FELICITARI!!!!!!
Felicitari!
Felicitari Innuenda si femme! N-am apucat sa va felicit, dar sper ca nu e prea tarziu! Eu am aflat mai repede ca voi rezultatele si ca atare deja m-am apucat de lucru. Stiu ca trebuie sa astept decizia, dar sefa nu e de aceeasi parere. Asa ca am avut si prima "intalnire" cu instanta, pot sa zic ca am trecut onorabil testul
, doar cu vreo 2 balbaieli si o roseata puternica in obraji
! In rest, munca, munca si iar munca! Am stiut ca nu am terminat cu invatatul o data ce am terminat cu examenul! Dar invat pentru mine in continuare, asa ca merita. Bafta si spor la munca! Si cum nu avem un "icon" pentru un pahar de vin am sa dau o
tuturor!

Totusi, e mai usor sa intri in Barou decat sa prinzi ceva la prefectura sau primarie . E valabil pt aproape toate judetele din tara.Si nu ma refer la faptul ca asta e concurs, iar la barou vorbim de un simplu examen. Imi asum responsabilitatea celor afirmate. Imi pare rau daca ti-am taiat din aripi, nu e din rautate, dar vorbesc din pozitia lui Stan Patitul!
EU NU VREAU SA CRED CA AVETI DREPTATE !!!
Nu doresc sa ne contrazicem pe acest subiect, fiecare dintre noi stim cate ceva, avem o experienta placuta/neplacuta in acest sens, avem adevarurile noastre.
Kary, macar incearca...sunt multe argumente pro si contra, ar trebui sa te convingi singura, cine stie?
Succes!
Nu doresc sa ne contrazicem pe acest subiect, fiecare dintre noi stim cate ceva, avem o experienta placuta/neplacuta in acest sens, avem adevarurile noastre.
Kary, macar incearca...sunt multe argumente pro si contra, ar trebui sa te convingi singura, cine stie?
Succes!

MULTUMESC pt felicitari!!!!!!!!
Cred ca se poate intra si la institutii de stat.Nu cred ca ca lucrurile mai sunt asa cum au fost.
Anul trecut s-a organizat examen pt registratori la cartea funciara si am participat si eu. L-am luat si eu fara probleme, cu toate ca am invatat doua zile iar materia era destul de multa. Am renuntat pt ca am realizat ca nu e pt mine.
Asa ca, kary , sfatul meu este sa incerci .Iti urez succes!!!!!!!!
Cred ca se poate intra si la institutii de stat.Nu cred ca ca lucrurile mai sunt asa cum au fost.
Anul trecut s-a organizat examen pt registratori la cartea funciara si am participat si eu. L-am luat si eu fara probleme, cu toate ca am invatat doua zile iar materia era destul de multa. Am renuntat pt ca am realizat ca nu e pt mine.
Asa ca, kary , sfatul meu este sa incerci .Iti urez succes!!!!!!!!
Multumesc pentru indemnuri... trebuie sa aloc ceva timp pentru dosarul asta care e f.stufos... dar bibliografia ma omoara... incep sa cred ca nu mai stiu sa invat, cum sa-mi structurez materia, mai sunt si sarbatorile pentru care trebuie sa ma agit... gasesc eu o solutie pana la urma... oricum nu mai am trairile pentru ex.in av... asa ca poate reusesc sa asimilez ceva