MODELE CERERI SI ACTIUNI

Discutii privind procedura civila
jojo

Post by jojo » 23 Jul 2007, 22:39

maryus78 wrote:hai sa vb. p mess: maryyus78
Nu-ti dori asa ceva.

Spune fara teama pe for ce nu intelegi, ca-i mai sanatos; ne corectam, mai invatam. (ne certam, ne batem ne mai si scuipam :lol: )

serafim

Post by serafim » 25 Jul 2007, 23:50

:aplauze: :aplauze: waaaaao stii sa scuipi Jojonel ???
am sa ma feresc de tine !!! :-? :-D :-D :-D

myado

Post by myado » 26 Jul 2007, 12:56

mersi mult d raspuns!....insa prin cererea introductiva am cerut niste cheltuieli (concret), si instanta se va pronunta in legatura cu ele....stiam ca operatiunea asta face parte din etapa scrisa, care are loc inainte de primul termen
oricum, sunt convins ca e bun sfatul, dar vroiam sa stiu si cum ar trebui sa arate cererea daca as vrea sa o depun PANA la primul termen
mai puiule, tu nu te referi poate la cuantumul pretentiilor? ca io nnam auzit in viata mea ca in cererea introductiva sa se specifice cuantumul ch de judecata...decat atunci cand vrei doar taxa de timbru...si nici pnaia nno specifici clar caci se poate modifica....

serafim

Post by serafim » 26 Jul 2007, 14:08

:-D myado stai linistita...nici el nu stie ce vrea... :grin:

myado

Post by myado » 26 Jul 2007, 14:14

he he, culmea e sa si obtina.... :lol:

jojo

Post by jojo » 26 Jul 2007, 21:10

[quote...nici el nu stie ce vrea... :grin:[/quote]

parca noi tot timpul am stii

mey baiatule, Marius, suspenda-ti scarba cel putin pana nenea executorul iti baga cheltuielile alea de judecata in buzunare, dovedite prin CPS, fireste, ca dupa etapa scrisa urmeaza cea vorbita a nebuniei si de abia de atunci incolo vor veni intrebarile de-a valma. Hai, ca fara sfat nu este mantuire :) ; punem toti mana de la mana si din vorba in vorba (sau pumnul in gura ar trebui?) si-i siluim pe locatarii ceia ce consuma sa plateasca.

iti cer scuze pt postarea aia a mea nasparlie, pe care am deletetat-o de altfel, probabil insa ca prea tarziu :(

@serafim venin scuip, manca-ti-as puterea

serafim

Post by serafim » 26 Jul 2007, 21:59

:-D :grin: oaaaaaaa am putere ???? unde ? cabd ?> cum ? asupra cui ???

Marius draga spunene tot ce stii...si vedem ce-ti trebuie
mai bine trimite cererea de chemare in judecata de la starea de fapt si de drept in jos ca nu ne intereseaza pe cine ai chemat. OK?

serafim

Post by serafim » 07 Aug 2007, 04:37

Marius chiar nu vrei sa te ajutam ????? :(

Post Reply