa nu ma intelegi gresit....in sensul ca.... sa ...constatam de se vede sau nu de sub uniforma. 8) :grin: ....de te incadrezi la militie o ba

Ca tat asai juhei, ca la militie, sa nu se vada semnele particulare de sub uniforma
:cafea:

agenda

Post by agenda » 24 Jun 2009, 22:46

stai blanda

:-D :-D :-D

agenda

Post by agenda » 25 Jun 2009, 16:18

Johei wrote:cum de esti asa de sigura? :x :x :x

Ca io n-as fi asa de sigur nici daca astazi as fi citit ordinul respectiv...
...la instabilitatea legislativa generala nu pot stii daca nu cumva intre timp a fost modificat sau abrogat!

PS Daca se dovedeste ca te inseli, desii esti asa de sigura, musai sa dai de baut!!! :-P :-P :-P :-P
pai pe siturile academiilor apare aceasta conditie.

johei

Post by johei » 25 Jun 2009, 20:59

eu mi-am aruncat o privire pe site-urile astea si n-am vazut-o...
erau doar trimiteri la Statutul politistului...

ai un link, un citat ceva?

johei

Post by johei » 25 Jun 2009, 21:14

Afirmatii neacoperite juridic, ramase de pe timpul unor mos teaca!
Singurele conditii sunt cele prevazute de statutul politistului...

Pacat ca nu mai am varsta, ca mi-as face vreo cateva tatuaje si dupa aia m-as inscrie sa vad ce se intampla...
Iar daca vreun mos teaca cu stetoscop spune ca din cauza tatuajului nu sunt apt fizic ar incepe balul...

Si apropo de conditia cetatenie...
In nu mai stiu care tara din vest, cineva a dat in judecata statul pentru ca nu era lasat sa se faca politist deoarece avea cetatenia altui stat UE... a ajuns pana la una din curtile de justitie UE!

A castigat, iar acum legislatia nu mai prevede conditia asta, e suficienta cetatenia unui stat UE!

agenda

Post by agenda » 25 Jun 2009, 21:19

ok...totusi nu sunt convinsa

johei

Post by johei » 25 Jun 2009, 21:25

da... in 5 pagini se observa si asta! :-P :-P :-P

:cafea: :cafea: :cafea:

PS ce-ar fi sa le trimiti un e-mail la aia care sustin asta si sa-i intrebi de temeiul legal... :fluierat:

agenda

Post by agenda » 25 Jun 2009, 21:39

:-( :-( :-(

kjhrodi

Post by kjhrodi » 26 Jun 2009, 20:08

razman wrote:Agendo, uite ca so ajuns la pagina 5 si inca tot nu ne ai zis cum arata tatuajul, si mai ales pe unde i situat. Acuma sa nu ma intelegi gresit....in sensul ca.... sa ...constatam de se vede sau nu de sub uniforma. 8) :grin: ....de te incadrezi la militie o ba

Ca tat asai juhei, ca la militie, sa nu se vada semnele particulare de sub uniforma
:aplauze: so ajuns la 5 pagini de discutii sterile !!!!!
Subiect interesant dar ...lamuririle sunt neinteresante .
Se pare ca AGENDA v-a provocat punindu-v in dificultate.
PERSEVERATI !!!!!!!

kinga

Post by kinga » 26 Jun 2009, 21:07

kjhrodi wrote:
razman wrote:Agendo, uite ca so ajuns la pagina 5 si inca tot nu ne ai zis cum arata tatuajul, si mai ales pe unde i situat. Acuma sa nu ma intelegi gresit....in sensul ca.... sa ...constatam de se vede sau nu de sub uniforma. 8) :grin: ....de te incadrezi la militie o ba

:aplauze: so ajuns la 5 pagini de discutii sterile !!!!!
Subiect interesant dar ...lamuririle sunt neinteresante . Se pare ca AGENDA v-a provocat punindu-v in dificultate.
PERSEVERATI !!!!!!!
bine ca ai venit tu sa ne lamuresti
auzi desteptule, care-i solutia???hai .. daca tot te-ai bagat aci , ia spune??
nu stiii?? mai sa fie... atunci ce mai comentezi??? esti al naibii de NEinteresant...

iar in ce priveste offful Agendei,
vorba lu Johei

fato.. scrie si tu 2 randuri la organe si intreaba de temei de drept...

doar ca.. banuiesc pentru asta tre sa ai si motive

Post Reply