Eu ziceam de procedura penala. Mea culpa, nu am precizat...Si raspunsul pe care l-am ales, adica a, era conform cu art 52 CPP. Nu mai e in vigoare?
Nu mai e in vigoare art 52 Cpp . a fost abrogat prin OUG nr 55/ 2004.
Asa este, controlorii financiari sunt in competenta Curtii de Apel icon_smile.gif . Multumesc.
Art 29 Cpp, lit c a fost modificata prin Legea 281/2003 si deci fara controlori financiari!Inveti cumva de pe Ion Neagu, 2004?Si eu am aceeasi carte si acolo nu sunt trecute aceste modificari ale Cpp.
- eee, e de munca (si de noroc) sa ajungi sa bei sampanie pe 22bog e mare bea sigur sampanie pe 22 sept
-da, dar cu punctajul de anul trecut, nu faci nimik anul asta !!bog a trecut si anul trecut de grile ..
Zi-mi tu cum trebuia s-o formulez...raket wrote:Nu cred ca e corect formulata, Cyclop! E creatie proprie? :)
Astfel cum e formulata intrebarea, io zic ca nu e nici un rasp. corect!
actiunea confesorie are ca obiect recunoasterea de catre parat a unui drept real, dezmembram]nt al dreptului de proprietate asupra unui bun proprietatea unei alte persoane si obligarea paratului la respectarea acestui dreptraket wrote:Baiun-i ca:
1. cf.art. 675 din C.proc. civ. actiunile posesorii apara (ocrotesc) servitutile continue si aprente, deci nu servitutile in general, cum ar reiesi daca am considera corect raspunsul a;
2. actiunea confesorie este o actiune in constatarea existentei dreptului real care se numeste servitute, si nu in apararea acesteia.
QED.
Nu, invat dupa Ion Neagu editia 2006, si de asta sunt si foarte nelamurita...Am facut tot posibilul sa imi iau cele mai recente editii ale lucrarilor de care avem nevoie, tocmai ca sa nu am astfel de surprize, dar se pare ca tot degeaba. E totusi bine ca am unde sa mai intreb cate ceva.LexLegis wrote:CameliaElena a scrisAsa este, controlorii financiari sunt in competenta Curtii de Apel icon_smile.gif . Multumesc.
Art 29 Cpp, lit c a fost modificata prin Legea 281/2003 si deci fara controlori financiari!Inveti cumva de pe Ion Neagu, 2004?Si eu am aceeasi carte si acolo nu sunt trecute aceste modificari ale Cpp.
CameliaElena wrote:Am o nelamurire in legatura cu grila asta din procedura penala.
Termenul procedural de 3 zile inceput de miercuri expira:
a) sambata
b) vineri
c) luni
d) duminica.
Regula pentru termenele procedurale pe ore si zile este ca se calculeaza pe zile libere, nu? Deci nu intra in calcul ziua de miercuri, incepe numaratoarea de joi, vineri si sambata inclusiv. Deci nu ar trebui sa expire duminica? De ce ar fi corect raspunsul c)? Sau nu am inteles eu corect regula? :?
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests