contestatie?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
kiddy

Post by kiddy » 11 Sep 2007, 00:23

Sheridan, cariera nu ti-o poate fura nimeni. In timp ce nevasta / iubita / logodnica ORICINE :grin:

allynna

Post by allynna » 11 Sep 2007, 01:06

kiddy wrote:
Gavril, nici o fata de pe lumea aceasta nu merita sa renunti la asa ceva. Are balta peste si la 26 de ani timpul este de partea ta. :
Pentru dragoste se merita sa renunti la orice, examen la inm este in fiecare an.Dar daca ai intalnit dragostea si ii dai cu piciorul s-ar putea sa nu mai atingi fericirea niciodata.Degeaba are balta peste daca prinzand pestele cel mare l-ai lasat sa iti scape, degeaba mai ratacesti apoi......
Ce e mai trist decat sa fii singur?
Degeaba ai o cariera brilianta, bani, orice, daca esti singur daca nu ai cu cine sa imparti bucuria.

Nu cred ca trebuie sa iti rezervi timp 1an,2,etc. sa intalnesti pe cineva.In general dragostea apare atunci cand te astept cel mai putin, cand esti plin de treburi, cand nu iti mai arde de nimic, hop te plesneste si dragostea.Important e sa stii cum sa le imbini pe toate,sa iti dai seama la timpul potrivit care sunt lucrurile importante cu adevarat, care e ordinea prioritatilor, sa stii cand sa te opresti(relevant in acest sens filmul Avocatul diavolului ).
Mult succes tuturor si sa aveti parte de iubire.
:floare:

allynna

Post by allynna » 11 Sep 2007, 01:16

kiddy wrote:Sheridan, cariera nu ti-o poate fura nimeni. In timp ce nevasta / iubita / logodnica ORICINE :grin:
E f. importanta cariera, iti ofera stabilitate, incredere in tine, independenta, putere,satisfactii pe care nu le gasesti in lata parte,etc.
Dar nu te magaie atunci cand esti trist, nu ii simti imbratisarea calda noaptea cand dormi, nu te alinta,nu te trezeste dimineata cu pupicuri dulci.
Oricat de minunata cariera ai avea, chiar daca esti cel mai tare, daca ajungi seara acasa obosit, si tot ce te asteapta e o casa goala si o perna rece, nu stiu cat de fericit poti fi. Decat toate acestea eu as prefera ".....o ora de iubire, o ora si sa mor....". :floare:

Toate au rolul lor important si nu cred ca trebuie sa exageram importanta carierei in detrimentul altor valori .

gavril

Post by gavril » 11 Sep 2007, 01:17

ma uimeste pragmatismul lui kiddy.

ai vb. frumos, alina.
dan sa stii ca nu-s trist :grin:

alpha-mind

Post by alpha-mind » 11 Sep 2007, 01:19

Sheridan wrote:
Gavril wrote:ee ... nu cred ca ajunge 1 an sa gasesc/cunosc/vrajesc si sa si ma insor.

Anul nu era pt insurat Gavrile era ca sa faci pauza de inm ,sa te
bucuri,pt ca sa razi,sa te relaxezi,era timp pt a prinde incredere,pt a
munci si a te agata de stele,pt a creste si a te maturiza,pt a iubi si a avea
speranta,pt a te regasi pe tine insuti,pt a te ierta si a ierta.

Kiddy de ce nici o fata nu merita ? Tu chiar crezi ca o meserie e mai valoroasa ca o persoana ,ca poate intra in competie cariera cu ceea ce iti poate oferi un sentiment autentic ?
misto mesajul.....serios......

Sheridan

Post by Sheridan » 11 Sep 2007, 01:38

kiddy wrote:Sheridan, cariera nu ti-o poate fura nimeni. In timp ce nevasta / iubita / logodnica ORICINE :grin:
Cariera nu ti-o fura nimeni ,insa cariera iti fura viata subtil si pe nesimtite ne trezim la 40 de ani fara iubiti,fara copii sau chiar cu ei dar departe de ei . Kiddy ,profesia e doar o forma de a face rost de bani ,nimic mai mult...ca daca am putea trai fara bani ,cine ar mai profesa ? Eu una mi-as umple viata de alte minunatii :grin:

luc4s

Post by luc4s » 11 Sep 2007, 02:56

Gavril wrote:
PS: am 26 de ani. nu mai am capacitatea de a invata din studentie. :)
Esti inca tanar.
Eu am un coleg de 29 ani care a incercat anul asta la INM si aluat 65 puncte, dar nu prea a avut timp de invatat.
A spus ca incearca si la anul, cu toate ca am incercat sa il conving sa se razgandeasca, pt ca, cu tot cu banii de chirie, ia cu 2,5 milioane mai putin decat un procuror de la Judecatorie.
Era printre cei mai tineri dintre candidati, si a spus ca incearca in fiecare an timp de vreo 5 ani.
E si timp pierdut, nu a avut timp nici el de o relatie, dar poti sa cunosti o fata si la INm, daca intri.
Aici la mine in oras, sunt multe cupluri dintre procurori, sau procurori care au sotii judecatoare sau avocate.
Nu e greu sa gasesti pe cineva.
Daca tot ai materia invatata nu strica sa incerci si la anul.
Bafta la tot echipajul din partea mea :)

flaviusnet

Post by flaviusnet » 11 Sep 2007, 10:26

inca o dovada ca sunt ipocriti
Faima de "mancator de candidati" este, cred, doar un mod de a privi lucrurile. Un altul ar fi acela ca examenele si concursurile organizate de CSM prin INM sunt examene si concursuri la care a fost mentinut un nivel rezonabil (nici macar ridicat) de dificultate. De exemplu, ultimul examen, cel de admitere la INM de anul acesta are un coeficient de dificultate (calculat ca media numarului de raspunsuri corecte din 100 de intrebari raportat la totalitatea candidatilor testati) de 50,03. Nu a existat nici o intrebare la care sa nu fi raspuns nici un candidat, dupa cum nu a existat intrebare la care sa fi raspuns toti candidatii.
deci concursul nu a fost greu, dar noi, baietii de la csm si inm anulam intrebari pt ca "au un grad ridicat de dificultate".ipocritilor!!!!!
cica nu a existat intrebare la care sa nu fi raspuns nici un candidat :-D :-D de parca il durea mana pe onorabil candidat sa coloreze la soarta chiar, cu sanse de 1 din 3 fiecare casuta din grila... :-x

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 15:20

allynna wrote:
E f. importanta cariera, iti ofera stabilitate, incredere in tine, independenta, putere,satisfactii pe care nu le gasesti in lata parte,etc.
Dar nu te magaie atunci cand esti trist, nu ii simti imbratisarea calda noaptea cand dormi, nu te alinta,nu te trezeste dimineata cu pupicuri dulci.
Oricat de minunata cariera ai avea, chiar daca esti cel mai tare, daca ajungi seara acasa obosit, si tot ce te asteapta e o casa goala si o perna rece, nu stiu cat de fericit poti fi. Decat toate acestea eu as prefera ".....o ora de iubire, o ora si sa mor....". :floare:

Toate au rolul lor important si nu cred ca trebuie sa exageram importanta carierei in detrimentul altor valori .
Oh, Doamne..! :floare:
Nu vreau sa rapesc inocente si sa strivesc visuri...
E cea mai frumoasa perioada a vietii...Si toti avem dreptul la ea, la un moment dat... :floare:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 15:27

Sheridan wrote:
Cariera nu ti-o fura nimeni ,insa cariera iti fura viata subtil si pe nesimtite ne trezim la 40 de ani fara iubiti,fara copii sau chiar cu ei dar departe de ei . Kiddy ,profesia e doar o forma de a face rost de bani ,nimic mai mult...ca daca am putea trai fara bani ,cine ar mai profesa ? Eu una mi-as umple viata de alte minunatii :grin:
Ia gandeste-te la doctorii care dupa vreao 11 ani de studiu cum la nici o facultate nu gasesti, au un salar vecin cu minimul pe economie, sunt a cincea roata la caruta intr-o sala de operatii, indura mojiciile superiorilor, locuiesc in multe cazuri in rezervele de la ultimul etaj al spitalului si totusi le sclipesc ochii si le tresare inima la fiecare provocare a actului medical indiferent ca au legat vreo trei garzi in ultima saptamana...
Crezi ca -si fac meseria pt. bani? E muuuuuuuuuuuulta pasiune, dragoste de oameni si sete de cunoastere...Pe parcurs vin si banii...Doar rabdarea e o virtute... :floare:

andreid

Post by andreid » 11 Sep 2007, 16:36

stai linistita ca mai iau si pe langa salariu, cu totii stim, si nu doar ei ci si asistentele. In fine ,cei care nu sunt pt bani tot respectul :mrgreen:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 17:26

andreid wrote:stai linistita ca mai iau si pe langa salariu, cu totii stim, si nu doar ei ci si asistentele.
Stau linistita...am lucrat in sistem...

In fine ,cei care nu sunt pt bani tot respectul :mrgreen:[/quote]

Despre ei vorbeam...Sunt minunati..

pojy

Post by pojy » 11 Sep 2007, 22:56

cineva a zis mai devreme, citez:
E si timp pierdut, nu a avut timp nici el de o relatie, dar poti sa cunosti o fata si la INm, daca intri.
Aici la mine in oras, sunt multe cupluri dintre procurori, sau procurori care au sotii judecatoare sau avocate.
Nu e greu sa gasesti pe cineva.

opinia mea (in prezent auditor de justitie anul II): in inm nu mai ai timp de cunoscut fete... si nici fetele nu mai sunt asa de usor de abordat pt ca nu au timp de idile... e prea mult de invatat...daca s-au format in anul meu din 180 de auditori cati suntem maxim 5 cupluri (cred ca cifra asta e prea mare totusi)!!!!!

prietena ti-o aduci de-acasa sau o cunosti dupa inm!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 11 Sep 2007, 23:38

si poate mai ai si "norocul" ca dupa inm unul sa fie procuror la Satu Mare si altul jude la Constanta :grin:

jojo

Post by jojo » 11 Sep 2007, 23:49

pojy wrote:... si nici fetele nu mai sunt asa de usor de abordat pt ca nu au timp de idile...!!!
atunci aplicati invatatura ceea din folclor; unde dragoste nu e...macar sex sa fie :-D :-D

vai, anticipez reactii severe :skul:

Post Reply