Ma urmareste cineva...ce fac??
ba daJimmy wrote:adica ce vrei sa zici...ca n-ai vazut barbati bine si la 60 de ani ?kinga wrote:Tammy io nu vroiam sa-ti tin morala.. departe de mine ideea..
dar la o diferenta de 40 de ani.. khm.. as mai fi stat pe ganduri..
dar fufa de 20 de langa el.. cred ca nu era interesata de consistenta muschilor.. ci mai degraba de consistenta portmoneului

Mda...carmemel wrote:kinga: poti sa-i zici cum vrei...
, eu din respect pt mine mai intai si apoi pt tammy mi-ar fi fost rusine sa fac asemenea comentarii cum a facut shoto
ce sa-ti spun... respect pentru cine???
pentru Tammy???
ma lasi??
sunt femeie.. esti...
la varsta de 20 de ani.. te-ai incurca cu unul de 60.. dupa apari pe un forum juridic.. ne delectezi cu am facut sex fortat.. dar inainte am facut sex nefortat.. si m-a fotografiat.. si ioai.. tata nu stie totu.. si el ma urmareste...
soooooooooo
mi-e scarba...
iar acu.. ea cere ajutor.. ca doar domnu e nebun... io-s sfanta ..
RESPECT???????

acum sincer vorbind, indiferent de varsta ...chestii din astea nu trebuie sa se intample. e o situatie foarte stresanta si pacat ca nu exista vreo cale legala care sa ii puna stop.
poate ce spunea johei ar fi o idee buna......poate o plangere la ambasada pe legislatia suedeza...ceva sa ii dea mosului o alta ocupatie
poate ce spunea johei ar fi o idee buna......poate o plangere la ambasada pe legislatia suedeza...ceva sa ii dea mosului o alta ocupatie
off doamne
juristi...
chiar sunteti???
adica xulescu zace ca e negru... si voi sariti sa demonstrazi ca e negru...ca doar e femeie.. solidaritate ..
si nu vedeti ca ceva pute in Danemarca ..
mosu e bolnav.. oare????
chiar el e bolnav???
voi chiar credeti povestea asta???

ok
maine o sa deveniti aparatorii doamnei care si-a abandonat copilu...
ca doar nu a mai avut bani de bere
a.. nu conteaza ca e moral.. sau nu??
saraca doamna... copilu nenorocit.. a "consumat" banii de bere
penibil
juristi...

chiar sunteti???

adica xulescu zace ca e negru... si voi sariti sa demonstrazi ca e negru...ca doar e femeie.. solidaritate ..
mosu e bolnav.. oare????
chiar el e bolnav???
voi chiar credeti povestea asta???

ok
penibil
subscriukinga wrote:off doamne
juristi...![]()
![]()
![]()
chiar sunteti???![]()
![]()
mosu e bolnav.. oare????
chiar el e bolnav???
voi chiar credeti povestea asta???![]()
![]()
![]()
![]()
ok
penibil
e penibil sa incerci sa ii ei apararea
si eu am 20 de ani, dar nu ma apuca dorul de iubiri cu tipi de 40 de ani mai mari

cine stie ce are fata de dat inapoi mosului, de se tine ala dupa ea , sau cati bani i o fi cheltuit .....................
ar trebui condamnate astfel de atitudini si nu incurajate

supeeer tare

eventual si castrarea pentru violatori etc.
iar tu amitzo, daca ai fi organ ai cerea amputarea scarbavnicului de stromeleag si pentru avocat (ca sigur a iubit si el pe cineva cu forta din moment ce apara violatori )

cu prieteni ca voi cine mai are nevoie de militieni?

ma asteptam de mult timp la intrbarea asta(ma mir ca nu a venit mai devreme)amitza wrote:carmemel, ce varsta are iubitul tau?
ca prea esti indarjita sa ii iei apararea ..................

e cu 100 de ani mai batran decat mine

acum serios vb ... si daca chiar te intereseaza e cu 5 ani mai mare( si asta o fi nasol?